Tüp Bebek Merkezleri İzmir'de tüp bebek yaptıranlar lütfen yardııım!Çok kararsızım.

Bence kitleyebildigini kitle paralar suyunu hortum gibi cekiyo sasirip kaluyoruz annemle odtada gozukenler minicikler ama paralarin buyuklugunun masallahi var..aslinda bana kalsa uyku seyine gerek bile yok yatagin icinde bi tane olacak nasilsa zaten evler sicacik d.gazli disari cikamicaz dogru duzgun ama annem istee gelde anlat..

Kizlar ben alayim size. Bnmde cok alasim var su an ama kendimi tutuyorum. Daha cok minik diye. Hevesimi alayim bari :)

Bende dr a gittim bgn kalp atisini duydum. Cok şükür. Sorun yok. Sadece ilaclar igneler devam. Ayrica vitamini de söyledim. Yrn gelecek. Hala bisey yemiyorum çünkü

Ben hep korktum cnain simdiye kadar alamadim ama artik saldiriyom nerdeyse :)) cok sevindim canim kalp atisini duymak gercekten bambaska bir duygu daha simdi bisey anlamiyosun 10.haftadan sonra sekillenmeye basladimi daha heyecanli oluyor..ben 13.haftada bi basladim mide bulantilarina 17.haftaya kadar biseyde yiyemedim hic korkma o yuzdenn gelip gecici bi durum istahsizlik acilinca gorcen gununu merak etme :)

Yatağın içinde derken..alcagin mobilyada mi var canım..bizimki yapım özel marangoz isi olunca yatak filan da yok..daha yatak alınacak birde inşallah ölçüleri düzgün olur..birde onun içine yatak uydurma derdi var :)))

Sen başka canım bak ben gibi kansız demirsiz kalırsan gene panik oluyor insan bu sefer beslenmiyor bebeğim diye...iğne derken ne iğnesi kullanıyorsun canım..ilaç ne var...nasıl pıt pıt kelebek kanat çırpıyor resmen..allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah..

İgne progestan ilaclar estrofem crinone jel. Dondurulmus transferi oldugu icin 12.haftaya kadar kullanacakmisim. Neyse tek sorunum bu olsun

Ben sallanan besikten alcam canim hazirana kadar idare ederim onunla mecbur park yataklardan da alcam yazliga goturcem onuda yaz sonuna dogru dusunuyorum odayi ben o yuzden dedim besiklerin icinde uyku seti oluyor diye..

İgne progestan ilaclar estrofem crinone jel. Dondurulmus transferi oldugu icin 12.haftaya kadar kullanacakmisim. Neyse tek sorunum bu olsun
Kalp atışlarını duyunca estroferm i kestiler di bende..progesteron iğne de çok zor yarabbim..allah popona sağlık güç kuvvet versin canım :))))

Ben sallanan besikten alcam canim hazirana kadar idare ederim onunla mecbur park yataklardan da alcam yazliga goturcem onuda yaz sonuna dogru dusunuyorum odayi ben o yuzden dedim besiklerin icinde uyku seti oluyor diye..
Kaynanam da salona yanımıza alalım ille küçük bir beşik diyor da..hic evde fazlalık istemiyorum...yaa uyusunlar bizi artik direk doğumda uyandirsinlar...hic geçmiyor zaman ufff (((

Canim sen nasilsin nasil gidiyorr basladinmi hazirliklara yavas yavas..
yok cnm henuz baslamadik dogalgaz yaptirdik once simdi bebek odasindaki kalabaklilari gonderip boya yaptiricam bebek odasi takimini o zaman alcam sonrada ger kalanlari alinaak cok sey var ya benimde seker yuksek cikti cnm bu arada endokrin bolumune yonlendirdi asli hnm sen nereye gitmistin hastane

Karsiyaka devlete gittim canim sabah ac tok gece ac tok olcuyorum diyet yapiyorum ama hic ic acici degil yarindan sonra kontrolum var bakalim ne diyecek aslicikk..

Kaynanam da salona yanımıza alalım ille küçük bir beşik diyor da..hic evde fazlalık istemiyorum...yaa uyusunlar bizi artik direk doğumda uyandirsinlar...hic geçmiyor zaman ufff (((
Benim tek unudum yazlik yarin birgun kaldiracagim zaman paketlerim gotururum artik ne yapim simdi icimden oda yapmak gelmiyor nedense bende ozel yaptirmak istiyorum cunku eee masrafta cok bide onu araya sokmayim dedim yaz bitiminde istedigim gibi yaptiririm artik diyorum..

Karsiyaka devlete gittim canim sabah ac tok gece ac tok olcuyorum diyet yapiyorum ama hic ic acici degil yarindan sonra kontrolum var bakalim ne diyecek aslicikk..
endokrin bolumune mi dahiliyeye mi gittin cnm cok sira oluyo arastirdim en yakin orda endokrin var medicalde bile yok ne anlamda ic acici degil dusmuyo mu cnm sekerin hamur isi sekerli seyler pirinc pilavi yeme dedi bana

endokrin bolumune mi dahiliyeye mi gittin cnm cok sira oluyo arastirdim en yakin orda endokrin var medicalde bile yok ne anlamda ic acici degil dusmuyo mu cnm sekerin hamur isi sekerli seyler pirinc pilavi yeme dedi bana
Endokrine gittim canim evet oldukca kalabalik maalesef zor randevu aldim bende..sabah ac iyi cikiyo 90 in altinda..kahvaltidan 1 saat sonra olcuyorum daha 140 hic goremedim 160 ,174en yuksek 185 cikiyo birazda kafama takiyorum psikolojikte saniirm..saydiklarini agzima koymuyorum meyveden uzaklastim tam tahilli ekmekten 2 dilim bir ogunde tuketiyorum bilmiyorum artik ne olacak

Allahim insan ne yiyecegini sasriyo cok zor ya hakikaten kaderin dedigi gibibitse bir an once kansizlik varmi sendede

Allahim insan ne yiyecegini sasriyo cok zor ya hakikaten kaderin dedigi gibibitse bir an once kansizlik varmi sendede
Canim cuma gunu esim almis sonuclarimi saglik ocagindan aile.hekimi duusk demis biraz ama kac cikti bilmiyorum bende evde degilim.yarin esim getirecek dkra gostericez bakalim..gerci maltofer kullaniyorum ama bakalim degistirebilir onu simdi..

Cnm bende de seker cıktı.nasıl çıkıyor aç tok sonuçların?ben yemekten once ,ve yemek bittikten 1 saat sonra bakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…