- Konu Sahibi EternaaLLove
Evet arkadaşlar hepimiz tedavi aşamalarımizdan bahsedelim hangi hastaneye gidiyorsunuz yaşlarınız 

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelir gelir bak daha kaç kişi oluruz burda :)) insanların görüp cevap yazması başlarda biraz uzun sürüyor sonra mesajları takip edemez hale geliyoruz :) Ben de İsrael Aruh a gidiyorum bakalım inşallah güzel sonuçlar alalım artık. Sizin hikayeniz nasıl? Benim çikolata kistim var. Bi senedir deniyoruz bi kimyasal gebelik oldu. Doktorumuz aşılama çok önermedi biz de direk tüpe geçelim dedikErol tavmergene canım hoşgeldin :) şükür biri geldi
merhaba bende erol hocanin hastasiyim haziranda asilama yaptirdim olmadi ekimde tekrar gidip tup bebek yaptiricam sen basladin mi tedaviyeErol tavmergene canım hoşgeldin :) şükür biri geldi
Merhaba, ben de tavmergen de tadavi görüyorum. Bugün transferin 7. Günü. Sizin tedaviniz hangi aşamadaErol tavmergene canım hoşgeldin :) şükür biri geldi
Kuzucum bizde bı sorun yok ama yinede gelmiyo 2 aşılama 4cu tüp bebeğe hazırlanıyorum ilk denememi irenbede yapmıştım oradan pişman olunca Erol tavmergene geçtim ordada ilk negatifi gördük 2ciye hazırlanıyorumGelir gelir bak daha kaç kişi oluruz burda :)) insanların görüp cevap yazması başlarda biraz uzun sürüyor sonra mesajları takip edemez hale geliyoruz :) Ben de İsrael Aruh a gidiyorum bakalım inşallah güzel sonuçlar alalım artık. Sizin hikayeniz nasıl? Benim çikolata kistim var. Bi senedir deniyoruz bi kimyasal gebelik oldu. Doktorumuz aşılama çok önermedi biz de direk tüpe geçelim dedik
İnşallah 2.de olumlu sonuç alırsın.Biz ilk denememizi yaptık negatif oldu canım ikinci denemeye önümüzdeki ayın baslicaz
İnşallah kuzucum rabbim daha fazla ugrastirmadan versin evlatlarimiziİnşallah 2.de olumlu sonuç alırsın.
İnşallah ağzından olsun. Ben uzun zamandır takip ediyordum forumu. Yeni üye oldum. Konuşmak bekleme sürecinde iyi gelir belki diye. En zoru sonuç beklemekmiş gerçekten..İnşallah topik hepize uğurlu gelirde hepimiz hamiş oluruz :)
İnşallah kuzucum burda hep birbirimize moral olalım diye açtım zaten bu derdi bilmiyen cidden anlamiyo insanıİnşallah ağzından olsun. Ben uzun zamandır takip ediyordum forumu. Yeni üye oldum. Konuşmak bekleme sürecinde iyi gelir belki diye. En zoru sonuç beklemekmiş gerçekten..
Hoşgeldin canım evet ununu baya duydum doktorunun rabbim hakkında hayırlısını versin :)Bende izmirde tedavi gördüm kızlar.
Medicalpark Ahmet zeki ışıkta