izmirde tedavi görenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba arkadaşlar.uzun süredir siteye girmiyorum.düşükten sonraki 3 aşılama tutmayınca doktorum tüp bebeğe yönlendirdi.bizde ssk ya başvurduk.aşılamalar hapla olduğu için iğne tedavisini 3 kere denemek üzere heyet raporu çıktı geçen hafta 2. aşılamamı yaptırdım.doktorum tepecik ssk başhekim yardımcısı cemal karanfil.iyi bir insan.sizden bir haber alamadığında bile arayıp soruyor nasıl olduğunuzu .çok ilgili va alakalı bir doktor.eğer aşılamalarım başarısız olursa tüp bebeğe dokuz eylüle bülent gülekliye gitmeyi düşünürüm.kendisinden memnun olan bir çok insan tanıyorum ve kendiside tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmuş bir insan.bizleri daha iyi anlar diye düşünüyorum.ege üniversitesi çok yoğunmuş ve egede başhemşire olan bir arkadaşım ssk gibi kalabalık ve ilginin az olduğunu söyledi.dokuz eylül bunun tam tersiymiş.forumlarda yanlış hatırlamıyorsam özümustafa arkadaşımızda dokuz eylülde tedavi görmüşve çok memnun olduğunu söylüyordu.
ssk rapor konusunda çok zorlamıyor arkadaşlar.ileri derecede erkek faktörü,endometrois hastalığı varsa hemen sevkediyorlar tüpbebeğe.aynı zamanda başladığımız birkaç arkadaşı kistleri yok olmuyor sizleri daha fazla üzmeyelim diye tüp bebeğe sevk ettiler.sadece biraz bürokrasi var.
eğer doktorunuzdan 3 kez hapla 3 kezde iui yani ileri derecede iğne tedavisi görmüş olduğunuza dair rapor ve belgelerle başvurursanız tüp bebeğe sevk ediyorlar.özelde yapılan işlemlerde kabul ediliyor.hatta tüp bebek deneyip tutmayan insanlar iğneli tedaviye başlıyor.
ben maddi imkanım olduğu halde bu hakkımı devletten kullanmak istedim.şu an herşey yolunda gibi.

Merhabalar İzmirli arkadaşlar Sait Yücebilgin hakkında olumlu yazılarınızı okudum alternatif olarak düşünebilirim kendisine nasıl ulaşabilirim muaynanesi varmı yoksa Ege Ünüversitesinemi gidiyoruz bilgisi olan varmı aciba ? (Birde bu doktor hakkında olumlu olumsuz düşünceniz de varsa lütfen özelmesajdan paylaşırsanız sevinirim)

selam senaycım.benimde değerlerim seninkiyle hemen hemen aynı.ben iğne ile tedavi ve aşılamanın sonuncusunu cuma denedim.tutmazsa tüp bebek.usg de şimdilik sorun yok.yumurtalar en düşük dozda bile gelişip çabucak büyüyor.ama sonrası ne olur bilmiyorum.bende senin gibi kaygılanıyorum.elimizi çabuk tutmamız lazım.sevgili metkav,ben tepecik ssk doktorunun özeline gittim.bu aşılamada tutmazsa tüp bebek için rapor çıkacak.sen nerede tedavi oluyorsun?tüp bebek için dokuz eylüle gideceğim gerekirse.profesör dr. bülent gülekli.tecrübeli ve iyi bir dr. olduğunu duydum

kittycim bende ozamanlar baslamayı düşünüyorum agustos adetınde yada eylül de bakarsın aynı zamanda baslarız bende olamzsa nedım beyı söylerım druma kendısı olursa orda onada yaptırabılırım bende demekkı o bızım akrabayı kaan beye ondan yönlendırdı nedım bey prof oldugundan demekkı ötekı drlara yönlendırıyor senıde yönlendırebılır ben egetüpbebegın ortamından memnun olmayanları cok duydum o yüzden orayı istemedım cok kalabalık oluyomus devlet hastanesı ortamı varmıs hemsıreler pek anlayıslı degılmıs neyse hayırlısı olsun eczacı sanada tedavınde kolaylıklar dılerım bız senın dru pek ıstemedık sen baslamıssın artık neyse aytül tek emmnun ahstası o drun ondan bılgı alabılırsın

