İzmir'de tüp Bebek tedavisi görenler toplanalım M

Erol tavmergene canım hoşgeldin :) şükür biri geldi
Gelir gelir bak daha kaç kişi oluruz burda :)) insanların görüp cevap yazması başlarda biraz uzun sürüyor sonra mesajları takip edemez hale geliyoruz :) Ben de İsrael Aruh a gidiyorum bakalım inşallah güzel sonuçlar alalım artık. Sizin hikayeniz nasıl? Benim çikolata kistim var. Bi senedir deniyoruz bi kimyasal gebelik oldu. Doktorumuz aşılama çok önermedi biz de direk tüpe geçelim dedik

Gelir gelir bak daha kaç kişi oluruz burda :)) insanların görüp cevap yazması başlarda biraz uzun sürüyor sonra mesajları takip edemez hale geliyoruz :) Ben de İsrael Aruh a gidiyorum bakalım inşallah güzel sonuçlar alalım artık. Sizin hikayeniz nasıl? Benim çikolata kistim var. Bi senedir deniyoruz bi kimyasal gebelik oldu. Doktorumuz aşılama çok önermedi biz de direk tüpe geçelim dedik
Kuzucum bizde bı sorun yok ama yinede gelmiyo 2 aşılama 4cu tüp bebeğe hazırlanıyorum ilk denememi irenbede yapmıştım oradan pişman olunca Erol tavmergene geçtim ordada ilk negatifi gördük 2ciye hazırlanıyorum

Burda hem geyik hem tadavilerimizi konuşalım diye açtım canım benim arada ben Serra tanışalım :))

İnşallah ağzından olsun. Ben uzun zamandır takip ediyordum forumu. Yeni üye oldum. Konuşmak bekleme sürecinde iyi gelir belki diye. En zoru sonuç beklemekmiş gerçekten..
İnşallah kuzucum burda hep birbirimize moral olalım diye açtım zaten bu derdi bilmiyen cidden anlamiyo insanı

Back
X