İzmir’de tüp bebek yaptıranlar hangi hastaneye hangi doktora gittiniz sonuçlar ne oldu ???

Anladım canım o ilk yapılan testlerde çıkmıyor demek ki inşallah bu sefer sonuç alırsın bu ikinci denemenmiydi canım bu serumu ilk denemede veriyorlarmı

Anladım canım o ilk yapılan testlerde çıkmıyor demek ki inşallah bu sefer sonuç alırsın bu ikinci denemenmiydi canım bu serumu ilk denemede veriyorlarmı
evet canım bu ikinci denemem olacak.. serumu genelde açıklanamayan başarısızlıklarda veriyorlar bana cd56 testi yapılmadı sonuç ne çıkarsa çıksın alıcam çünkü .. hiçbir şey yapmadan transfer olmak yerine intralipid ile desteklenicem hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Yaşınız kaç acaba kaçıncı denemeniz olacak ki

Merhaba 39 yaş amh 0,93 izmir tepecik Ege Doğum evi ilk tüp bebek denemesi 2. Gün transferi 2 embriyo konuldu. Sonuç pozitif kalp atışımı da bu gün duyduk hayırlısıyla
Merhaba bende tepecikte tup bebek yaptiricam bi kac soru sormak istiyorum doktorunuz ebru hnm mi? Ahmet beymi? Şu anda adet olmayi bekliyorum dogum kontrol hapina baslicakmisim bundan sonraki surecler nedir

bende ege ünv. yptrcm. bu son aşılama tutmazsa başlıcaz. hepimiz için iyi olsn sonuçlar

Merhaba bende tepecikte tup bebek yaptiricam bi kac soru sormak istiyorum doktorunuz ebru hnm mi? Ahmet beymi? Şu anda adet olmayi bekliyorum dogum kontrol hapina baslicakmisim bundan sonraki surecler nedir
Selam doktor ayrımı yok hastanede. O gün kim varsa o bakıyor. Benim ilk muayenemi Ahmet bey yaptı. Sonrasında ebru hanım denk geldi hep. Bir kez yumurta takibi sırasında bir kez de pozitif sonuçtan sonra Esra hanım denk gelmişti.

Yumurta toplamayı ebru hanım yaptı. Transfer Ahmet beyindi. Yanı o gün hangi doktor neredeyse omunla görüşüyorsunuz.

Ben Doğum kontrol aşamasını atladım yaş sorunu yüzünden. Bayramlar araya girince vakit daraldı. Bu yüzden o ayin süreçleri hakkında çok Bilgi sahibi degilim. Yalnız sanırım sis o zaman çekiliyormuş. Bana uygulanmadı.
İkinci ayınızda adetin ikinci günü muayeneye gidiyorsunuz. İlaçlarınız yazılıyor. Size önce de yazabilirler. Bana yazılan ilaçlar 2500 tuttu. Ama biz 1500 tl ilk kısmını kullandık. Gerisini almadım eczaneden.
İlk muayeneden 4 gün sonra kontrole gidiyorsun. Yumurta akını böylece başlıyor. Ardından gün aşırı, hatta arka arkaya bile çağırdıkları oluyor. Ben iğnelerin 6. Gününde yumurta buyurucu iğnelere ek çatlamayı önleyici iğne kullanmaya başladım. 12. Gün muayenemde çatlatma iğnesi verildi. Son iğnem o oldu. 36 saat sonra opu yapıldı. Benden 4 yumurta toplandı. 3 tanesi dollendi. 2 tanesi iyi kaliteydi 2. Gün transfer edildi. Sonrasında bekleme süreci başladı.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Başka sorunuz varsa seve seve cevaplarım

İnşallah bu sefer kavuşursunuz bebişlerinize

Evet canım çok iyi bir doktor Senin olumlu mu olmuştu canım İsmail beyde ilk denemede

Evet canım çok iyi bir doktor ☺☺ Senin olumlu mu olmuştu canım İsmail beyde ilk denemede
Evet canım çok garantici bi doktor asla net olmadan herşey yolunda olmadan başlatmıyor gözün kapalı güvenip ne diyorsa yapın bol şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…