Izmir'de tedavi olanlar tecrübelerimizi burada paylaşalım

irem kısss ne o hiç slm vermiyosun ben seni özledim sorup duruyom sense hiç slm vermiyon küsmüyüz yoksa :gitme:

irem kısss ne o hiç slm vermiyosun ben seni özledim sorup duruyom sense hiç slm vermiyon küsmüyüz yoksa :gitme:

AHHHH canıııım kıyamam ben sana kısss bende çok özledim inan olsun ya böle arada müdür kayboldukça kaçak gibi bi girip çıkyom böle sizlerde yanlış anlıyosunuz ahhh kusura bakma bi tanem özledim hem seni hem bumişi Şeniz

iremcim elifcim nasılsınız Ramazanınız mübarek olsun inş bu mübarek ramazanda dualarınız kabul olur kızlarr

iremcim elifcim nasılsınız Ramazanınız mübarek olsun inş bu mübarek ramazanda dualarınız kabul olur kızlarr

nil cim meraba canım iyiyiz bildiğin gibi asıl sen nasılsın minnoşlar büyümüş maşallah nasıl gidyo bi yaramazlık yok umarım Allah bağışlasın canım..........

kıssssssssssssssss BUMıııııııııııııııM bi sen kaldın sen ne yapyon fıstık irenbeye gitcen soryon diğerlerine bence varya tam isabet derim hayalimdeki yer ...... ordan olumsuz konuşana hiiiç rastlamaım

iyiym canım herkese günaydın inş bu topik sizlere hayırlı ve uuğurluu gelirrrrrrrrrrrrrrrr

yok canım ya 5gun gectı dun gecti test yaptım negatif çıktı bıkaçgun daha gecsin eger gelen diden olmazsa sabah idrarıyla yenıdne denıycem
ama umıdım yok olsaydı silik flan bısey çıkardı

bumiş ümit kaybetrmek yok güzelim ben birde hastaneye test yaptırmıştım negatifti burçine hamileyken ama geç belli oldu belkide senin sıpanda kendini geç belli edecek görürsün inşallah güzel haberlerini alırız ablacım

ahh ablacım tesekkurler :) bakalım ya rabbım en iyisini bilendır ne dıyelım.
Sen nasılsın prenseslerin nasıl öpuyorum

yok canım ya 5gun gectı dun gecti test yaptım negatif çıktı bıkaçgun daha gecsin eger gelen diden olmazsa sabah idrarıyla yenıdne denıycem
ama umıdım yok olsaydı silik flan bısey çıkardı

canım 5 günde testte belli olmazki bence biraz daha bekle hakkında hayırlısı olsun canım a.s

canım 5 günde testte belli olmazki bence biraz daha bekle hakkında hayırlısı olsun canım a.s

ilkınde bellı olmuşstu canımya.ama gece yaptım testı bıde tuvaletıomı yapmıştım tetsı hemn sonra yaptım eşime dıyemedım tuvaletımı yenı yaptım dıye bakalım bıkaç gundaha beklıyeyım bıda yapayım artık

:mymeka: benim yaptıgım hatayı sendemi yaptın ayol ilk yaptıgımda aynen çişimi yapmıştım sonrakinde birkaç saat bekledimde çıktı ancım sende tut azıcık çişini ayol varsa bebiş çıkar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…