İzmir’de tüp bebek yaptıranlar hangi hastaneye hangi doktora gittiniz sonuçlar ne oldu ???

Merhaba, İsrael beye gittiniz mi? Ben de ona gitmeyi düşünüyorum ama hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız çok sevinirim.☺
Merhaba ben 18 haziranda israel beye randevu almistim lakin gorusmemizden 1 gun once yani 17 haziranda yogun kasik agrisiyla yillardir takibimi yapan doktora gittim acilen ve orda kendisine israel beyden randevu aldigimi belirttim o da kaan bozkurtun daha deneyimli ve guncel tedavilerden daha haberdar oldgunu bu sebeple kaan beyle gorusmemi onerdi .yillardir tanidigim ve daha cok ailem gibi olan doktoumun bu onerisine binaen kaan beyle gorustum bugun...regilliydim ve hoca muayene etti (amh testim subat 24 te 0.60 cikmisti) daha sonra da yeniden amh testi aldi benden ....muayenede 9 adet yumurta gordu ve subattaki sonucumun hatali olabilecegini belirtti ki yeniden alinan kan degerim 2 saat sonra sonuclandi ve amh 0.93 cikti....kendisi tek tek gecmis gebelik kayip ve arastirmalari not aldi ve esimle bize vitaminler verdi 10 gun sonra yeniden gormek istedi...bu esnada bi kac kan tahlili daha yapacagiz esimden de spermiyogram istedi...acikcasi ilk gorusmede ben ve esim cok olumlu izlenim birakti...merakli ve isini sansa birakmayan bir doktor...hatta daha once gebe kaldigim icin yeniden spontan gebe kalabilecegimi ve ona gore intrapilid serum uygulayacagini dile getirdi...cok para goz birine benzemiyordu acikcasi...muayenesi 450 tl amh testi 250 tl(test dis laboratuvara gidiyor yani ucret oraya veriliyor)umarim aciklayici anlattim hayirlisiyla da bebislerimizi kollarimiza alalim

çok teşekkür ediyorum yorumunuz için Allah razı olsun, rabbim inşallah tez zamanda sağlıklı bebiş nasip eder size de.

Ali bey benim transferimi yaptı dün İrenbe de. O kadar güzel geçti ki şu süreç benim için inşallah sizinde aynı şekilde geçer. Doktorumuzdan yana şanslıyız
Canım en son İsmail beyle ilgili konuşmuştuk Ali beyde mi karar kıldın hayırlısı olsun bebeğin sımsıkı tutunsun sana

Canım en son İsmail beyle ilgili konuşmuştuk Ali beyde mi karar kıldın hayırlısı olsun bebeğin sımsıkı tutunsun sana
İkisinin arasında çok kaldım hatta ilk İsmail beyin verdiği vitaminleri aldık başlamıştık sonradan Ali bey e döndük. Hayırlısı , sen muradına erdin darısı başımızasağlıkla kucağına aldığınıda okuruz inş

Nasibiniz oradadır belki canım amiinn inşAllah seninkinide okuruz en kısa zamanda stressiz rahat bi 10 gün geçirirsin inşAllah

Ali bey benim transferimi yaptı dün İrenbe de. O kadar güzel geçti ki şu süreç benim için inşallah sizinde aynı şekilde geçer. Doktorumuzdan yana şanslıyız
Merhaba surec nasil oluyor benim kaan bozmurt doktorum ve regl8mde yumurta durumuna bakip sadece vitamin verdi ve 10 gun sonra kontrol dedi...yani yumurta toplamaz degilmi yani su igneleri karnindan vurmadan yumurta toplama islemi olmuyo degil mi?bize sadece vitamin verdi cunku

Amşn canım ınsallah benım ılk andan beri alı bey vardı su an ıyikı diyorum ınsalah sonucunda gzl olur

Merhaba...yumurtaniz toplandi mi?toplanmadan once igne verdiler mi?
Büyük ihtimalle cmtsı tıplanıcak yarın kontrol var evet bu surece buyumesı için birde çatlamaması için ipne kullanıyorum henuz catlatma ıgnesı vermediler yarın belli olucak ı sallah cmtsı yada pzr dua edin

Benim de 6 gün önce ali bey transferimi yaptı. Sizin kaç embriyonuz var ve kaç tane transfer etti? 3.gün embriyosu mu?

Merhabalar kk bayanlari benislerinizi saglikla kucaginiza alin insALLAH

Benim 2.deneme cuma gunu yumurtalarim toplanicak bugun kontrolum vardi olgunlasan4 yumurta var dedi doktor 4 tane daha gorunuo ama onlarda cuma gunune kadar buyurse 4 ten fazla yumurta elde ederiz dedi yasim 39

Cok az degilmi sizce yumurta sayim

Amh testınıx nasıldı

Hayirlisiyla olsun insallah saglik guzel haberler verirsiniz burdanbenim muhtwmelen bu ay olmayacak cunku hoca igne vermedi sadece yumurtalarimi saydi 9 tane var dedi ve esimle bana vitamin verdi.catlamamasi icin igne vermedi ve 10 gun sonra kontrole gelin dedi bu esnada ben ve esimden bi kac kan tetkiki istedi ve esimden spermiyogram...demekki bu ay benim sadece durumumu uzleyecek yoksa catlamamasi icin veya buyumeleri icin hormon igmesi felan verirdi

Benim de 6 gün önce ali bey transferimi yaptı. Sizin kaç embriyonuz var ve kaç tane transfer etti? 3.gün embriyosu mu?
[/QUOTE9
9 tane dondurulmuşumuz var. 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi hayırlısı beklemedeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…