İzmir’de tüp bebek yaptıranlar hangi hastaneye hangi doktora gittiniz sonuçlar ne oldu ???

Benim transfer oncesi 2kere takildi.
Peki kan testi oncesi idrar da baktin mi ?
Senin kacinci gun ebriyosu ?
Benim bi transfer öncesi bide sonuçtan sonra takıldı.Hiç bakmadım ilkinde baktım negatifti moralim çok bozuldu idrar testlerinden nefret ettim bakmıycam bidaki sefer dedim bunda direk kan verdim 10.gün 3.gündü

Benim bi transfer öncesi bide sonuçtan sonra takıldı.Hiç bakmadım ilkinde baktım negatifti moralim çok bozuldu idrar testlerinden nefret ettim bakmıycam bidaki sefer dedim bunda direk kan verdim 10.gün 3.gündü
Ismail bey sanirim doktorun,10.gun mu istiyor test?
Umit hanim 12.gun istiyor

Canım bende hast. verdim adını bende bilmiyorum serumun ama intralipid serum diye geçiyor bu serumlar
Serumun bitmesini hastanede beklemek gerekiyor mu taktırıp serumla eve/işe gidebiliyormuyuz biliyor musunuz? Doktor banada bahsettide eğer hastanede beklemek gerekirse 1 gün daha izin almam gerekir
Serum diyince bende taktırıp işe giderim diye düşünmüştüm

Doktor gozetimi altinda olmaniz gerekiyor.

Yok canım gidemiyorsun hastane gözetimi altında olması gereken bir serummuş alerjik reaksiyon gösterebilir diye sadece hastanede olması lazımmış

Transfer oldun mu canım hangi doktorda karar kıldın

mommm belirtilerini paylasir misin ?
Bende tam anlamıyla belirti olmadı transfer olmamış gibi hissettim hep.
3.4. günler hafif hafif yanma oldu kasıklarda sonra geçti. Onlarıda ilaçlardan sandım.Belirtim yok diye olmadı sandım son günlere doğru saldım kendimi rahat davrandım baş ağrım oldu çok şiddetli onuda normaldede çok olur adet günüm geldi diye ona bağladım göğüslerde şişlik vardı ama ilk transferimde de olmuştu oyüzden belirti olarak görmedim.Açlık hissi oluyordu onuda ilaçlardan olarak düşündüm. Yani tam anlamıyla bir belirtim olmadı olanlar da ilaçların etkisiyle olmuştur diye düşündüm ilk transferimde 5 gün kasıklarım ağrımıştı belim sızlamıştı ama negatif olmuştu. Bunda sonucu öğrendiğim gün adet sancısı gibi sancım oldu bacaklarım ağrıdı ve belimde sızı vardı. Anldım ki bu süreçte belirtilere takılmamak gerekiyormuş.

Bende senin gibiyim aman aman bir belirti yok,iki gun once cok siddetli bas agrisi oldu ve adet olacakmisim gibi agrilar yasiyorum bazen siddetli bazen az.Goguslerde hic agri yok sadece dolgun.
Lekelenmen oldu mu hic ?

Bende senin gibiyim aman aman bir belirti yok,iki gun once cok siddetli bas agrisi oldu ve adet olacakmisim gibi agrilar yasiyorum bazen siddetli bazen az.Goguslerde hic agri yok sadece dolgun.
Lekelenmen oldu mu hic ?
Baş ağrısı belirtiymiş aslında ama hepsinin belirtisi olabiliyor ama hamilelikte daha şiddetli oluyor hormonlardan ağrı ve dolgunluk oldu bende ama dediğim gibi ilaçlarda yapıyor onu lekenlenmem olmadı hiç kaçıncı günün bugün

Bugun 11.gunum,yarin kan testi yaptiracagim.
Idrarda birseyler cikiyor ama emin degilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…