İzmir'deki Falcılar

duriye ile ilgili bilgi istiyoruuuzz ne kadara bakıyo neye bakıyomuş

Bende vardı size mesaj attım.Ben tlf. aldım ama gitmek kısmet olmadı.

düriye hakkında bilgi istiyorummm.. neye bakıyormuş, ne kadarmış..?

Arkadaşım senin özel mesaj hakkın şuanlık yok sanırsam cevap yazabilirmisin kine?? Bu Mustafa ya gitmek isteek kaça kadar orada telefonu armıdır randevuyla mı çalışır biraz bilgi verirsen seviniriz.. Düriye ye nasıl gideceğiz numarası felan varmıdır aydınlatırmısın lütfen İyii fallar...

Merhaba,

Polat Cafe Angel yakın zamanda giden arkadaslar var mıdır ? yada kemeraltında tavsiye edebileceginzi baska biri varmı ?

Ben gittim Angel a ve beni hep mutlu etti sağolsun her zaman yazdığım 3 isim var benim için;
1- Yıldızana
2- Angel
3- Fatoş

fix olarak giderim ama arada extra denemelerdende kaçınmıyorum ve denemelere istinaden fikirlerimi de mutlaka buraya belitiyorum.
İyi fallar =))

Tesekkur ederim pakmelenk :)
Polat Cafeyi onceden aramak lazımmı ? Hergun orda oluyormu ?

ararsan önceliğin oluyor google a polat cafe kemeraltı yaz bazı günler izinli olabiliyor ama hangi gün bilemedim.

pakmelenk bu yıldızana nerdedir ? ne kadara bakar ? falları ne ölçüde çıkar ?? biraz bilgi verebilirmisn ?

Yildizananin neden çıkmadı söyledikleri bende? :) Şimdiki zamanı gayet iyi bildi ama.

Son düzenleme:
Size bir kaç gün önce bahsettiğim falcı buydu kızlar.Bir tanıdıktan aylar önce ismini duymuştum.'İyi ' demişlerdi .Forumda da Sevcan62 Destina' dan bahsetmişti biraz.İkisi bir araya gelince listeye aldım adını.4 ay içinde 2 defa gittim .Ha bu arada unutmadan falcı Destina Kemeraltı Kızlarağasında o bildik falcılar sokağında, sol sırada birinci ya da ikinci kafe olan Asmaaltı Kafede çalışıyor .Kendi yeriymiş. Azeri olduğunu söyleyen genç bir kadın.Kahve falı 10 ya da15 tl ya (net fiyatı hatırlayamadım) bakıyor 10 dakika sürüyor.Tarot falı 25 tl 20-23 dakika sürüyor (evet ! saat tuttuk).Çok seri ve dolu dolu konuşan falcılardan ; ağzından laf almıyor çok nadiren bir iki soru soruyor.Aslında tarot kartlarına bakıyormuş gibi yapsa da kartların sembolik anlamlarının ötesine bakıyor .Şimdiki zamanla ilgili açtığı kartlara bakınca onların aşağı yukarı sembolik anlamlarını ben de kabataslak biliyorum .Ama o bambaşka şeyler söylüyor aynı karta bakıp ve söyledikleri doğru.Bana ve tandıklarıma geçmiş ve şimdiki zamanla ilgili söylediklerinin % 80 doğru .Bana değil ama iki tanıdığıma olmuş bir olayın tam tersini söylemiş maalesef % 20 yi oradan kırdım:/ Gelecek için söylediklerinin çoğu için daha vakit var .Ama ilk gidişimde söylediği br olay onun dediği vadeden 1 ay sonra oldu.En son gidişimde bir evrakla ilgili öngörülerini sormuştum .Söylediği şeylere yakın bir sürecin içine girdim gerçekten de.Bunlar ufak tefek olaylar sayılabilir .Daha büyük durumlara var daha . Önce genel mi yoksa belli bir konuya mı odaklanmak istediğini soruyor .Kem küm yapanlara 'önce genel bakalım ,sonra belli konulara gireriz o zaman ' diyor .Arada sorular sorabiliyorsunuz .Ama esas son bölümde istediğiniz konuyla ilgili 4-5 soru sorabiliyorsunuz.Giderseniz soru hazırlayın derim .Arkadaşımın sorduğu bir soruya' şmdilik belli değil bu konu bir kaç ay sonra tekrar bakarz istersenz' demiş .Güzel birşey söyleyince gelecekle ilgili çok sık kullandığı bir cümle var : neredeyse her 2o saniyede ' Hayırlısı ! / İnşallah !/ Öyle diyelim öyle olsun ' diyor.Ancak çok sıra oluyor özellikle 5 ten sonra : bizimkiler 3 .5 saat beklemişler kemeraltını dolaşıp ,alışveriş yapıp , yemek yiyip tekrar gelmişler ve üstüne yarm saat beklemşler.Halbuki biz arkadaşımla 45 dakika beklemiştik.Öğlen 12.oo de gelip müşteriye göre saat 10.00 na kadar çajışıyormuş
Kızlar bu falcıyı övdüğümü sanmayın .Mutlaka gidilmeli , müthiş ,herşeyi bildi demiyorum.Ama benim faldan beklentilerimi ŞİMDİLİK karşıladı.Fena değil .Denenmeli değil denenebilir.Ama hiçbir falı da 45 dakikadan fazla beklemeye deymez

