selam kızlar kimse yokmu ya topik öksüz kalmış huuuuuuuuuuuuuuuuu tatlı anne adaylarım nerelerdesiniz neler oldu yosa müjdeylemi döneceksiniz kızzzzz irem multi elif daha adını sayamadıgım arkadaşlarım bir ses verin ne alemdesiniz
kıssssssssssssssss BUMİİİİİİİİİİİİİİİM bi sen kaldın sen ne yapyon fıstık irenbeye gitcen soryon diğerlerine bence varya tam isabet derim hayalimdeki yer ...... ordan olumsuz konuşana hiiiç rastlamaım
canım girmemişsin aylardır merak ettim iyisindiğr inşallah ..
irenbe konusuna gelince orada tedavi olmuş arkadaşım var hiç memnun değil . dahası ben gebe takibinde oradaydım ,üstelikte oranın ennnnn ii bayan dr.unda güya . bebeğim ve benim hayati tehlikem oldu ( preeklampsi akannehir ) bunu ben 32. haftada hissettim belirtilerine sebep ama ona kabul ettirremedim . sonra test istedibi lütfen ve kentte yaptırdım, oranın dr.u orçun beye göründüm ve o teşhisi koydu . üstelik benim o salak dr.un görmediği ve bebeğimin düşük doğum kilosuyla doğmasına sebep olan ( trombofili hastasıymışım ve kan sulandırıcı iğne kullanmalıymışım bu durumda ) plesantadaki çürümüş bölgeleri de orçun bey gördü. sonra bi daha gittim irenbeye son kez , yine kadın bi şey demiyo bu konuda , sadece " sen minyonsun ( onu da duyan 1,50 felanım zanneder ) e eşin de öyle iri yarı değil ( halbuki eşim 1,86-85 kg felan öyle zayıf da değil yani ) , sizin bu bebek o yüzden minyon olacak biraz " demişti akannehir yoruma bakkkkkkkk , ne kadar bilimsel dimi -tatlicadiarzu-
kısacası kimseye önermem , cebinizdeki parayı almak için atmadıkları takla yok .. ben bebeklerimden birinin bizi bıraktığını öğrenmişim ve nasıl perişanım , bize " aşağıdan GEBELİK SERÜVENİ diye kitabımız var , ondan alsana "dedi .. biz de zannettik ki eşantiyon bi kitap , hamilelere felan veriyorlardır , e bir de üzüldük tabi biraz kafamızı dağıtalım istiyo , ne kadar iyi niyetli dedik , aşağı indik , muayene ödemesi yapıcaz , o kitaptan istedik dr.umuzun almamaızı istediğini söyledik , hooooooop ödeyeceğimiz muayene ücreti birden 35 tl arttı .. o sırada onu bunu düşünecek durumda değildik , ama netten daha etraflıca takip ettiğim doğum haftalarında bebekte ve sizde olan değişikliklerin anlatıldığı kitaba iki arada bir derede nasıl bu parayı ödettirdiler şaştık kaldık ..
ben doğumumu kentte yaptırdım , ist.dan bana tüp bebeği uygulayan dr.um geldi sağolsun , o olmasaydı kentteki orçun beyi düşünüyordum , o da olmasaydı kessssssssinlikle o dr.u istemezdim doğumumda ...
bence bir daha düşün derim :teselli:
uzun suredır yazmamıstım buraya.
kasım ayında nregatıf bır aşılamam var buayda20gun gecıkmelı regl oluyorum oluyorum dıyorum daha tam sökulmedı çünkü.
bi süre doktora gitmeyi düşünmüyoruz. bırakıcaz oluruna.ama adet egcıkmelrım dahada arttı. 12gundu en fazla.buay 20gunudeegctı.
sizlerde ne var ne yok arkadaşlar
kızlar bende de bi gelişme yok aynı beklemedeyim tedaviyede başlamadım daha bumişim dediğin gibi benimde adetlerimin düzeni bozuldu gittikce uzuyo günleri
selam kızlar bende izmirdeyim erol tavmergenin hastasıyım ege hanımla beraber calısıyorlar bende pko var aşılama düsünüyoruzz rahim filmlerinizi nerde cektirdiniz ve ne kadar tuttu acabaaa
mrb kızlar bizde kent hastanesinde yaptırıyoruz şimdilik iyi gidiyor haftaya salı günü falan yumurtalarım toplancak inşallah herşey güzel olur herkes için hayırlısı olsun
mrb arkadaşlar dün yumurtalarım toplandı benim çok sancılı oldu bugün aradım 10 yumurtam saglamdı ama sadece 5 tanesi döllenmiş biraz endişeliyim cumartesi transferm var inşallah cumartesiye kadar yaşarlar benim gibi olanlar lütfen yorum yazın
mrb arkadaşlar dün yumurtalarım toplandı benim çok sancılı oldu bugün aradım 10 yumurtam saglamdı ama sadece 5 tanesi döllenmiş biraz endişeliyim cumartesi transferm var inşallah cumartesiye kadar yaşarlar benim gibi olanlar lütfen yorum yazın