irenbeye gidiyorum, 2004te tanıştım onlarla.sanki dünyanın en iyi dr.ve hemşireleri orada toplanmış.çok ilgililer.kendi çocukları,kardeşleri gibi davranıyolar insana.sorun galiba benim psikolojimde.saplantı halinde çocuk istiyorum artık.herkes,önce beynimi temizlememi,takıntılarımdan kurtulmamı söylüyo,ama nafile!!hergün biraz daha saplanıyorum.eşimde inanılmaz bir çocuk sevgisi var.gözlerinden hiç'yeter artık denemeyelim'i okumadım.maddi imkanlarım müsade ettiği sürece deniycem galiba.ebru1907 yazılarınızı okuyorum,çabanıza hayranım sizi kendime çok yakın buluyorum.sakın yılmayın.ben o duyguyu tattım,tekrarını istiyorum.ALLAH ıngücüne gitmesin.sizlerin de tattığınız günleri görmek dileğiyle

aslında san abaştan da dediğim gibisen kendin karar vermelisin görüyorsun ki bir dr dan memnun olanda var olmayanda sen listeni yap git görüş canım kriterlerin vardır mutlaka bu şekilde daha mutlu olursun bence çünkü bu d rişi gerçekten çok ama çok buyuk şans işi yani bakacaksın için hangisini kabul edioyrsa on agitmelisin bak ben ege tüp bebekte kaan bey e gittim gördüm aslınd abana kalırsa çok güler yuzlu bir insandı çok iyiydi gerçekten ben bile şaşırdım ama ben memnun kaldım yalnız bnm eşim erkek dr istemioyr ben bu yuzden bayan dr a gidecegim bnm de böyle bir derdim var o yuzden şunu diyorum bir insan için iyi dr yada kötü dr yoktur dogru dr yanlış dr vardır bir insan için istediğine ulaşana kadar hep bir önceklier kötü ve yanlıştır oysa ki bu iş kader kısme tişidir izmir in en iyisine gitsende allah dilemezse insan istediği o şeye ulaşamıoyr tabi bir de sen nedne dr a gidioyrsun böyle bir şeyde var senin sorunun ne evet bn kopyaladım dr lardan memnun olan da var olmayan da var ama dilerim kendin için en iyi olanı en güzel olanı en hayırlı olanı yuce rabbim tez vakitte buldursun ama merake ttim dilerim bana kızmamışsındır ben sadec eyardımcı olmak istedim .............

bence şekercim haklı sen bi ön araştırma yap dr.larla teketek görüş hangisi mantığına vede yüreğine yakın geliyorsa onu tercih et inan çok önemli ama benim nacizane fikrimi sorarsan ege tüp bebek merkezi kaan bozkurt ve erdal aktan sadece gidip ortamı görmeni tavsiye ederim seçim senin allah yardımcın olsun.

ben ege üniversitesi ne gidiyorum ilk muayenede dr.gördüm bide aşılamad diğer zamanlarda asistanları baktı.ne anladım özel drdan.ben ege hanıma gidiyorum.ama çok kalabalık ilgi fazla yok.sait yüce bilgin nerde bakıyor.işlemleri ege üni.yaptırıyor.ben emekli sandığına bağlıyım.

ben ege üniversitesi ne gidiyorum ilk muayenede dr.gördüm bide aşılamad diğer zamanlarda asistanları baktı.ne anladım özel drdan.ben ege hanıma gidiyorum.ama çok kalabalık ilgi fazla yok.sait yüce bilgin nerde bakıyor.işlemleri ege üni.yaptırıyor.ben emekli sandığına bağlıyım.

