Tüp Bebek Merkezleri Izmir'de önereceğiniz tüp bebek merkezleri

arkadaşlar bende tüpbebek merkezi araştırdım
aile hekimimiz irenbe yi önerdi 9 eylülde dosya açmıştık başlamadan vazgeçip irenbe ye gittik şimdi kist oldugu için 2ay dogum kontrol hapı kullanmam gerekiyo yanında yumurta kalitesinin artnası için dha,selenyum,vitamin,aspirin verdiler onlar bitince kısmetse başlanacak.yaşım 40 oldugu için zaten hastane masrafları karşılamıyo 5 milyarı bulur demişti hastahane.irenbede 5.50 milyar dio enazından güler yüzleri var buda benim için moral oluyo hst yüzüne bakmıyo.kent hstnde çalışan dr.i.aruh irenbeden ayrılmış oraya geçmiş en pahalı yer orası diye biliyorum.egetüp bebek merkezinede gidip danışmıştım umutlu konuşmamışlardı daha muayne bile etmeden,bende oraya gitmedim yolun başındayım umutlu olmam lazım.Allah her isteyene saglıklı hayırlı çocuklar nasip etsin.maddi ve manevi kayıplara ugramadan..amin!

]Ben de 2008 yilinda Izmir ´de irenbe tüp bebek merkezinde tedavi gördüm ...

Ücüz hamilelik elde edildi .. Fakat cok gecmeden düsük yaptim...Nasip degilmis ..

Fiyatin yüksek olmasina ragmen doktorlarin ilgi ve alakasi güzell ..

Her an her saniye ulasabiliyorsunuz ..

Dilediginizi sorabiliyorsunuz ..

Son düzenleme:
bende görüşlerini paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum daha öncede yazmıştım dogum kontrol hapı içiyorum kist için aynı zamanda sogan kürünüde yapıyorum ikisini yapmam sakıncalımıdır ne dersiniz?yaşımdan dolayı hassas davranıyorum şansım hergeçen gün azalıyo gibi.40 yaş ve fsh yüksek üstelik myom ameliyatı oldum Allahtan ümit kesilmez neticede herşey onun elinde
biz sebeb arıyoruz ve dogru yere gitmek istiyoruz zaman kaybetmek istemiyorum.tavsiyelerin çogu smeyra diyor kısmetse orada başlamak istiyorum umudumu hiç yitirmedim RABBİMİZ UMUTLARIMIZA IŞIK OLSUN......

tedaviye başlayan arkadaşlar nasılsınız? umarım her şey gönlünüzce ilerliyodur...:69::49:

biz erol beyle başladık arkadaşlar.eşim sperm verdi sonuçları bekliyoruz.herhalde bende adetimin 2.günü testlere başlarım.daha henüz tedavinin ne olacağı belli değil.Allah'ım dularımızı kabul etsin inşallah!Bebşimize kavuşalım!:3::1:

biz erol beyle başladık arkadaşlar.eşim sperm verdi sonuçları bekliyoruz.herhalde bende adetimin 2.günü testlere başlarım.daha henüz tedavinin ne olacağı belli değil.Allah'ım dularımızı kabul etsin inşallah!Bebşimize kavuşalım!:3::1:

arkadaşım ben daha başlayamadım..erol beyle nerde başladınız..yani ege de değil sanırım. özeine mi gittiniz? ücret ne kadar?testlerinizi nerde yaptırıyorsunuz? açıkcası kontrol ücreti neyse ama testlere çoookkk büyük meblalar vermek istemiyorum.eğer anlatırsan çok sevinirim..

neyse bende dr. gitmeye karar verdim.. ama öncelikle tüp bebek merkezine değil. özel hastaneye...kadın doğumcuya gidicem.. eğer bi sorun varsa da smrna dan başlıcam...hayırlısı bakalım...

Back
X