Cnm yazmışsın.şimdi gördüm.bşr daha sordum .kusura bakmaEndokrine gittim canim evet oldukca kalabalik maalesef zor randevu aldim bende..sabah ac iyi cikiyo 90 in altinda..kahvaltidan 1 saat sonra olcuyorum daha 140 hic goremedim 160 ,174en yuksek 185 cikiyo birazda kafama takiyorum psikolojikte saniirm..saydiklarini agzima koymuyorum meyveden uzaklastim tam tahilli ekmekten 2 dilim bir ogunde tuketiyorum bilmiyorum artik ne olacak
Sabahlari ac karnina genelde 90 ve alti 1 saat sonra tok kesin 150 in uzerinde sasip kaliyorum yediklerime ozellikle dikkat ediyorum anlam veremedim..Cnm bende de seker cıktı.nasıl çıkıyor aç tok sonuçların?ben yemekten once ,ve yemek bittikten 1 saat sonra bakıyorum.
Seni diyetisyene yonlendirdi mi? Liste varmı elinde.Endokrine gittim canim evet oldukca kalabalik maalesef zor randevu aldim bende..sabah ac iyi cikiyo 90 in altinda..kahvaltidan 1 saat sonra olcuyorum daha 140 hic goremedim 160 ,174en yuksek 185 cikiyo birazda kafama takiyorum psikolojikte saniirm..saydiklarini agzima koymuyorum meyveden uzaklastim tam tahilli ekmekten 2 dilim bir ogunde tuketiyorum bilmiyorum artik ne olacak
Problem deil kuzum yeni gorudm bende yazdigini..senin nasil gidiyor peki rakamlar nasil cikiyor 15 gun dvm edicez demisti endokri dk ru 10 gun oldu bakalim igne verecek diye aklim gidiyor..zaten clexan yedi bitirdi beniCnm yazmışsın.şimdi gördüm.bşr daha sordum .kusura bakma
Diyetisyene yonlendirmedi kendisi listeyi verdi ona gore dikkat ediyorum yediklerime..Seni diyetisyene yonlendirdi mi? Liste varmı elinde.
Yemek bitiminden sonra 1 saattte bakıyorsun .yoksa yemek baslangıcı mı? Ben yemek bitiminden bakıyorum.ben diyetisyene gidiyorum.1 aydır aclık75-88 gibi.tokluk 105-130 arası cıkıyor.sadece 2 kere 140 çıktı.Sabahlari ac karnina genelde 90 ve alti 1 saat sonra tok kesin 150 in uzerinde sasip kaliyorum yediklerime ozellikle dikkat ediyorum anlam veremedim..
Bana sadece geceleri ic dedi 1 defaa belki yukseltir benimkinide.bende maltofer kullaniyorum gunde iki defa iyi geliyo o ilac cnm
İstersen diyetisyenin bana yaptıgı listeyi sana yollayayım.yani yapmak zorunda değilsin ama yediklerinle bir karsılaştır istersen.belki yanlış yaptıgın birsey olabilir.Diyetisyene yonlendirmedi kendisi listeyi verdi ona gore dikkat ediyorum yediklerime..
Sabah kalkar kalkmaz bi bakiyorum sonra kahv. Bitimi 1 saat sonra..aksam yemekten 1 saatvonce ve yemek ten 1 saat sonraa..senin masallahin var kuuzm yaa iyi cikiyorr ins duser benimkiside..Yemek bitiminden sonra 1 saattte bakıyorsun .yoksa yemek baslangıcı mı? Ben yemek bitiminden bakıyorum.ben diyetisyene gidiyorum.1 aydır aclık75-88 gibi.tokluk 105-130 arası cıkıyor.sadece 2 kere 140 çıktı.
Zahmet olmuycaksa sevinirim canim yaaİstersen diyetisyenin bana yaptıgı listeyi sana yollayayım.yani yapmak zorunda değilsin ama yediklerinle bir karsılaştır istersen.belki yanlış yaptıgın birsey olabilir.