BURAYI İNCELE VE UYE OL DAHA DOGRU BİLGİLER BULURSUN TATLIM BNM

Ben de önce erol tavmergene gittim özel muayeneye kendisni sadece 1 kez gördüm bana şifa bornova şifada rahim filmi çekmeliyim sana dedi ama filmi başkası çekti,tahlil sonuçlarımı hemşiresi değerlendirdi ben doktorumla görüşmek istiyorum deyince hemşiresi erol beyle görüşemezsiniz her zaman benimle görüşeceksiniz dedi bir randevu bile vermedi kanal filminde doktoru görmeme rağmen erol bey için özel 230 ytl ücret ödedik tabi gerisi hastane içinmiş toplam 320 ytl.israel hakkında da pek olumlu şeyler duymadım.Ama şu anda özel ege tüp bebekte tedavi görüyorum 4.tüp bebeği yaptırdım doktorum erdal aktan çok güleryüzlü ve çooookkkk pozitif bir insan güleryüzlü sorduğun her soruyu sabırla yanıtlyor kafanda hiçbir ? kalmıyor ilgili ,ben çok memnunum herkese tavsiye ediyorum çünkü bu işte doktorunu semek ve güvenmek çok önemli o güveni ve sevgiyi bana veriyor ....

............................................................................................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar
İzmir ve tüp bebek deyince sayın doktorum Erol Tavmergen'nin isminin geçmemesine çok şaşırdım.Ben henüz sadece bir kez aşılama yaptırdım ama psikolojik olarak yetti.Çok yıprandım o dönem.Doktorumun herşeyinden çok memnunum,çok profesyonel olduğunu düşünüyorum.Ben özeline gidiyordum bu arada.Ama ofisindekilerle aramda nasıl anlatsam hep bir negatif enerji var.İletişim rahat kuramıyorsun bu da benim gibi hassas biri için çok önemli.Şimdi maddi olarak hazır olduğum dönemde direkt tüp bebek istiyorum.Doktorum ne diyecek onu bilmiyorum ama aşılama istemiyorummmm.Benim gibi düşünen var mı tüm yazdıklarım hakkında

Ben de önce erol tavmergene gittim özel muayeneye kendisni sadece 1 kez gördüm bana şifa bornova şifada rahim filmi çekmeliyim sana dedi ama filmi başkası çekti,tahlil sonuçlarımı hemşiresi değerlendirdi ben doktorumla görüşmek istiyorum deyince hemşiresi erol beyle görüşemezsiniz her zaman benimle görüşeceksiniz dedi bir randevu bile vermedi kanal filminde doktoru görmeme rağmen erol bey için özel 230 ytl ücret ödedik tabi gerisi hastane içinmiş toplam 320 ytl.israel hakkında da pek olumlu şeyler duymadım.Ama şu anda özel ege tüp bebekte tedavi görüyorum 4.tüp bebeği yaptırdım doktorum erdal aktan çok güleryüzlü ve çooookkkk pozitif bir insan güleryüzlü sorduğun her soruyu sabırla yanıtlyor kafanda hiçbir ? kalmıyor ilgili ,ben çok memnunum herkese tavsiye ediyorum çünkü bu işte doktorunu semek ve güvenmek çok önemli o güveni ve sevgiyi bana veriyor ....

şekerliğin yazmış olduğu Prf.Dr. Erol tavmergen le ilgili bilgileri dehşetle ve şaşkınlıkla okudum....

Erol hoca yaklaşık 1,5 yıldır doktorumdur,Aşılamam,laporoskobim ve diğet tüm muayene işlemlerim bizzat kendisi tarafından gerçekleştirilmiştir...

evet kendisi diğer doktorlara göre biraz pahalıdır ama bu işte izmirde ki doktorlar arasında başarı olarak ilk 3 doktor arasındadır ve ilk tüpbebği Türkiyede uygulayan ve başarılı olan kişidir ve yine Ege ünv. Tüp bebek merkez müdürü ve kurucu müdürüdür...

1,5 yıl boyunca ağrılı sıkıntılı dönemlerinde asistanları değil bizzat kendisi yardımcı olmuştur ayrıca ekibi tamamiyle profösyonel kişilerden oluşmaktadır...

yok görüşemessiniz yok ben sekreterim benimle görüşüceksiniz tarzı bir yaklaşımla şu ana kadar kesinlikle karşılaşmadım....

