iremcim raporun çıkınca hemen ignelere başlayacaksın degilmi? eeee artık izmir yolları görünüyor sana neyse en sonunda bir yada birçok bebişle seni aydına yolcu ederiz ayyyy ne güzel olur valla şimdiden havaya girdim
İrem canım halen aramadılarmı seni ege üniv. den. Adet oldunmu bu esnada ?
Merhaba ben de Ege Üniversitesinde tedavi oldum.Bence iyi bir seçim...Sizin doktorunuz kim?
selam kızlar ben tüp bebeğimi irenbeye yaptırıyorum bayrama kadar transferin gerçekleşir dedi dr.sizler hangi aşamalrdasınız paylaşırsanız sevinirim.
Özlemcim kıss sana bi şe sorcam lokal anestesiyi bilyonmu nasıl yapılyo o bölgeye spreymi sıkılyo iğnemi yapılyo :1shok: ne yapalım katlancaz gerçi yumurcakların suratındankaydirigubbakcemile3İrem canım halen aramadılarmı seni ege üniv. den. Adet oldunmu bu esnada ?
Canııııııııııııım ne habersin bebişlerden ne haber iyi bak onlara kıymetli bebiş bizimkiler adet olmadım daha güselim dün aradılar 3 aralıktan sora bekliyolar 4 aralık kısmetse gitcez:lepi:
Özlemcim kıss sana bi şe sorcam lokal anestesiyi bilyonmu nasıl yapılyo o bölgeye spreymi sıkılyo iğnemi yapılyo :1shok: ne yapalım katlancaz gerçi yumurcakların suratındankaydirigubbakcemile3
Burdayım multişim kıss aradılar dün sevk ve 5 fotoğrafla 3 aralıktan sora gel dediler sen ne yaptın aradılarmı:teytey:
canım çok sevindim hihoyyyt
ben de yarın gidiyom hastaneye gel dediler bakalım bana ne diyecekler merak içindeyim
iremcim hastaneye gittiginde biliyorsun bayram tatilini hesaplatarak igneler başlattır bende bayramı hesaba katmadan aşılama tarihi verdiler gümbürtüye gittim gerçi tüp bebek merkezinde mecbur bayram seyran demeden açmak zorundalarda sen tedbirini al canım
ben artık normal hayatıma devam ediyorum canım belki dedigin gibi kendiliginden olur buay ama eskisi kadar kafama takmamaya karar verdim takıyorumda ne oluyor sanki kendimi yıpratmaktan başka birşey olmuyor hadi bakalım kız sen bir tane isterken tüp bebekte 4 tane oluyormu birde toptan kadro tamamlanmış olur senin valla
selam kızlar yokmu güzel bir gelişme multicim senden haber beklitoruz gelişmeleri yaz canım
iremcim seninde az kaldı hastaneye gelmene sen şimdilik moralini yüksek tut arkadaşım inşallah ilk denemende gelcek bebişler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?