Son düzenleme:

Son düzenleme:

yıldızana yı bir ben denemedim galiba ama benim favorilerimde angel fatoş ve tülin asla şaşmam ama dedign gibi arasıra ismi çok geçenleri deniyorum ama malesef fazla sıradan bir çogu .destina için dana öncede yazmıştım ev falı gibi diye iki kelimede bir allahın izniyle inşallah dua et bunları biz biliyoruz allahın izniyle biz gittigimiz yerlerde saglam tahminler bekliyoruz dua edecek birilerini degil şüpesiz rabbim bilir eylencesine kafa dagıtmak için gittigim yerde gerilip bütün günümü geçiremem çok sıra bekleyince falcı iyidir anlamına gelmiyor

pakmelenk bu yıldızana nerdedir ? ne kadara bakar ? falları ne ölçüde çıkar ?? biraz bilgi verebilirmisn ?

Valla elektrik meselesi hep diyorum yıldızana yıllar sonrayı biliyor, ben hala yaşıyorum buna inanın. 5 yıl evvel abinle ortak bir iş yapacaksınız demişti bende abimle mi mümkün değil çalışma alanlarımız farklı demiştim şimdi abim ile ortak bir ev satınaldık buda ortak bir iş ama henüz maddiyat kazandıran değil biraz maddiyat götüren diyelim sonuç olarak yatırım olduğundan ve mutlu eden bir olay olduğundan (isteyene Allah daha güzelini nasip etsin) yine bildi işte kadın... bana 5 vadeye olacak ama inşallah 5 ay diyelim demişti 5 yıl oldu ve inanılmaz bir durum şimdi beni anlamış olmanızı temenni ediyorum Yıldızana Altındağ da bakıyor gerisini özelden atıyorum canım. İyi fallar

çok teşekkür ederim ilgine alakana..en kısa zmanda gitmek istiyorum..gider gtmez izlenmlerimi paylaşırm..

slmm carpedisunnyy.. forumda geçmiş yazıları okurken bu yazı dikkatimi çekti..ben de yıldızanaya gtmek istiyorum ve benm de gelecek ile ilgili öğrenmek istediğim bir konu var..yıldızananın dediği çıktı mı?? yani beklenen telefon geldi mi ?? benim de şuanki durumum seninkine benzer bi durum da o yüzden soruorummm şimdiden teşekkürler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…