günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kocaman
Canım yaaa benim sol taraf çok ağrıyor iste..hic sol tarafa yatamiyorum..sol tarafa yatmak kan akışı için iyi yaa..zaten sulandırıcı kullanmıyorum..bu sefer de sağ tarafa yatınca birşey olurmu korkusu tedirginliği oluyor çok fena ;(Yatmanla alakalı değil canım ben 37. Hafataya kadar çalıştım sağ kaburga ağrısından duramıyordum. Bebekle ilgili tamamen ha gayret az kaldı :)
Yok cnm ya birtek sırt üstü yatmak pek iyi değilmiş benim dr sağ sol yatabilirsin demişti...korkma kızın Allaha emanet...Canım yaaa benim sol taraf çok ağrıyor iste..hic sol tarafa yatamiyorum..sol tarafa yatmak kan akışı için iyi yaa..zaten sulandırıcı kullanmıyorum..bu sefer de sağ tarafa yatınca birşey olurmu korkusu tedirginliği oluyor çok fena ;(
bana da aynını dedi doktor ama ben de sırt üstü yatınca çok rahat ediyorum, ayağımın altına da koltuk minderlerimi koyuyorum yükseltyorum, başımı da yükseltyorum, baya rahat oluyor. K kaderim35 deneyebilirsin belki bu şekiilde.Yok cnm ya birtek sırt üstü yatmak pek iyi değilmiş benim dr sağ sol yatabilirsin demişti...korkma kızın Allaha emanet...
Inanir mısın cevabını şimdi ve tesadüfen gördüm. Hayretler içindeyim. Niye böyle oldu anlamadımben ben ben :)
canım öncelikle hayırlısı olsun.Inanir mısın cevabını şimdi ve tesadüfen gördüm. Hayretler içindeyim. Niye böyle oldu anlamadım
Ah canım,biraz bilgilendiri mi s in beni,kaç yaşındasın,kaçıncı denemende oldu,sorunun neydi,başka çocuğun var mı,kilo aldın mı,ne kadara mal oldu?çok oldu ama napim çok merak ediyorum.
Yok valla sırt ustu daha rahat oluyorum..boyle uyuya kalmışım aksam..dayanılmaz oldu bir kaç gündür..Yok cnm ya birtek sırt üstü yatmak pek iyi değilmiş benim dr sağ sol yatabilirsin demişti...korkma kızın Allaha emanet...
Hastane yari yatar pozisyonu senin dediğin canım..onu benim doktorum da öneriyor...özellik lede su mide yanmalari aldı başını gidiyor artik...
günaydın canım nasılsın sağlığın nasıl :)günaydınlarrrr
fizik tedaviya gidiyorum saaat 15 te işyerindeyim 15 seansfizik alıcam sen nasılsın fadimeyle görüşüyormusunngünaydın canım nasılsın sağlığın nasıl :)
Yok canım..olmadi..kimse den ses çıkmayınca daisyp benim eve geldi geçen hafta...kızlar bir süredir giremedim. geçmişin de hepsini okumaya yetmedi gücüm. buluşma olmadı de mi
allah şifalar versin evet fadimeyle görüşüyoruz az kaldıonunda nasipse herşey yolundamış çok şükür:)fizik tedaviya gidiyorum saaat 15 te işyerindeyim 15 seansfizik alıcam sen nasılsın fadimeyle görüşüyormusunn
iyiyim canım çok şükür sizi takipteyimHoşgeldin @_ksk_ canım naber nasıl geçti yolculuk...gelince yazar bizim kiz mutlaka bırakmaz bizi dedim...varmı bir sorun sıkıntı gelişme ilerleme ???
Aaa hadi yaa gitmişken gezseydiniz keske değişiklik olurdu..en azından sarayların olduğu yerler filan oralara gitseydiniz..neymiş o öyle canım yaaa...ben de bebeğim olunca adanaya kebap yemeye gitcem yada antepe..koydum kafaya :)))) akçam önden ucuz uçak bileti atlayacagim gitcem bahara doğru..iyi çok şükür dert bitmiyor ki kuzum..hamile iken bile hep bir tedirginlik oluyor maalesef...iyiyim canım çok şükür sizi takipteyimkayınvaledem kaldı dün geldi o işi uzun süreceği için biz hemen döndük kalınmaz oralarda gözünü sevdiğimin izmirim ama gezmek çok isterdim gezemedim inşallah gezmek için bir gün gitmeği çok istiyoruz şuan memnun kaynanam doktor bir daha istanbula gelmene gerek yok aynı tedaviyi izmirde yapan bir doktor arkadaşımız var demiş bugün onu aradık ne kadar yoğun bunlar böyle 15 içinde size randevu günü vermek için geri dönücez dedi senin nasıl gidiyor canım herşey yolunda umarım öpüyorum kendine ve bebişe dikkat et
Ayy canım,çok sağol.ne güzel anlatmıssın.çok teşekkür ederim. Yazdıklarını eşimle de paylaşıcam.bakalım nolcak.ben kırk yaşındayım.cesaret edemiyorum tüp bebek tedavisine.hayırlısı artık.allah yavrularını sağselamet kucağına almayı nasip etsin inşallah. Doğuma ne kadar vereceksin canım?ahmet hocayla bir kere görüşmüştüm.çok insancıl.çok beğenmiştim.ama cesaret edemedim bir türlü.canım öncelikle hayırlısı olsun.
