İzmir’de Yüz germe işlemi

35ser

Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2021
19
12
18
68
İzmir’de yaşıyorum yüzüm yaşla doğru orantılı olarak kırıştı bu konuda güvenebileceğim işinin ehli doktor arıyorum yardımlarınızı bekliyorum.

Sevgili arkadaşlar grupta yeniyim dışarıdan takip ediyordum ve üyelerin birbirine yardım etmeleri ve destek olmaları bu gruba girmemin nedenidir eminim babada yardımcı olacaksınız İzmir’de çalışan iyi bir estetik cerrahi uzmanı arıyorum

İzmir’de iyi bir plastik cerrah arıyorum çünkü yüz germe ameliyatı yaptıracağım bana bu konuda yardımcı olun teşekkür

Merhaba. Ekol Hastanesi'nde Arif Aydın Bey var. Çok methini duyuyorum. Ben de yakında gidicem görüşmeye. Gıdı problemim var ve meme dikleştirme istiyorum.

Merhaba. Ameliyatımı bir ay önce oldum. Gençliğime döndüm resmen. Biraz sisliklerim var. Doktorum normal olduğunu söyledi. Herkeste oluyormuş. Dikişler de görünmüyor. Böyle giderse izim belli belirsiz olur. Krem sürmeye başladım.

Geçmiş olsun tam olarak yüzünüzde hangi kısımlar gerildi ve fiyat bilgisi ve doktorunuz kimdi? Öncesi ve sonrası foto gönderiyo musunuz?

Merhaba. Ameliyatımı bir ay önce oldum. Gençliğime döndüm resmen. Biraz sisliklerim var. Doktorum normal olduğunu söyledi. Herkeste oluyormuş. Dikişler de görünmüyor. Böyle giderse izim belli belirsiz olur. Krem sürmeye başladım.
Geçmiş olsun eminim harika olmuştur. Benim de bir ay oldu ve şişliklerim var siz hangi kremi kullanıyorsunuz. Doktorum bana morluklar için Arnika yı verdi

Geçmiş olsun tam olarak yüzünüzde hangi kısımlar gerildi ve fiyat bilgisi ve doktorunuz kimdi? Öncesi ve sonrası foto gönderiyo musunuz?
Teşekkürler üst göz kapağı yüz ve boyun germe ameliyatı oldum. Doktor Mehmet Kaya
Geçmiş olsun eminim harika olmuştur. Benim de bir ay oldu ve şişliklerim var siz hangi kremi kullanıyorsunuz. Doktorum bana morluklar için Arnika yı verdi
bir şey daha soracağım sizin yüzünüze hangi işlemler yapıldı

Benim sıkıntım alnımda. Daha bi ameliyat olmadım. Dr araştırıyorum. Hamileyim doğumdan sonraya erteleyeceğim maalesef. Totalde ameliyat ücretiniz ne kadara mal oldu? Alın bölgenizde germe oldu mu acaba?

Benim sıkıntım alnımda. Daha bi ameliyat olmadım. Dr araştırıyorum. Hamileyim doğumdan sonraya erteleyeceğim maalesef. Totalde ameliyat ücretiniz ne kadara mal oldu? Alın bölgenizde germe oldu mu acaba?
Hayır alın bölgeme bir işlem yapılmadı ameliyat bir gece hastanede yatma hepsi 28.000 TL tuttu

İnşallah sonuç istediğiniz gibi olur. Bilgiler için çok teşekkür ederim. Sizin için bi sakıncası yoksa öncesi ve sonrası fotoğraf gönderebilirseniz çok sevinirim.

Back
X