İzmir’de tüp bebek yaptıranlar hangi hastaneye hangi doktora gittiniz sonuçlar ne oldu ???

İrenbe İsmail beyde karar kıldım şimdilik sizin gibi bende kavuşurum bebeğime inş
Çok doğru bir karar verdiniz İsmail beye güvenin arkanıza yaslanın kendisi işinde çok iyi titiz temkinli çalışan biri inşAllah sonucunuz pozitif olur

İrenbede prof. ümit inceboz tavsiye ederim. Sayesinde 5 aylık hamileyim. İlk denemede mutlu sonra ulaştık. İnş sag salim kucagıma alırım
Merhaba nasılsınız bebeğinizi aldınz mı kucağınıza

Memnun kaldınız mı İsmail beyden. Ben de irenbe yi düşünüyorum. Ümit inceboz kafama yattı gibi ama İsmail beyde burdaki yorumlarda dolayı aklımı karıştırıyor
Evet memnun kaldım güzel bir yol izliyor 2.denemede oldu çok şükür

Merhaba benim de kalitesiz yumurtam var sizin sonuc ne oldu ne yaptiniz?
Dua edin bana eger sonuc olumlu pozitif olursa anlatacağım burada. 3 tedavi emek kalitesiz yumurtadan gitti hep. 4. Tedavi bu haziran sonu transferim var inşalah. İnşalah bu sefer tutunuverirler bana da düşmeden hayırlı hamilleikle kucağıma alırım ya. Olumlu olursa sonuc neler yapıldı bana ben neler yaptım kalite için yazacağım. Şimdilik erken

Hayirlisiyla guzel haberler vereceksinizolumlu olun moralinizi yuksek tutun lutfenAllahim isteyen herkese saglikli ve salih evlat nasip etsin

Medicalpark Funda göde ye gidiyorum. Şimdilik memnunum ama transfere geçemedik henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…