Ahmet hoca benim ilk gittiğim tüp bebek doktoru. kent hastanesindeki kadın doğumcum önermişti ahmet hocayı, tam o dönemde de irenbeden medical parka geçmişler ekip olarak. eğitimi bilgisi tecrübesi hastaya yaklaşımı ile gönül rahatlığıyla güvenip kendini teslim edebilirsin. izmirdeki birçok doktorun da hocası duayeni aynı zamanda ahmet hoca. ben, beni yönlendiren doktoruma şükrediyorum ki ahmet hoca gibi birisi ile bu yola başladım.
bizim sorunumuz eşimle ilgiliydi, ekim 2014 te öğrendikki sperm kanallarındaki bir sorun yüzünden doğal yolla hamile kalma imkanım sıfırmış. kasım 2014 te ahmet hocaya gittik, genetik testlerin sonuçları, diğer şeyler derken ocak ayında bismillah dedik, eşimin tese ameliyatı yapıldı 2500 tl tuttu ve devlet ödemiyor. sonra bana yumurta oluşturma protokolü başladı iğneler falan, 23 ocakta ilk transfer oldu tek embriyo ile, fakat tutmadı, ki bence sebebi benim iş tempomla ilgiliydi, uzun hikaye orası...
ikinci transfer mayıs ayında dondurulmuşlarla oldu, 2 embriyo ile, şükür allaha ikisi de tuttu, şu an 24 haftalık sayılırım....
maliyetler ise dediğim gibi eşimin tesesi 2500 tl, genetik testler karı koca toplam 1500 tl, bnim ilaçlar ve iğneler yaklaşık 2000 tl ama devlet büyük kısmını ödüyor sanırım. tüp bebek için de konttorller, yumurta takibi, yumurta toplama, ilk transfer ve 1 yıllık dondurma dahil 3500 tl fiyat verdiler ve yine devlet büyük kısmını karşılıyor. ikinci transferde ise çözme ve transfere 1800 tl fiyat verdiler. ben 29 yaşındayım. daha ilk çocuklarımız olacak bebişler nasipse. ilk transfer zamanı ilaçlar sebebiyle 6 kilo aldım, ama 2. transfere kadar verdim o aldığım kiloları. ikinci transferden sonra da normal gebelik kilosu alıyorum. 6 ay dolmak üzere ve yaklaşık 10 kilo aldım, ikiz gebelik için normalmiş.
hayırlısı olsun canım. allah gönlüne göre versin. doğum ne kadar tutuyo sormadım vallaAyy canım,çok sağol.ne güzel anlatmıssın.çok teşekkür ederim. Yazdıklarını eşimle de paylaşıcam.bakalım nolcak.ben kırk yaşındayım.cesaret edemiyorum tüp bebek tedavisine.hayırlısı artık.allah yavrularını sağselamet kucağına almayı nasip etsin inşallah. Doğuma ne kadar vereceksin canım?ahmet hocayla bir kere görüşmüştüm.çok insancıl.çok beğenmiştim.ama cesaret edemedim bir türlü.
Bence hiç dusunme sonucta yanlıs anlama yaşın gayet musaıt bende cok cekınıyodum ama dokdorlar ve hemsırelerı yardımcı oluyorlar herkonuda beklememelısınAyy canım,çok sağol.ne güzel anlatmıssın.çok teşekkür ederim. Yazdıklarını eşimle de paylaşıcam.bakalım nolcak.ben kırk yaşındayım.cesaret edemiyorum tüp bebek tedavisine.hayırlısı artık.allah yavrularını sağselamet kucağına almayı nasip etsin inşallah. Doğuma ne kadar vereceksin canım?ahmet hocayla bir kere görüşmüştüm.çok insancıl.çok beğenmiştim.ama cesaret edemedim bir türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?