Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkürler ben de görüşme için ayarlama yapayım sonra görüşlerimi yazarımMerhaba. Ekol Hastanesi'nde Arif Aydın Bey var. Çok methini duyuyorum. Ben de yakında gidicem görüşmeye. Gıdı problemim var ve meme dikleştirme
Geçmiş olsun eminim harika olmuştur. Benim de bir ay oldu ve şişliklerim var siz hangi kremi kullanıyorsunuz. Doktorum bana morluklar için Arnika yı verdiMerhaba. Ameliyatımı bir ay önce oldum. Gençliğime döndüm resmen. Biraz sisliklerim var. Doktorum normal olduğunu söyledi. Herkeste oluyormuş. Dikişler de görünmüyor. Böyle giderse izim belli belirsiz olur. Krem sürmeye başladım.
Teşekkürler üst göz kapağı yüz ve boyun germe ameliyatı oldum. Doktor Mehmet KayaGeçmiş olsun tam olarak yüzünüzde hangi kısımlar gerildi ve fiyat bilgisi ve doktorunuz kimdi? Öncesi ve sonrası foto gönderiyo musunuz?
bir şey daha soracağım sizin yüzünüze hangi işlemler yapıldıGeçmiş olsun eminim harika olmuştur. Benim de bir ay oldu ve şişliklerim var siz hangi kremi kullanıyorsunuz. Doktorum bana morluklar için Arnika yı verdi
Dr Mehmet bey Medicana da yaptı ameliyatıTeşekkürler üst göz kapağı yüz ve boyun germe ameliyatı oldum. Doktor Mehmet Kaya
bir şey daha soracağım sizin yüzünüze hangi işlemler yapıldı
Evet size sordumBana mı sordunuz acaba? Alıntılar mı karıştı?![]()
Hayır alın bölgeme bir işlem yapılmadı ameliyat bir gece hastanede yatma hepsi 28.000 TL tuttuBenim sıkıntım alnımda. Daha bi ameliyat olmadım. Dr araştırıyorum. Hamileyim doğumdan sonraya erteleyeceğim maalesef. Totalde ameliyat ücretiniz ne kadara mal oldu? Alın bölgenizde germe oldu mu acaba?