Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

Huuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuu multiiiiiiiii ordamısın
ne yaptın hastaneye gittinmi ne dediler canım aldın mı raporunu

iremcim dün gittim hastaneye doktor dosyama baktı eksik yok dedi adetin 1 ile 3 gün arası gel tedaviye başlıyalım dedişimdi adet olmayı bekliyorum canım ve çok heyecanlıyım :sm_cool:

başak canım bende adet olmayı bekliyom ondan sonra hayırlısıyla başlıyacam tedaviyekaydirigubbakcemile2

zaten bizim rapor hakkımız kalmadı 2.aşılamayı smyrna da yaptık tutmadı irembede tanıdığım aşılama yaptı ama ikizlere hamile ama çok iyi ilgileniyorlar smyrnada

iremcim dün gittim hastaneye doktor dosyama baktı eksik yok dedi adetin 1 ile 3 gün arası gel tedaviye başlıyalım dedişimdi adet olmayı bekliyorum canım ve çok heyecanlıyım :sm_cool:

Multiiişiim kıss :teytey::teytey:hadi hayırlı olsun canım benim ya yok kıss ben daha 4 aralıkta gitcez de o zaman belli olcak hadi hayırlı olsunsırnaşık şey çok sevindim ben yemeğe çıkyom görüşürüz:lepi::lepi:

canım bişey sorcam sizde sorun neydi:teselli:

İnşalllllah canım benim Allah duysun seni senin progesteronun kaç çıkmıştı tahlilerinde hatırlıyonmu canım o çok önemliymiş

İnşalllllah canım benim Allah duysun seni senin progesteronun kaç çıkmıştı tahlilerinde hatırlıyonmu canım o çok önemliymiş

canım hiç bakmadım çünkü tahlil sonucunu ben almadım hastane alıp dosyaya koydu benimde hiç aklıma gelmedi bakmak önemlimiymiş bilmiyodum ya hiç bişey bilmiyozki ilk defa yapıyoz inşallah iyidir sonucum bak şimdi aklıma takıldı :uhm:

Bızde bayrmdan sonra irenbeye dıLEK aslan gıdıcez sığortayla anlaşması yok ama
bakalım nereye kdr yetiştirebilirz bılmıyoruz ama bakalımartık
herkese kolay gelsin

bumuyani inşallah tedaviye hemen başlar dilek hanım benim komşumda hamile oda hayat hastanesinde ışık hanıma gidiyormuş bana sende istersen git bir görün dedi ama biraz daha bekleyeyim bakalım zaman ne gösterecek

Bencedeablacım ilaçların bıttımı elındekıler?
Bende dılek hanımı öneırm ama yınede rabbımen iyisini biliyor muhakkak en hayırlı zamnda nsıp edicktır
btrclk arkadaşımzda gecen ay aşılama yaptırdı olmaıd buay hamiş bak duymussundur sende okumussundur ama yanı naisp nezamansa rabbımozmnaı tayın ediyor bızm içinde

Multicim Sana bişey sorcam özlem ve başak sanada hastaneye giderken eşinizede sevk istiyolarmı
Multicim ya senin eşinde memur sanırım eşinede sevk alıp mı gidyosunuz eşim sor dedi biz gidcemiz zaman ikimizde sevk alyoz ayrı ayrı siz nasıl gidyosunuz

canım eşim memur evet hastanede eğer kan falan vesayre gibi şeyler verecekse sevk alıyoz ama hiç bişey vermiyecekse sevk almıyoz

bide bişey sorcam sen bu ay adet oldunmu veya ne zaman olcan

Sağol canım bu ay ben daha olmadım sanki bi tuhaflık varya çok terliyorum ama bide çok sivilcem çıktı kollarım da normalde çıkmaz okadar bi ikitane çıkardı 29 günde bi olyorum bugün 28 . gün bakalım yarın olur heralde niye sordun canım

Canım benimde eşim memur, ve sadece onunla ilgili tetkikler olduğunda sevk alıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…