slm Carpedisunnycm , şaşırdım :44: çünkü ben Nergizi çok övmedim .20-25dk fal bakması , ve şimdiki zamanla ilgili genellikle doğru tahminlerde bulunması artıydı.Bir de gördüğüm rüyayı rüya olduğunu ben söylemeden tarif edip yorumlamıştı 2 defa.söylediklerinden 2 ufak tefek şey oldu.Bir başka olayda onun tam dediği gibi olmasa da oldu.Ama söylediği diğer önemli şeyler olmadı (ama söylediklerinin tersi durumlar da olmadı).Vadelerin çoğunluğu tutmadı.burada nergizle ilgili yorumlarımda onunla yeni tanıştığımı ,ortanın üstü ,denenebilir bir falcı olduğunu ancak gelecekle ilgili söyledikleri çıkmadan onunla ilgili tam kesin bir tarif yapamayacğımı söyledim.Onu çok övseydim : 'böylesi izmirde görülmedi ,süppeerr ,harikaaa ,muhteşemmm, mükemmel, ina-na-mı-yoruum ,hala şoktayım ,ben böyle yetenekli bir falcıyla tanışmadım , çok şaşıracaksınız ,hala etkisi altındayım , herşeyi ,herşeyi biliyor,geçmiş ,şimdiki zaman her söylediği tuttu ,yok böyle bir şey , gelecekle ilgili ne dediyse çıktı , çıkıyor , mutlaka gitmelisiniz ,pişman olmayacaksınız ,çok iyi bir falcı , çok tavsiye ediyorum ,kaçırmayın derim 'gibi şeyler yazardım:131: