cinnabon Guru Pro Üye Anneler Kulübü 8 Aralık 2012 4.163 6.016 358 33 17 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Merhaat #21 Merhaat .!.: Güzel geçti benim tedavim ilk denememde ikiz oldu biri düştü şuan kızım bizimle inşallah sağ salim doğar Erdal bey alanında Çok iyi ama çok yoğun takibimide o yapıyor inşallah doğumada o girecek sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için çift yumurta mı koymuşlardı size ondan mı ikiz oldu ?
Merhaat .!.: Güzel geçti benim tedavim ilk denememde ikiz oldu biri düştü şuan kızım bizimle inşallah sağ salim doğar Erdal bey alanında Çok iyi ama çok yoğun takibimide o yapıyor inşallah doğumada o girecek sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için çift yumurta mı koymuşlardı size ondan mı ikiz oldu ?
M Merhaat Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Mart 2018 460 668 103 36 18 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Merhaat #22 sevdalikus .!.: Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için çift yumurta mı koymuşlardı size ondan mı ikiz oldu ? Genişletmek için tıkla... Evet çift yumurta konmuştu o süreçlerden bende geçtim sizi çok iyi anlıyorum
sevdalikus .!.: Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için çift yumurta mı koymuşlardı size ondan mı ikiz oldu ? Genişletmek için tıkla... Evet çift yumurta konmuştu o süreçlerden bende geçtim sizi çok iyi anlıyorum