Silik mi çıkıyor ? Artık belli olur benim 10.günde çıkmıştı kandaBugun 11.gunum,yarin kan testi yaptiracagim.
Idrarda birseyler cikiyor ama emin degilim
İrenbe İsmail beyde karar kıldım şimdilikTransfer oldun mu canım hangi doktorda karar kıldın
Çok doğru bir karar verdinizİrenbe İsmail beyde karar kıldım şimdiliksizin gibi bende kavuşurum bebeğime inş
Merhaba nasılsınız bebeğinizi aldınz mı kucağınızaİrenbede prof. ümit inceboz tavsiye ederim. Sayesinde 5 aylık hamileyim. İlk denemede mutlu sonra ulaştık. İnş sag salim kucagıma alırım
Merhaba istlrael aruhtan memnun kalmadiniz mi?ben de randevu aldim 18 hazirana ama bilemiyorum tabiDaha önce kent Hastanesi dilek aslan - sonra özel muayene - İsrael Aruh
Merhaba benim de kalitesiz yumurtam var sizin sonuc ne oldu ne yaptiniz?Yok ya hap veriyorlar pahalı 1 ay kullaniom gidiom yine ayni oldu. Previtpozitif ve dheakullandım 1ay. Sonra başladık tedaviye yine kalitesizdi.tavsiyen varmi
Memnun kaldınız mı İsmail beyden. Ben de irenbe yi düşünüyorum. Ümit inceboz kafama yattı gibi ama İsmail beyde burdaki yorumlarda dolayı aklımı karıştırıyorİsmail beye gidiyorum canım
Evet memnun kaldım güzel bir yol izliyor 2.denemede oldu çok şükürMemnun kaldınız mı İsmail beyden. Ben de irenbe yi düşünüyorum. Ümit inceboz kafama yattı gibi ama İsmail beyde burdaki yorumlarda dolayı aklımı karıştırıyor
Evet memnun kaldım güzel bir yol izliyor 2.denemede oldu çok şükür
Teşekkür ederimEvet memnun kaldım güzel bir yol izliyor 2.denemede oldu çok şükür
Teşekkür ederim. Sağlıkla alın kucağınızaEvet memnun kaldım güzel bir yol izliyor 2.denemede oldu çok şükür
Amin inşAllahTeşekkür ederim
Teşekkür ederim. Sağlıkla alın kucağınızasiz de kaç embriyo transfeti yapıldı peki?
Ben hiç tüp bebek denemedim. İlk defa denicem bakalımAmin inşAllahdarısı başınıza ilkinde tek ikincisinde iki tane konuldu. Sizin kaçıncı deneme
Dua edin bana eger sonuc olumlu pozitif olursa anlatacağım burada. 3 tedavi emek kalitesiz yumurtadan gitti hep. 4. Tedavi bu haziran sonu transferim var inşalah. İnşalah bu sefer tutunuverirler bana da düşmeden hayırlı hamilleikle kucağıma alırım ya. Olumlu olursa sonuc neler yapıldı bana ben neler yaptım kalite için yazacağım. Şimdilik erkenMerhaba benim de kalitesiz yumurtam var sizin sonuc ne oldu ne yaptiniz?
Hayirlisiyla guzel haberler vereceksinizDua edin bana eger sonuc olumlu pozitif olursa anlatacağım burada. 3 tedavi emek kalitesiz yumurtadan gitti hep. 4. Tedavi bu haziran sonu transferim var inşalah. İnşalah bu sefer tutunuverirler bana da düşmeden hayırlı hamilleikle kucağıma alırım ya. Olumlu olursa sonuc neler yapıldı bana ben neler yaptım kalite için yazacağım. Şimdilik erken
Amin kuzum inşalahHayirlisiyla guzel haberler vereceksinizolumlu olun moralinizi yuksek tutun lutfen Allahim isteyen herkese saglikli ve salih evlat nasip etsin
Merhaba istlrael aruhtan memnun kalmadiniz mi?ben de randevu aldim 18 hazirana ama bilemiyorum tabi
Bende medikalpark Ahmet Zeki ışık. Sonuç belli değil dahaMedicalpark Funda göde ye gidiyorum. Şimdilik memnunum ama transfere geçemedik henüz
Siz ilk defa mı yaptırıyorsunuz. Benim ilkBende medikalpark Ahmet Zeki ışık. Sonuç belli değil daha
Benim 4. TedaviSiz ilk defa mı yaptırıyorsunuz. Benim ilk
Ahmet beyde 2.Siz ilk defa mı yaptırıyorsunuz. Benim ilk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?