izmirde yaşayan 2012 nisan anneleri

umarım kalıcı olur burdan devam ederiz.izmirde kime gidiyosunuz kızlar ve memnunmusunuz

canım ben sermet sağol dan randevu aldım ona gidicem
umarım memnun kalırım özellikle riskli gebelik alanında izmirde bir numaraymış
ayın 21.de randevum var ikili tarama testini yaptırcam
sen kime gidiyorsun

fuat akercan istedim ben ama randevu alamıyorum.çok yoğun..şimdilik kesin bi dr yok yani.

arkadaşlar merhaba diğer tarafta çok güzel ama inanın bir açıyor sayfa baya ilerlemiş konuştuğum kişinin cevabını bulana kadar yoruluyordum ve vazgeçiyordum.bende izmirde öğretmenim.kent hast.başladım tunç beye şimdilik iyi gidiyor bakalım

Kızlar merhaba bende İzmirde yaşayan 2012 nisan annesi adayıyım hatta ben Çeşmede yaşıyorum 7+6 günlük hamileyim geçici olarak çeşme devlet hastahanesine gidiyorum doğumumu ankarada ailemin yanında yapıcam ekim başında ankaraya gitmeyi düşünüyorum ve ordaki doktora devam ediceğim ama bi aksilik falan olur daha geç gidersem ikili ve üçlü taramayı İzmirde yaptırmam gerekecek belki çeşme devlet hastahanesinde yapıyorlardır ama ne bileyim iyi bi yerde yaptırmak istiyorum bu testleri yaptırabileceğim önerebileceğiniz donanımlı bir yer varmı?

ben de 2012 nisan annesi olcam allahın izniyle..bu 2.çocuğum..alsancakta birdal tosyalı çetinol'a gidiyorum..ilkinde de onunla yaptım doğumumu normal doğum...çok memnunum...rabbim hepimizi sağlıklı bi şekilde meleklerimize kavuştursun inşallah...

merhaba canım bende öğretmenim.yeni eğitim öğretim yılımız hayırlı olsun.

canım merhaba bişi sorcam sana doktorundan memnunsunki 2ye gidiyorsn senin adına sevindim.doktorunun fiyatı ne kadar acaba

canım merhaba bişi sorcam sana doktorundan memnunsunki 2ye gidiyorsn senin adına sevindim.doktorunun fiyatı ne kadar acaba

evet canım..doktorumdan çok memnunum...muayene ücreti 170 tl canım..benim özel sigortam var eşimin iş yerinden canım..o yüzden pek sarsmıyor bütçemizi..yoksa epeyce tuzluya malolur...hele ilk bebeğimdeki sağlık problemlerinde iyiki özel sigortamız varmış dedik..altından kalkmamız çok zor olurdu...çiğli kent hastanesinde 8 gün boyunca fototerapide yattı oğlum..tabi bende yanında...çok şükür geçti gitti..erken gelmesinin komplikasyonlarıydı..35 haftalık doğurdum kuzey paşamı...inşallah bu erken gelmez..zamanında doğsun tüm melekler inşallah...sen kaç haftalıksın..nerede oturuyorsun..

11 haftalıkmış kuzucuğun görmemişim...allah bağışlasın...ilk bebeğin mi peki...

canım merhaba bende özle sigorta yaptırdım kent hast.gidiyorm ama başka dr gitsem diyorm karar vermedim.sermet sağol un ismini duydum bende bakalım onu bir arıycam.10 hafta oldum bende 11 değilim.şemikler metro durağında oturyrm sen nerdesin.buara kuzey için üzüldüm ama çok şükür atlatmışsınz

sermet sağol ismini çok duydum iyi diyorlar...inşallah memnun kalırsın...ben de bozyaka ssk ya çok yakınım..yeşilyurt üçyol arası biyer...kuzey şimdi yi teyzesi saol....allah yaşatmasın kimseye...

kızlar sayfayı canlı tutsak çok güzel olur diyorum.çünkü diğer nisan anneleri çok kalabalık.bi sorduğum sorunun cevabını zor buluyorum.ne dersiniz??

canımm zaten bu sayfayıda ondan açtım valla sorduğun soruyu birdaha göremiyorsn bulamıyornnn..ben haftaya kont.gidiyorm normalde kenthast.gidiyorm ama sermet sağolu çok söylediler randevu aldım bakalım bir kere gideyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…