Huuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuu multiiiiiiiii ordamısın
ne yaptın hastaneye gittinmi ne dediler canım aldın mı raporunu
selam kızlar yokmu güzel bir gelişme multicim senden haber beklitoruz gelişmeleri yaz canım
iremcim seninde az kaldı hastaneye gelmene sen şimdilik moralini yüksek tut arkadaşım inşallah ilk denemende gelcek bebişler inşallah
elifcim bilmiyorum ama izmirdeki birkaç hastaneyi araştır bence irenbenin sgk ile anlaşması yok ama smyra hastanesinin var canım ilaç raporu içinde yardımcı oluyorlar
ben ege üniversitesinde aşılama yaptırdım ama tutmadı biraz ara verdim bende 2 için smyrayı düşünüyorum
iremcim dün gittim hastaneye doktor dosyama baktı eksik yok dedi adetin 1 ile 3 gün arası gel tedaviye başlıyalım dedişimdi adet olmayı bekliyorum canım ve çok heyecanlıyım :sm_cool:
Multiiişiim kıss :teytey::teytey:hadi hayırlı olsun canım benim ya yok kıss ben daha 4 aralıkta gitcez de o zaman belli olcak hadi hayırlı olsunsırnaşık şey çok sevindim ben yemeğe çıkyom görüşürüz:lepi::lepi:
Multişim bizde sperm sayısı düşük 3-4 milyon bide hareketsiz
İnşalllllah canım benim Allah duysun seni senin progesteronun kaç çıkmıştı tahlilerinde hatırlıyonmu canım o çok önemliymiş
Multicim Sana bişey sorcam özlem ve başak sanada hastaneye giderken eşinizede sevk istiyolarmı
Multicim ya senin eşinde memur sanırım eşinede sevk alıp mı gidyosunuz eşim sor dedi biz gidcemiz zaman ikimizde sevk alyoz ayrı ayrı siz nasıl gidyosunuz
Multicim Sana bişey sorcam özlem ve başak sanada hastaneye giderken eşinizede sevk istiyolarmı
Multicim ya senin eşinde memur sanırım eşinede sevk alıp mı gidyosunuz eşim sor dedi biz gidcemiz zaman ikimizde sevk alyoz ayrı ayrı siz nasıl gidyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?