• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirde tüp bebek tedavisi görenler

Bakalım inşallah hayırlısıyla pozitifi görürüz canım 🙏
Banada aynısını dedi vakit kaybetme dedi benin amh 0.82 yumurtaları saydı 7 dedi bakalım ayın sonunda adetle baslicaz ben iki tane neden ıstiyorum biri tutmazsa diğeri tutsun diye o kadar para dokcez onun için garanti olsun diye iki tane ıstiyorum

Banada aynısını dedi vakit kaybetme dedi benin amh 0.82 yumurtaları saydı 7 dedi bakalım ayın sonunda adetle baslicaz ben iki tane neden ıstiyorum biri tutmazsa diğeri tutsun diye o kadar para dokcez onun için garanti olsun diye iki tane ıstiyorum
40 yaş altında kadınlara yasal olarak tek koymak zorunda,bu istekle olan bir şey değil.Kanun böyle.Ama üzülmeyim tek koyulan embriyonun bölünüp tek yumurta ikizi olma olasılığı tüp bebek tedavisinde çok fazla karşılaşılan bir durum.

40 yaş altında kadınlara yasal olarak tek koymak zorunda,bu istekle olan bir şey değil.Kanun böyle.Ama üzülmeyim tek koyulan embriyonun bölünüp tek yumurta ikizi olma olasılığı tüp bebek tedavisinde çok fazla karşılaşılan bir durum.
Hayırlısı artık canim inşallah tutar

Volkan bey ile devam edeceğim bu yola . Bugün yumurta toplama işlemim oldu ağrısını keşke baştan anlatsalarmış :KK43: ilaçlar falan aşırı pahalı bence birde çip olayını yaptirmali miyim ondan emin değilim yaptiranlar yada yaptirmayanlar yorumlara katilabilirse çok guzel olur
Volkan hocadan memnun kaldinizmi funda hanim kongrede surecimi volkan hoca takip etcekmis

Merhaba Ege de kime gidiyorsunuz?
Özel birine gitmiyorum Gülnaz hoca ile Ferruh hoca var. O gün kime denk geliyorsa o muayene ediyor. Genelde Ferruh hoca ile geçti süreç. Ama hemşireler falan hepsi çok anlayışlar ve çok yardımcı oluyorlar. Açıkçası benim için son durak burası. Bilgilerine ve deneyimlerine güveniyorum.

Özel birine gitmiyorum Gülnaz hoca ile Ferruh hoca var. O gün kime denk geliyorsa o muayene ediyor. Genelde Ferruh hoca ile geçti süreç. Ama hemşireler falan hepsi çok anlayışlar ve çok yardımcı oluyorlar. Açıkçası benim için son durak burası. Bilgilerine ve deneyimlerine

Özel birine gitmiyorum Gülnaz hoca ile Ferruh hoca var. O gün kime denk geliyorsa o muayene ediyor. Genelde Ferruh hoca ile geçti süreç. Ama hemşireler falan hepsi çok anlayışlar ve çok yardımcı oluyorlar. Açıkçası benim için son durak burası. Bilgilerine ve deneyimlerine güveniyorum.
Yeni gördüm kusura bakmayın transferiniz olmuş .Kim yapmıştı acaba Ferruh bey mi Gülnaz hanım mı?

Ay volkan hoca çok tatlı benimde tüp bebek doktorum pazartesi başladık bizde salı iğneleri kullanmaya başladık
Yaa direk onda mi başladın canım senim durum je ne için tedavi oluyon 2 kasimda bende ona gidicem doktorum kongrede o ilgilencek

Sen sanalıymışsın bana gülnaz hanim denk geldi çok kötü davranıyor insanlara ama tedavim sonlaninca çok üzülmüş benimle özel ilgilenmişti

Çok ilgili ben seviyorum hocayı zaten ikisi birlikte yapiyolarmis bu aralar hocaların hep kongresi var. İstediğin her şeyi sor muhakkak yardımcı oluyo bilgi veriyo senin de mi pcos?
Düşük amh canım benim sen neden funda hoca tercih etmedim peki

Ben henüz başlayamadım prolaktin yüksek çıkınca mr fln istedi bu aya erteledim yani.Bu ay adette başlayacağım inş 🙏 hastane biraz yoğun gidince bekleniyor biraz ama funda hanımı başarılı buluyorum yaklaşımı da samimi geldi bana.İzmirde çok seçenek yok zaten malesef iyi laboratuvarı olan hastane olarakta.Rahim filmini bende sordum ısrarla oda tüp bebek için gerekli değil dedi bende hiç çekilmedim tüplerde sıkıntı var mı diye acabadayım ama eşimde varikosel aüreci benim amh nin düşük çıkması nedenleri bu olarak görüyor tüplerden ziyade yani.Gerek yok dediği için bende çekilmedim
Canım ne yaptın tüp bebek oldu mu yaptırdın mı

Back
X