E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
merhaba arkadaşlar.uzun süredir siteye girmiyorum.düşükten sonraki 3 aşılama tutmayınca doktorum tüp bebeğe yönlendirdi.bizde ssk ya başvurduk.aşılamalar hapla olduğu için iğne tedavisini 3 kere denemek üzere heyet raporu çıktı geçen hafta 2. aşılamamı yaptırdım.doktorum tepecik ssk başhekim yardımcısı cemal karanfil.iyi bir insan.sizden bir haber alamadığında bile arayıp soruyor nasıl olduğunuzu .çok ilgili va alakalı bir doktor.eğer aşılamalarım başarısız olursa tüp bebeğe dokuz eylüle bülent gülekliye gitmeyi düşünürüm.kendisinden memnun olan bir çok insan tanıyorum ve kendiside tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmuş bir insan.bizleri daha iyi anlar diye düşünüyorum.ege üniversitesi çok yoğunmuş ve egede başhemşire olan bir arkadaşım ssk gibi kalabalık ve ilginin az olduğunu söyledi.dokuz eylül bunun tam tersiymiş.forumlarda yanlış hatırlamıyorsam özümustafa arkadaşımızda dokuz eylülde tedavi görmüşve çok memnun olduğunu söylüyordu.
ssk rapor konusunda çok zorlamıyor arkadaşlar.ileri derecede erkek faktörü,endometrois hastalığı varsa hemen sevkediyorlar tüpbebeğe.aynı zamanda başladığımız birkaç arkadaşı kistleri yok olmuyor sizleri daha fazla üzmeyelim diye tüp bebeğe sevk ettiler.sadece biraz bürokrasi var.
eğer doktorunuzdan 3 kez hapla 3 kezde iui yani ileri derecede iğne tedavisi görmüş olduğunuza dair rapor ve belgelerle başvurursanız tüp bebeğe sevk ediyorlar.özelde yapılan işlemlerde kabul ediliyor.hatta tüp bebek deneyip tutmayan insanlar iğneli tedaviye başlıyor.
ben maddi imkanım olduğu halde bu hakkımı devletten kullanmak istedim.şu an herşey yolunda gibi.
ssk rapor konusunda çok zorlamıyor arkadaşlar.ileri derecede erkek faktörü,endometrois hastalığı varsa hemen sevkediyorlar tüpbebeğe.aynı zamanda başladığımız birkaç arkadaşı kistleri yok olmuyor sizleri daha fazla üzmeyelim diye tüp bebeğe sevk ettiler.sadece biraz bürokrasi var.
eğer doktorunuzdan 3 kez hapla 3 kezde iui yani ileri derecede iğne tedavisi görmüş olduğunuza dair rapor ve belgelerle başvurursanız tüp bebeğe sevk ediyorlar.özelde yapılan işlemlerde kabul ediliyor.hatta tüp bebek deneyip tutmayan insanlar iğneli tedaviye başlıyor.
ben maddi imkanım olduğu halde bu hakkımı devletten kullanmak istedim.şu an herşey yolunda gibi.