Ben gunde bir öğün ölçüyorum.herhangi bşr öğünden önce açlığı ölçüyorum.daha sonra 1 saati ölçüuorum.seninde duzelir merak etme.Sabah kalkar kalkmaz bi bakiyorum sonra kahv. Bitimi 1 saat sonra..aksam yemekten 1 saatvonce ve yemek ten 1 saat sonraa..senin masallahin var kuuzm yaa iyi cikiyorr ins duser benimkiside..
Tatliyla aram hic yok denecek kadar az nerdeyse sasip kaliyorum nerde eksi tuzlu varsa ben ordayim ama.geldi buldu iste en korktugumda sekerdi zatenn ne yapalim bunada sukur inss duser canimm..Ben gunde bir öğün ölçüyorum.herhangi bşr öğünden önce açlığı ölçüyorum.daha sonra 1 saati ölçüuorum.seninde duzelir merak etme.
ben ben ben :)İyi geceler arkadaşlar.Prof.Ahmet Zeki Işık'la tüp bebek denemesi yapıp da hamile kalan var mı?ben de ona gitmek istiyorum da
yaptigin diyet listesini gonderebilirmisin cnmBen gunde bir öğün ölçüyorum.herhangi bşr öğünden önce açlığı ölçüyorum.daha sonra 1 saati ölçüuorum.seninde duzelir merak etme.
Ya bende tatlıyı hiç sevmem ama bu yeme içmeylede direk alakalı değil.gebelikteki hormonların sana yaptığı bir yanlış:)) insüline direnç..Tatliyla aram hic yok denecek kadar az nerdeyse sasip kaliyorum nerde eksi tuzlu varsa ben ordayim ama.geldi buldu iste en korktugumda sekerdi zatenn ne yapalim bunada sukur inss duser canimm..
Amin cnm darısı sana ve diğer arkadaşlara... Benim ocak ayında yapıldı doktorum ege nazan tavmergen ve gülnaz şahindi canım....maşalla-h güle güle büyütün bizede dua edincanım hangi ayda yapıldı dr kimdi
Yatmanla alakalı değil canım ben 37. Hafataya kadar çalıştım sağ kaburga ağrısından duramıyordum. Bebekle ilgili tamamen ha gayret az kaldı :)Canım biz 100 kusur tuttu biraz kazık yedik galiba e bebek ten internetten almıştık..geçen hafta mina bebe de daha uygun du 75 filan tutuyordu..esim nasıl aldı öyle anlamadım..o kadar da fiyat karşılaştırdı modeller arasında ama =))))) bu iki biberon ile fırçasını aldım ben iste.. benim de sol kaburgam çok batıyor dun gece sağ da battı..eşime masaj yaptırdım o zaman geciyor...bırakınca gene başlıyor..mina bebek le fiyatları karşılaştır mutlaka..bir de unnado var orasida baya indirimli gibi geldi bana..15 tl ye çok güzel tulumlar var..alamadım bir türlü ordan :)))) sen neler aldın hafta sonu..uyku seti aldinmi...ben nevresim takimi aldım 2 tane..uyku seti almadım..dun çıktık hali ile perde bakmaya her yer kapalı idi burda...boşu boşuna dun çıktımgittikçe büyüyecek ve bu ağrılar şiddetlenecek çok korkuyorum ben..acaba bütün gün yattığım için mi..
Gözün aydın cnm dünyanın en güzel sesini duymuşsun...Kizlar ben alayim size. Bnmde cok alasim var su an ama kendimi tutuyorum. Daha cok minik diye. Hevesimi alayim bari :)
Bende dr a gittim bgn kalp atisini duydum. Cok şükür. Sorun yok. Sadece ilaclar igneler devam. Ayrica vitamini de söyledim. Yrn gelecek. Hala bisey yemiyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?