Gecen ayinki normaldi daha dun verdim kan yarin alicam sonuclari bakalim nasil cikacakk..baya dusmus seninkide yaa ek gidalarla ilaci destekle bari canim yaa..Kanin demirin filan nasıl canım senin..Benim çok düşmüş yaa...demir ilacı içtiğim halde...166 dan 35 inmiş demir 50-170 referansı...
Canim benim yaa ne mutluki bugunleri gordun rabbim nasip etti..allahim uzun omurlerini gostersin saglikla sihhatle inss..Ağzınıza sağlık arkadaşlar çok şükür artık kızimls beraberim darısı basiniza hala hastanedeyiz yarin cikicaz .su an doyurma sorunumuz var su tum gelmiyor henüz ona üzülüyorum.
Pekmezin sekeri fazlaymis bu daha faydali artik bicok yerde var bulursun da.Keciboynuzu pekmezi ne nedersin canım...olur mu oda..
güle güle büyüt bebişini bizede dua et olurmu canımmAğzınıza sağlık arkadaşlar çok şükür artık kızimls beraberim darısı basiniza hala hastanedeyiz yarin cikicaz .su an doyurma sorunumuz var su tum gelmiyor henüz ona üzülüyorum.
Keçiboynuzu özünü ac karınla mi içeceğim sabahları canım..Pekmezin sekeri fazlaymis bu daha faydali artik bicok yerde var bulursun da.
Hayırlı cumalaaarrrr...hayırlı cumalarrrrr
Bugün çok uyudum canım yaaa...normalde 8 de eşimle kalkıyorum bugün hic kalkmak istemedim..yeni uyandım..demirimi nasıl yükseltecegim derdindeyim...kaderim nerde bu arkadşlar çokkk sessiz ben bakıyorum bakkıyorum bilgisayar başındayım ama pek yazan yokkk
yeşil mercimek yiyebilirsinizBugün çok uyudum canım yaaa...normalde 8 de eşimle kalkıyorum bugün hic kalkmak istemedim..yeni uyandım..demirimi nasıl yükseltecegim derdindeyim...
Yedim canım dunde nohut yaptım...et attım içine..git cem kaynana ya eziyet yapcam biraz onda kalcam...kayınpeder kilciktir biraz yemek konusunda..herşeyi ister birazda bana baksın...annem hergun geliyor yazık birde is yapıyor burda kolu sisti artik iyice...doktor ameliyat demişti korkudan olmuyor..oda kendi evinde dinlenmiş olur..yoksa kaynanamın yaralı parmağa iseyeceği yok...esim de yorgun geliyor ne salata ne birşey yapıyor..normal yani boyle olması..yeşil mercimek yiyebilirsiniz
Bencede git canim eziyet oyle olmaz boyle olur misalin o gelmiyorsa sen ustune ustune gidecen yok oyle yagmaaYedim canım dunde nohut yaptım...et attım içine..git cem kaynana ya eziyet yapcam biraz onda kalcam...kayınpeder kilciktir biraz yemek konusunda..herşeyi ister birazda bana baksın...annem hergun geliyor yazık birde is yapıyor burda kolu sisti artik iyice...doktor ameliyat demişti korkudan olmuyor..oda kendi evinde dinlenmiş olur..yoksa kaynanamın yaralı parmağa iseyeceği yok...esim de yorgun geliyor ne salata ne birşey yapıyor..normal yani boyle olması..
ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlarrYedim canım dunde nohut yaptım...et attım içine..git cem kaynana ya eziyet yapcam biraz onda kalcam...kayınpeder kilciktir biraz yemek konusunda..herşeyi ister birazda bana baksın...annem hergun geliyor yazık birde is yapıyor burda kolu sisti artik iyice...doktor ameliyat demişti korkudan olmuyor..oda kendi evinde dinlenmiş olur..yoksa kaynanamın yaralı parmağa iseyeceği yok...esim de yorgun geliyor ne salata ne birşey yapıyor..normal yani boyle olması..
Bugün gaza geldim ne zamandır okumuyordum yasin okuyayim en azından..Hayirli cumalar kizlar hepinizee
Geziyor kari kuzu yaa...gitti kütahya ya ordan bursaya geçecek...biraz da o yorulsun madem evime gelmiyor...onunda 4.kat benimde 4.kat değişen birseyim yani..doktora giderken haa burdan inmişim haa ordan...zaten oda ben orda olunca mecbur karıları eve çağırıyor sürekli..dun dedim eşime..hic birşey demedi..madem bu kadar geldik dikkat et kendine deyip duruyorlar..yardim da et o zaman dimi..bir de geçen gün uzak dedi evin..tabi ayni apartmanda olunca biryere giderken biryerden gelirken ugrardi..zart zurt..buraya geldimi bütün günü ölüyor kadının hizmet edecek korkuyor..anneme dedim zaten hic valla bebek olunca sen kal bana yardımcı dedim..simdi uğradığı yok..o zaman burdan çıkmayacak o zaman evim yakin olacak ama altı ustu de 10 sokak var aramızdaBencede git canim eziyet oyle olmaz boyle olur misalin o gelmiyorsa sen ustune ustune gidecen yok oyle yagmaa
Allah kabul etsin canim benimmBugün gaza geldim ne zamandır okumuyordum yasin okuyayim en azından..
Sende bebek olunca sakayla karisik lafi sokarsin canimm ondan kolay ne var bakiyomda ev artik yakin geliyor dersin senden cikmazsa ben hayatta kalmam o tarz seylerin aktinda laflarim diken gibidir hayatta sevmem altta kalmayi :))) annelerin hakkini odeyemeyiz zaten annem olmasa varya kimseden fayda yokk maalesef..Geziyor kari kuzu yaa...gitti kütahya ya ordan bursaya geçecek...biraz da o yorulsun madem evime gelmiyor...onunda 4.kat benimde 4.kat değişen birseyim yani..doktora giderken haa burdan inmişim haa ordan...zaten oda ben orda olunca mecbur karıları eve çağırıyor sürekli..dun dedim eşime..hic birşey demedi..madem bu kadar geldik dikkat et kendine deyip duruyorlar..yardim da et o zaman dimi..bir de geçen gün uzak dedi evin..tabi ayni apartmanda olunca biryere giderken biryerden gelirken ugrardi..zart zurt..buraya geldimi bütün günü ölüyor kadının hizmet edecek korkuyor..anneme dedim zaten hic valla bebek olunca sen kal bana yardımcı dedim..simdi uğradığı yok..o zaman burdan çıkmayacak o zaman evim yakin olacak ama altı ustu de 10 sokak var aramızdaçok uzak hakli kadıncağız o gittikçe kilo alıyor annem gittikçe zayifliyor...
Soyluycem ki..ben de tutamam ama benim ki biliyon arnavut laf carpildigini eşşek gibi biliyor..hemen bacağı götüne vurup suratını şişirip kaçıyor..bir de savunuyor..düşün hakli de karşı tarafta..benim kaynanam da bakmayınca ben de bozulmuştum kızmıştım dee..kendini koy ortaya..yakınma ya geldimi kaynanam bana bakmadı ablan gelsin annen gelsin dedi diye söylenir bana ama..bende onları kullancam..madem oyle..kırsın bacağını baksın bana oğlunun hatri için..elti de bayramda insan gibi davrandı..ne kaçacağım simdi o evden..yazık esim in kıyafeti kalmıyor kuzu..utuleyemiyorum diye adam tişörtle gidiyor müşteriye..uyku sersemi görüyorum ne giydiğini...annesi hizmet etsin birazcık bize..yaa yemin ediyorum güne gelir gibi 1 den sonra geliyor 4 en geç 5 te kalkıp gidiyor...ben olsam utanırım...yapamam yani..kızım da olsa gelinim de olsa biraz annen dinlensin arzu edersen ben ilgileneyim derim..yok valla akil fikir versin herkese..ama eşime her zaman diyorum bende aynısını yapcam el gibi güne gider gibi gitcem allah düşürmesin elime tabiki en iyisi o da :))))))Sende bebek olunca sakayla karisik lafi sokarsin canimm ondan kolay ne var bakiyomda ev artik yakin geliyor dersin senden cikmazsa ben hayatta kalmam o tarz seylerin aktinda laflarim diken gibidir hayatta sevmem altta kalmayi :))) annelerin hakkini odeyemeyiz zaten annem olmasa varya kimseden fayda yokk maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?