- Konu Sahibi EternaaLLove
Kimdi doktorun canim.bende randevu alicam12 yumurtam oldu 5 tanesi dollendi..ilk deneme olumsuz oldu ama seni oyle motive ediyolar ki zaten inaniyosun olacagina..ikinci denemede tuttu sukurler olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kimdi doktorun canim.bende randevu alicam12 yumurtam oldu 5 tanesi dollendi..ilk deneme olumsuz oldu ama seni oyle motive ediyolar ki zaten inaniyosun olacagina..ikinci denemede tuttu sukurler olsun..
Prof.erbil dogan doktorum..Kimdi doktorun canim.bende randevu alicam
Canımm devlet hastanesinde mi yaptırdın sen. Rapor gerekmiyor mu ?Kizlar merhaba...ucuncu denememde sukur olsun ki hamile kaldim..ilk denemem kent hastanesiydi..ama olmadi..sonra 9 eylul unv.erbil hoca ve ekibi ile tanistik..inanin ozel hastaneden hic farklari yok...cok iyi bir ekipleri var..haftaya kalp atisi ve kese icin gidecegim..rabbim isteyen herkese nasip eylesin..bu arada yasim 37 :)
siz nerde başladınız tüp bebek tedavisineCanımm devlet hastanesinde mi yaptırdın sen. Rapor gerekmiyor mu ?
9 eylul arastirma hastanesinde yaptirdim.benim tuplerim kapali oldugu icin devlet destegi aldim ama devlet destegi olmadan da tedaviyi olabiliyosun..tabi bu durumda fiyati ozel hasteneden cok farkli olmuyo..tedavi merkezi ayri bir binada..normal devlet hastaneleri gibi dusunmeyin..ozel hasteneden hic farklari yok..Canımm devlet hastanesinde mi yaptırdın sen. Rapor gerekmiyor mu ?
Ilk denemede mi hamile kaldınız ahmetbeyle.sorun neydi acabaBende izmirde tedavi gördüm kızlar.
Medicalpark Ahmet zeki ışıkta
isabetli karar olmus cnm. asilama yuzdesi belli. amh degerin nasil. sperm dna hasar testi falan yaptirdinizmiKızlar merhaba, ben 26 yaşındayım, eşimde ve bende hiçbir sorun olmamasına rağmen 3 senedir anne olmak için uğraşıyorum. 2017 mayıs ayında doğal yolla hamile kalmıştım fakat 8 haftalıkken kürtaj oldum bebeğimin gelişimi 6 haftalıkken durmuş, ve o zamandan beri hamile kalamadım. Sonra kent hastanesine devam ettim orda 3 ay boyunca ilaç tedavisi gördüm olmadı ardından 2 kez aşılama gördüm yine olmadı artık 3. aşılamayı istemedim çünkü çok yorulmuştum hem psikolojik olarak hemde ilaçlardan, belki yine doğal yolla kalırım demiştim ama malesef olmadı bizde tüp bebek kararı aldık ve dün tüp bebek doktoru Bülent Gülekli'de randevum vardı görüştük vekararımızı verdik mart ayında başlıyoruz tedaviye hayırlısıyla. Allah bu yolda hepimizin yardımcısı olur inşallah
Eşimin sperm testleri normal ekstradan başka testler istemedi en son aşılama yapılan tahlillerimi götürmüştüm yeterli oldu sanırım ama genel olarak hepatit testlerine falan bakılıyor ya genel tetkikler onları istedi sadece tedavi için adet olmamı bekliyoruz, amh neydiisabetli karar olmus cnm. asilama yuzdesi belli. amh degerin nasil. sperm dna hasar testi falan yaptirdinizmi
Şimdi baktım yumurta rezervi sanırım o konuda birşey konuşmadık belki istediği tahliller arasında vardırisabetli karar olmus cnm. asilama yuzdesi belli. amh degerin nasil. sperm dna hasar testi falan yaptirdinizmi
vardir illaki cnm. ins gzl haberleerini alalimŞimdi baktım yumurta rezervi sanırım o konuda birşey konuşmadık belki istediği tahliller arasında vardır
İnşallah hayırlısı artık.vardir illaki cnm. ins gzl haberleerini alalim
Yapilmiyo diye biliyorum benKizlar bu surecte tup bebek yapiyorlarmk