Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

Günaydın canım benim sen nerelerdesin ne yaptın ruh halin nasıl senin kendi kendine olcak gibi kıss içime öle doğyo....Benim heralde öle olur iğneyle başlanyo bilyosun 4 aralık kısmetse gitmeye karar verdik canım kısssssssss Allah seni duysun amiin canım benim sende işallahŞeniz

İrem canım halen aramadılarmı seni ege üniv. den. Adet oldunmu bu esnada ?

Canııııııııııııım ne habersin bebişlerden ne haber iyi bak onlara kıymetli bebiş bizimkiler adet olmadım daha güselim dün aradılar 3 aralıktan sora bekliyolar 4 aralık kısmetse gitcez:lepi:

İrem canım halen aramadılarmı seni ege üniv. den. Adet oldunmu bu esnada ?
Özlemcim kıss sana bi şe sorcam lokal anestesiyi bilyonmu nasıl yapılyo o bölgeye spreymi sıkılyo iğnemi yapılyo :1shok: ne yapalım katlancaz gerçi yumurcakların suratındankaydirigubbakcemile3

ooo süper az kalmış, hadi bakalım hayırlısı olsun canım. Benim bebişlerden sadece 1 tanesi gelişmiş. Bugün 12. haftaya girdik. Allah herkeze nasip etsin inşallah.

Özlemcim kıss sana bi şe sorcam lokal anestesiyi bilyonmu nasıl yapılyo o bölgeye spreymi sıkılyo iğnemi yapılyo :1shok: ne yapalım katlancaz gerçi yumurcakların suratındankaydirigubbakcemile3

Lokal anestezide rahim içine iğne yapıyorlar. Çok az hisediyorsun. Birde bi serum takıyolar. Serum hafiften sersemletiyo seni. Başın falan dönüyo. Korkacak bişey yok. En zor olan rahim filmini atlatmışın, bence hiç komple narkoz istememe lokali zaten yapıyorlar.

iremcim hastaneye gittiginde biliyorsun bayram tatilini hesaplatarak igneler başlattır bende bayramı hesaba katmadan aşılama tarihi verdiler gümbürtüye gittim gerçi tüp bebek merkezinde mecbur bayram seyran demeden açmak zorundalarda sen tedbirini al canım
ben artık normal hayatıma devam ediyorum canım belki dedigin gibi kendiliginden olur buay ama eskisi kadar kafama takmamaya karar verdim takıyorumda ne oluyor sanki kendimi yıpratmaktan başka birşey olmuyor hadi bakalım kız sen bir tane isterken tüp bebekte 4 tane oluyormu birde toptan kadro tamamlanmış olur senin valla

Burdayım multişim kıss aradılar dün sevk ve 5 fotoğrafla 3 aralıktan sora gel dediler sen ne yaptın aradılarmı:teytey:

canım çok sevindim hihoyyyt
ben de yarın gidiyom hastaneye gel dediler bakalım bana ne diyecekler merak içindeyim

İzmirde tedavi olacak arkadaşlarıma İrenbe tüp bebek merkezini tavsiye ederim ..
Ben İrenbe de tedavimi oldum ..
Rabbimin izniyle şimdi hamileyim. Doktorum Aral Özbal dı ..
Rabbim gönlünüze göre versin ...

Bnde irenbeye dilek aslan gidiyorumarkadşlar 2yılonce bıtane düşüğüm oldu gelışemedı bebek kurtaj oldum.temmuzdada yaradondurttum bayrmdn sonra irenbeye gitmeyı planlıyoruz tekardn tedavı ye başlamk amaclı doktorumz normal yolla olur diyoama 2yıldır yok bişi olmuyo yanı

Arkadaşlar ikinizinkide hayırlı olsun irenbenin methini çok duydum ve bebekleri gözümle gördüm maddi durum elverseydi bende orayı tercih edecektim ancak memurum ege üniversiteside çok iyi ve ilgili ayrıca multitel arkadaşımın gittiği 9 eylülde çok övülyo ve orası tenha özelgibi ilgi varmış duyduğuma göre herkesin tedavisi hayırlı olu işallahhhhhhh

Tamam canım hatırlatırım benimde bi aşılama başka bi hastanede es geçildi tabiki doktorun ihmalkarlığı idi..... neyse aferim takma kafaya güzel tokalarından başka bişey kıss one:1shok: anacım 4 tane olsun beee işallah:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

:içelim:

Huuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuu multiiiiiiiii ordamısın
ne yaptın hastaneye gittinmi ne dediler canım aldın mı raporunu

selam kızlar yokmu güzel bir gelişme multicim senden haber beklitoruz gelişmeleri yaz canım
iremcim seninde az kaldı hastaneye gelmene sen şimdilik moralini yüksek tut arkadaşım inşallah ilk denemende gelcek bebişler inşallah

Irembede aşılama fiyatı ne kadar arkadaşlar bende bayramdan sonradenemayi düşünüyorumda

elifcim bilmiyorum ama izmirdeki birkaç hastaneyi araştır bence irenbenin sgk ile anlaşması yok ama smyra hastanesinin var canım ilaç raporu içinde yardımcı oluyorlar
ben ege üniversitesinde aşılama yaptırdım ama tutmadı biraz ara verdim bende 2 için smyrayı düşünüyorum

Merabasengözlerimebaksanab canım evet gün sayyoz eşimle artık heyecanlıyım baya tamam moraller iyi sayılır işallah ya ilk deneme ve ikiz olurda bidaha eziyet çekmem zor bu işler-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…