Merhaba hemşerilerim nerelerdesinizzz
birde bişi söyliycem hergün okula gidiyorm sınıfçıym pant.olmuyor artık dar geliyor napıcam bilmem.yeni kıyafetler almaya başlasam iii olur.nerelere bakayım izmirliler.nerelerden alabilirm.hem şıkk biraz da uygun tabi.
canım ben izmirdeyim ama izmirli değilim..o yüzden nerelerden alışverişi uygun yapabilirsin bi fikrim yok..ben genelde bursaya ailemin yanına gidince ordan alıyorum...
canımmm bende bostanlıdayımmm.Kızlar ben Göztepede oturuyorum dün Agorada idim.
Gebe den kendime bir tane bebiş baskılı uzun kollu penye aldım 45 tl.
bir tanede hamişlere özel siyah bir triko kazak aldım o da 85 tl. idi sanırım
çok güzel şeyler var ama biraz fiyatlı
benim ikinci hamileliğim olduğu için 4 tane pantolonum var bugün denedim
modası geçmemiş klasik kesimler
ama kesin yeni bir kot almak istiyorum bilginize
siz nerelerde oturuyorsunuz bakalım
birde bişi söyliycem hergün okula gidiyorm sınıfçıym pant.olmuyor artık dar geliyor napıcam bilmem.yeni kıyafetler almaya başlasam iii olur.nerelere bakayım izmirliler.nerelerden alabilirm.hem şıkk biraz da uygun tabi.
canımm zaten bu sayfayıda ondan açtım valla sorduğun soruyu birdaha göremiyorsn bulamıyornnn..ben haftaya kont.gidiyorm normalde kenthast.gidiyorm ama sermet sağolu çok söylediler randevu aldım bakalım bir kere gideyim dedim
canım ben lcw nın hamile bölümünden 2 kumaş, bir kot pantolon aldım.çok rahat ve uygundu.çok memnunum.okula kumaş olanları giyiyorum.gezmeyede kot pant.üzerlerinede alt kısmı lastikli gömlekler aldım.çok ta şık duruyor.
canım benim bildiğim kadarıyla südekanlar karı-koca izmirde çok ünlülerdir bundan 18 yıl önce ki kuzenimin yaşı bu yengem gidiyordu çok memnundu değişmediyse yeri hala lozan pastanesinin üstündecanım memnun kaldınmı sermet sağoldan.??bu arada kızlar ömer südekan'a da iyi diyorlar .alsancakta muayenehanesi varmış.duydunuzmu hiç?ben dr değişmeyi düşünüyorumda kararsızım çok(
canım memnun kaldınmı sermet sağoldan.??bu arada kızlar ömer südekan'a da iyi diyorlar .alsancakta muayenehanesi varmış.duydunuzmu hiç?ben dr değişmeyi düşünüyorumda kararsızım çok(
canım çok geç yazdım ama sana sçyle diyeyim kesinlikle süperr sermet hoca zaten prof adam.ama sudekanıııı daha çok duydum çokk iyiiidiyolarr.
Konu çok eskide kalmış unutulmuş, güncel tutalım.. İzmir'de nelerden alışveriş yapıyorsunuz ben daha hiç bir şey almadım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?