İzmir'de tüp bebek yaptıranlar

Merhaat

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mart 2018
460
668
103
36
İzmir'de tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı daha yeniyim ve merak ediyorum süreç nasıl ve ne kadar ücret gidiyor şimdiden teşekkür ederim

İzmir'de tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı daha yeniyim ve merak ediyorum süreç nasıl ve ne kadar ücret gidiyor şimdiden teşekkür ederim
Aralık ayında yaptırdım. 8k doktora 5k medicalpark tüp bebek merkezine verdik. Üstüde ilaçlar. Şu an halen ilaçlara 12.haftaya kadar devam ortalama 23k falan ödedim bu zamana kadar. Ama duyduğum kadarıyla ocakta ücretlere zam gelmiş. Benim sürecim 15gün içinde bitti değerlerim uygun olunca taze transfer oldum hiç korkulacak bir süreç değildi aksine çok huzurlu geçirdik biz.

Ben Eylül ayından itibaren tüp bebek sürecındeyım. Eylül Ayında 5 kere falan doktora gittim her muayene 700tl . İlaçlar 2 kusur tuttu.1. Transferim ekimde yapıldıve tutmadı. Opu ve 1. transfer 1500 dolar kalan yumurtaları dondurmak ıcın 500 dolar. 2. Transfer ıcın tekrar doktor kontrolleri yıne 5-6 kez gıtmısısmdır her defasında 700er TL yıne ilaçlar falan 2. Transfer ıcın yıne 1500 dolar . Hesaplayamadı bıraktık artık

Allah kucağına almayı nasip etsin. Benim evim bucaya yakın Tınaztepe hastanesini düşünüyorum 2 yıl önce rahim filmi çekilmiştim şimdi tekrar istedi bu ay onu yaptıracağım ama korkum o iğneleri nasıl vuracağım

Teşekkür ederim darısı tüm isteyenlere olsun hayırlısıyla kucağımıza alalım tınaztepe hast bilmiyorum duymadım hiç rahim filmi bende çektirdim hiçbir ağrı sızı yok zaten bayıltıyorlar. İğnelerde öyle çok kolay hemşireniz eğitimini veriyor zaten kolaylıklar dilerim

Nerede yaptırıyorsunuz aklıma bir yer geldi ama tavmergen falan mı

Bayağı gitmiş nerede yaptırdınız sonuç alabildiniz mi?

Bahsettiğiniz yer neresi acaba?

Çiğli kent Hastanesınde opu ve transferım oldu. Doktorum özel muayenesine gidiyorum
Merhaba hayırlı olsun Allah sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin amin hastane bana yakın
doktorunuz kim hangi ilaçları kullandınız bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba hayırlı olsun Allah sağ salim kucağıniza almayı nasip etsin amin hastane bana yakın
Doktorum Dilek Aslan. Tüm süreç boyunca kaygılarımı endışemı heyecanımı benımle bır yaşadı ve rahatlattı dıyebılırım. 1.5 yolda 7 doktora gıttım hiç içime sinmedi inanmadığım için tedavıye bıle başlamadım. Dilek hanıma inandım güvendim ve çok şükür pozıtıf gördük

İlaçlar kişiye göre değişkenlik gosterebılır. Yumurta büyütme toplama transfer aşaması bır çok ilaç var . Genelde tüp bebek tedavısınde aynı ilaçlar var ama kullanım miktarları farklılık gösteriyor kısıye göre ayarlanıyor

İki iptal olan tedavim var. Yumurtalarim içi boş denildi hep.
O yuzden sordum farklı bı ilacı var mı diye merak ettim. Yaşım 42 bu arada.

Tınaztepe de hangi doktora gideceksiniz? Yada gittiniz mi acaba? Ben iğne görünce bayılacak gibi oluyorum normalde inanın insan güç buluyor yaparken.

Tınaztepe de hangi doktora gideceksiniz? Yada gittiniz mi acaba? Ben iğne görünce bayılacak gibi oluyorum normalde inanın insan güç buluyor yaparken.
Orda sadece bir doktor tüp bebekle ilgileniyor diye biliyorum oda Erdal Aktan bendede anksiyete var bende korkuyorum bu hafta regli olursam tedaviye başlayacağım ama nasıl başlayacağım gelde bana sor

Orda sadece bir doktor tüp bebekle ilgileniyor diye biliyorum oda Erdal Aktan bendede anksiyete var bende korkuyorum bu hafta regli olursam tedaviye başlayacağım ama nasıl başlayacağım gelde bana sor
Korkulacak bir şey yok canım ben de öyleydim 2 yılda ancak cesaret ettim inan kolaymış diyeceksin . İlk muayene ye bile ağlayarak gittim korktum alttan muayene diye. Stres olursan tutmuyor gerçekten rahat ve pozitif.olman çok önemli inşallah güzel olsun sonu

Merhaba , bende haftaya erdal beyle tüp bebek tedavisine başlayacağım. Sizin nasıl geçti tedaviniz , memnun kaldınız mı ? Anladığım kadarıyla şu an gebesiniz. Gebelik takibine de Tınaztepe de devam ediyor musunuz ?

Güzel geçti benim tedavim ilk denememde ikiz oldu biri düştü şuan kızım bizimle inşallah sağ salim doğar Erdal bey alanında Çok iyi ama çok yoğun takibimide o yapıyor inşallah doğumada o girecek sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…