Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

iremNaz

Annesinin bitanesi
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
1.520
4
116
49
Aydın
ARKADAŞLAR BEN İZMİR EGE ÜNİVERSİTESİNDE TEDAVİ OLUYORUM EN SON RAHİM FİLMİNİDE ÇEKTİRDİM VE EGE ÜNİVERSİTESİNDEN TEDAVİYE BAŞLAMAK İÇİN HABER BEKLİYORUM LÜTFEN İZMİRDE TEDAVİ OLAN ARKADAŞLARIM TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞMAK VE BİRBİRİMİZDEN HABERDAR OLMAK AÇISINDAN GELİN BURDA YAZIŞALIM VE BİRBİRİMİZİ TESELLİ EDELİM UMUT OLALIM BİRBİRİMİZE HEPİMİZE HAYIRLI TEDAVİLER

a.s.a.s.a.s.

canım hemde pek güzel olmuş diger sayfanın kapanmasına üzülmüştüm neyse burdasın ya gene iremcim benim adetim 3 gün sürdü hatta 5 günü biraz lekelenmelerde oldu bu bile benim için güzel bir gelişme buay ilaç kullanıyorum aşılama yaptırmayacagım inşallah seninde bekledigin haber çabuk gelir ama sende arada ara hastaneyi çünki gördügüm kadarıyla çok yogun oluyorlar canım

Başakcım canım benim üzülme açtım şekerim.....a.s. senin adına çok sevindim iaşallah kendiliğinden olurda yorulmazsın benim gibikaydirigubbakcemile2:CüvCüv:a.sa.s arıycam bak iyi dedin şimdi ben gerçi 3 aralıktan sora ararlar diyorum ama aramakta fayda var hatırlatalım kendimizi dimi ya

Başakcım Günaydın canım biraz önce aradım hastaneyi hemşire 1 saat sora ara dedi dosyama bakcakmış bakalım ne diycekler konseyde bi rahim filmim yoktu onuda verdim dedim bakcaklar merakla bekliyom............................Kıııııııııııııııııııısss MULTİ bu da bi gidyo arkideş bılana aşkolsun...

canım burdayım ya kaç gündür yoktum oyüzden giremedim sayfa güzel olmuş :lepi:hihoyyyt

canım burdayım ya kaç gündür yoktum oyüzden giremedim sayfa güzel olmuş :lepi:hihoyyyt

canım ne haber nerelerdesin bakalımkaydirigubbakcemile3valla merak ettim seni ne yaptın gelişme varmısositosositoanacım ben dün aradımda başak ara dedi ya daha bakılmamış :çok üzgünüm:heralde 3 aralıktan sora bakarlar benim dosyama 4 yılıma o zaman gircem ya arasalardı ne güzel süpriz olcak yasırnaşık şey

Multişim bütün herşeyi iyi takip et ne yaptı ne ettin hepsini anlat bana ya çok merak ediyorum güselim ya..ben sana bi şe sorcam ama hiç sormadım sana özel deilse sizde problem neydi canım kısss

Multişim bütün herşeyi iyi takip et ne yaptı ne ettin hepsini anlat bana ya çok merak ediyorum güselim ya..ben sana bi şe sorcam ama hiç sormadım sana özel deilse sizde problem neydi canım kısss

canım bizde problem eşimin morfolojisi bozuk spermler çok az milyon bile değil yani :çok üzgünüm:sizde sorun neydi canım

iremcim raporun çıkınca hemen ignelere başlayacaksın degilmi? eeee artık izmir yolları görünüyor sana neyse en sonunda bir yada birçok bebişle seni aydına yolcu ederiz ayyyy ne güzel olur valla şimdiden havaya girdim

selam kızlar ben tüp bebeğimi irenbeye yaptırıyorum bayrama kadar transferin gerçekleşir dedi dr.sizler hangi aşamalrdasınız paylaşırsanız sevinirim.

selam kızlar ben tüp bebeğimi irenbeye yaptırıyorum bayrama kadar transferin gerçekleşir dedi dr.sizler hangi aşamalrdasınız paylaşırsanız sevinirim.

arkadaşım biz raporumuzun çıkmasını bekliyoruz çıkarsa bizde başlıyacağız tedavilere bende tüp bebeğimi dokuz eylül üniversite hastanesinde yaptırıyorum:1rolleyes:

Merhaba ben de Ege Üniversitesinde tedavi oldum.Bence iyi bir seçim...Sizin doktorunuz kim?

Kızzzzzzzzzlar dün aradılar 3 aralıktan sora 5 fotoğraf ve bir sevkle gel dedilerr ay çok heyecanlandım ya galiba tedaviye başlanacak eşimi aramışlar oda heyecandan tutulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…