arkadaşlar yılladır falcılara gidiyorum şifremi uzun süredir unutmuştum daha yeni yazdığım yerden alıp giriyorum bu güne kadar hep okudum hiç yoryum yapmadım yapamadım:)şimdik şöyle gititklerimi anlatayım size yeşilyuttaki emele gittim geçmişi biliyor birazcık fakat beni tatmin edemedi açıkcası vakit kaybı başka şey değil bana şu şu tarihte evlenceksin dedi kenara yazdım:)ama üzerinden 2 yıl geçti halen bekarım :))))))))))))alsancakta fiesta du fiesta bütün hepsi tam bir fiyaskoömer vardı bir ara ama o gerçekten iyiydi artık çıkmış malesef onun her dediğini yaşadım:)karabağlarda düriye var 4 arkadaşım gitti hepsi şoklarda bende gitmek istiyorum fakat arkadaşlarım çalışıyor gitmek isteyen varsa birlikte gidebliriz tek gidemem korkarım:)onun haricinde güzelyalı köprü durağında tanşasın yanı hemen cafe köşk var mustafa bey var ki her hafta giderim beni hiç arkadaşlarıma mahçup etmedi şükür:)ben memnun kaldım.sorularınız olursa lütfen özelden yazın hepinize sevgiler...
nasıll bulabılırımm ki nergızın numarasını.senın alabılmee durumun yok mu canım nergızı numarasını.yada ewı tam olarak nerde tarıf edersenn oda ıyı olurr canım.sewgı hanım dedıgın hangısı pekı ??bana yardımcı olursanızz sewınırımm
arkadaşlar yılladır falcılara gidiyorum şifremi uzun süredir unutmuştum daha yeni yazdığım yerden alıp giriyorum bu güne kadar hep okudum hiç yoryum yapmadım yapamadım:)şimdik şöyle gititklerimi anlatayım size yeşilyuttaki emele gittim geçmişi biliyor birazcık fakat beni tatmin edemedi açıkcası vakit kaybı başka şey değil bana şu şu tarihte evlenceksin dedi kenara yazdım:)ama üzerinden 2 yıl geçti halen bekarım :))))))))))))alsancakta fiesta du fiesta bütün hepsi tam bir fiyaskoömer vardı bir ara ama o gerçekten iyiydi artık çıkmış malesef onun her dediğini yaşadım:)karabağlarda düriye var 4 arkadaşım gitti hepsi şoklarda bende gitmek istiyorum fakat arkadaşlarım çalışıyor gitmek isteyen varsa birlikte gidebliriz tek gidemem korkarım:)onun haricinde güzelyalı köprü durağında tanşasın yanı hemen cafe köşk var mustafa bey var ki her hafta giderim beni hiç arkadaşlarıma mahçup etmedi şükür:)ben memnun kaldım.sorularınız olursa lütfen özelden yazın hepinize sevgiler...
Ben gittim Angel a ve beni hep mutlu etti sağolsun her zaman yazdığım 3 isim var benim için;
1- Yıldızana
2- Angel
3- Fatoş
fix olarak giderim ama arada extra denemelerdende kaçınmıyorum ve denemelere istinaden fikirlerimi de mutlaka buraya belitiyorum.
İyi fallar =))
öff ya birisi ortaya birşey atıyor sonra yok oluyor. olmaz ama böyle takipsizlik üzüyor.....
Ben gittim Angel a ve beni hep mutlu etti sağolsun her zaman yazdığım 3 isim var benim için;
1- Yıldızana
2- Angel
3- Fatoş
fix olarak giderim ama arada extra denemelerdende kaçınmıyorum ve denemelere istinaden fikirlerimi de mutlaka buraya belitiyorum.
İyi fallar =))
1- Yıldızana
2- Angel
3- Fatoş
İyi fallar =))
1- Yıldızana
2- Angel
3- Fatoş
İyi fallar =))[/QUOT
1- Yıldızana
2- Angel
3- Fatoş
İyi fallar =))
pakmelenk bu yıldızana nerdedir ? ne kadara bakar ? falları ne ölçüde çıkar ?? biraz bilgi verebilirmisn ?
Valla elektrik meselesi hep diyorum yıldızana yıllar sonrayı biliyor, ben hala yaşıyorum buna inanın. 5 yıl evvel abinle ortak bir iş yapacaksınız demişti bende abimle mi mümkün değil çalışma alanlarımız farklı demiştim şimdi abim ile ortak bir ev satınaldık buda ortak bir iş ama henüz maddiyat kazandıran değil biraz maddiyat götüren diyelimsonuç olarak yatırım olduğundan ve mutlu eden bir olay olduğundan (isteyene Allah daha güzelini nasip etsin) yine bildi işte kadın... bana 5 vadeye olacak ama inşallah 5 ay diyelim demişti 5 yıl oldu ve inanılmaz bir durum şimdi beni anlamış olmanızı temenni ediyorum Yıldızana Altındağ da bakıyor gerisini özelden atıyorum canım. İyi fallar
Sanırım bu aralar fallara sarmış durumdayım normalde son 1aydir boyleyim.ciddi beraberliğim bitti 1 ay önce ve onun geri donecek mı donmeyecek mı diye düşünüyorum 1 aydır. Aglanacak durumdayım halime sanırım.
Ve bana hangi falciya gitmem konusunda yardımcı olun ltf..
( Cafe daisy Metin seni 10 gün sonra arayacak ama hayırlı değil bosver dedi ama 1 ay oldu aramadı. Cafe cookie Sevgi arayacak bununla evleneceksin dedi tarihide 19 Mayıs dedi bugün Haziran 13. Hafta sonu Yildizana'ya gittim seni 3gun 3 hafta arası arayacak dedi bekliyorum. Cafe Daisy Metin hayırlı değil dedi ama Cafe Cookie Sevgi ve Yildizana hayırlı dürüst biri dedi. )
Lütfen bana yardımcı olun LÜTFEN bana sizce en doğru cevabı kim verir kime gitmeliyim? Aramasını çok istiyorum ve hala çok seviyorum.
Cevap verecek arkadaslara şimdiden sonsuz teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?