Lütfen bazı şeyleri yazarken insanların kafasını bulandırmayalım....Doktor seçimi malesefki bir şans işi arkadaşlar...

herşey gönlünüzce olsun...

not:Şekerlik lütfen alıntı bilgilerin alıntı olduğunu yazarsanız daha doğru olacaktır....

ben sonunda açıklamamı yaptım dr un buyuk bir şans işi oldugunu memnun olanalkrında olmayanalrında oldugunu ve AYRICA ALDIGIM YERin linkinid everdim senin dr unuda kötülemedim n egüzel sen memnunsun senin dr un içind easla kötüleme söz konusu degil herkes herkesten memnun olmak zorund adegil ayrıca güneş balçıkla sıvanamaz ki sen memnun kalmışsın bir başkası katı bulmuş sen sevmişisn ama bir başkası sevememiş sonunda ki açıklamayı iyi oku lütfen tamam mı? ben ona sadece ve sadece yardımcı oldum başka bişey yok bunda ve insnaları tanımadan asla yargılanmamsı gerektiğini gitmek istediği d rların bir listesini yapıp hepsiyle görüşmesini tavsiye ettim en dogru kararı kendisinin verecegini söyledim ezocum

ve ayrıca sanırım bunların birer alıntı oldugunu anlamayacak kişinin burada olmasıda anlamsız degil mi?

bende erol beyin hastasıyım şekerlik arkadaşımın dediği gibi erol beyle sadece muayene esnasında görüştük ve birdaha görmedim kendisini tedavimin devamını tlf da yanındaki hemşire arkadaşlar vasıtasıyla yürütüyoruz ama ona güvenim tam olduğu için bu beni hiç etkilemiyo gereken herşeyi faxlıyoruz oda değerlendirip bizi bu ay şunu yapacağız şu tahlilleri yaptıracaksın diye tlf yönlendiriyor şu aşamada zaten yüz yüze gelsekte yapılacak bişey yok ama yumurta toplama işinde ve transfer işlemlerini bizzat kendi yapıyomuş zaten en önemli yanıda bu bence o yüzden hiç rahatsız olmuyorum hastası olduğum için kendimi şanslı bile görüyorum hiç randevu alamayan hastalar bile var çünkü.bir tanıdık onun hastasıydı almanyada çocuğu olmaz raporu vermişler ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldı hemde ikiz dr dinlemeyip 6 aylıkken almanyaya döndü bebekler öldü ertesi sene tekrar denedi ve şimdi 3 aylık bi oğlan annesi bu yüzden inşallah benimde anne olmama vesile olacak diye ona çok inanıyorum.

amin inşaaallah merihcim seni çok sevioyrum güzel arkdaşaım senin anne olmanıda arzuluoyrum inşaallahhhhhhhhhhhhhhhh

canım arkadaşım şekerlik bana seninle konuşmak hep iyi gelmiştir birbirimizi iyi motive ettiğimizi düşünüyor ve doğru yolda olduğumuza inanıyorum bende seni çoooook seviyorum iyiki seninle burda karşılaşmışız ve inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla annelik duygularını tadarız.:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

:1hug:a.s.:1hug:gülümsün sen benim canım bnm çok saol hayatım
canım arkadaşım şekerlik bana seninle konuşmak hep iyi gelmiştir birbirimizi iyi motive ettiğimizi düşünüyor ve doğru yolda olduğumuza inanıyorum bende seni çoooook seviyorum iyiki seninle burda karşılaşmışız ve inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla annelik duygularını tadarız.:1hug::1hug::1hug::1hug::1hug:

Sevgili Arkadaslar,
Ben İzmir'de oturmuyorum ve bahsini ettiğiniz doktoru da tanımıyorum. Ama ben bu forumda insanların fikirlerini, dusuncelerini, kendine has yorumlarını ve tabiiki varsa dipnotlarını da seffaf ve ozgur bir sekilde ifade edebileceklerine inanıyorum. Aksi takdirde bu forumda merkez isimlerini, doktor isimlerini, ilaç isimlerini vs. gormek mumkun olamayacaktı diye dusunuyorum. Turkiye'deki diger infertilite forumlarına bir goz atmışlığınız varsa uye olugunuz bu forum zincirinin diğer ucunda bir hastane, tup bebek merkezi veya bir doktor tarafından yonetildigini gorecekseiniz. Bu da hastane, ilaç ve doktor isimlerinin zikredilmemesi kosulunu onunuze cıkaracaktır.Buna tahammulu olamayan arkadaslarımız oradaki kelime zulumlerine bir goz atsa fena olmaz diyorum...:)

Yani bence fikre saygı cok onemli. Bu noktada, Sekerliğin aldıgı tedavi esnasında tedavi veya doktor yetersiz kalmış olabilir ama bir digeri son derece kalifiye bir tedavi almış olabilir. Bundan dogal bir sey olamaz.
Ayrıca Sekerliğin bu foruma katkılarına bakıp hayrete dusmek işten bile degil yani kimsenin kotu bir niyetle buraya birseyler yazdıgını soyleyemeyiz,oyle değil mi? Ben okuduklarımı dısardanbir göz olarak Sekerliğin tedavisine ilişkin yorumu olarak nitelendiriyorum, bukadar...
Ama bu degişik yorumları okudukca, gereksiz bir polemik var mı acaba diye dusunmuyor da değilim... Yani bir doktor birine gore cok iyi olabilir cunku o hastanın verileri cok kuvvetlidir ve tedaviye olumlu yanıt vermiş olabilir ya da vermemiş olabilir. Ornekse, benim tedavi sonuclarım olumsuzdu ama doktor için aynı seyi soylemek bence mumkun degil. Ve tabii ki bu doktor hakkında sitede isteyen herkes istedigi yorumu yapabilir cunku onemli olan kendi tedavimdir. Ve eger ortada olumlu bir mesele varsa bence bu doktorun da değil BENİM BAŞARIMDIR :)
Bakınız, hiçbir tup bebek merkezinin yılda ne kadar gebelik elde ettiği verisi guvenilir bir bilgi degildir. Daha dogrusu tedaviyi alacak olankişilere referans teşkil etmemelidir. Bu tüm dünyada ve DSÖ'ce kabul edilmiş bir gerçek. Kimse bununraporunu hazırlayamıyor cunku hastaların verileri ve uygulanan tedaviler farklıdır ve en onemlisi merkeze giden hasta sayısına gore de bu oranlar degişiklik gosterebilir. Anlatmak istedigim sey, iyi bir doktor tabii ki çalıştığı yer için guzel bir referans verebilir ama hastalar farklı oldugu için doktor faktoru bu noktada bence biraz anlamsızdır.

Ayrıca aynı doktorun bir baska hastası onun ilgisiz biri oldugunu dusunebilir. Cunku biz buna BAKIŞ AÇISI diyoruz. Yani beklentiler...

Son bir not olarak eklemek istedigim bir sey daha var:
Bizler bu forumda fikirlerimizle, dusuncelerimizle varız, cunku yuzyuze konusmuyor, birbirimiz tanımıyoruz. Bu yuzden rahatca baskalarını kırabilecek ifadeler kullanabiliyoruz ama sanal ortamlarda da gostermemiz gerek asgari nezaketi bence elden bırakmamak en iyisi. Yoksa cozum bizden oldukca uzaklasacak ve sonra asıl odaklanılması gereken sıkıntı paylasımını bir kenara atıp, bizi parayla tedavi eden doktorların tartısıldıgı bir platform yaratacagız gibi bir izlenime kapıldım. Anlayacagınız ben de ozgurce bir fikir beyan etmek istedim ve kimseyi işaret ederek kalp kırmayı istemem, yani arranızda istemeyerek kalbini kırdıgım birileri olursa lutfen affetsin cunku sadece içinde bulundugumuz platformda okudugumuz bu sayfalarda birbirine destek veren, olumlu yaklaşımlar gormek hepimizin hakkıdır diye dusunuyorum.
Hepinize tek tek sevgiler,
:içelim:

Back
X