İzmir'deki Falcılar

Hamurkafa Ayten söndüğünde bizi de haberdar et olurmu? Yerini yurdunu bilmiyoruz..

Canım cafe ya da kişi ismi verebilirmisin?

Hamurkafa Ayten söndüğünde bizi de haberdar et olurmu? Yerini yurdunu bilmiyoruz..

tamamdır.deneyimler deneyimlemez buradan duyuracağım kimsecikler merak etmesin zaten dün yaptığım hesap sonucu istanbulda fal peşinde batmışım da haberim yok. aytenle jubilemi yapmayı planlıyorum :90:

selamlarr...şu bucadakı aytenn hakkında biraz daha fazla bilgi alabilir miyimm.gidenler memnun kaldınız mıı.sadece kahve mi bakıyorr.ewinde mi bakıyor yoksa kafede.yerini tam olarakk ögrensek?ne kadara bakıyor?

Esanscim nasıl tavsiye ediyor musunuz?

Carpedisunnycim , benim gibi dolu dolu fal isteyenlere tavsiye etmem .Ama 'az olsun öz olsun ben sadece ana hatlarla ilgileniyorum 'diyenler belki beğenir .Yakında emelle ilgili daha ayrıntılı yorum yaparım :126:

emelin evi ordu caddesinde ama oradan bir ara sokağa geçiliyor keşke sokak adresini alsaydım ama gitmeyin derim değmez.

emelin ewi ordu caddesinde orda küçük bir tansaş war onun yanından sokaga gırıosununzz.sokaga gırdınız mi zaten sağ taraftaki bina.demir kapıdan içeri giriosunuz.emel ıyı mıdır bılmıorum suan.wadelerini beklıorumm bende ama o an bakarkenn hosunuza gıdıo yanii.ama 25 tl verılcek kadarda değill :)

Esanscim nasıl tavsiye ediyor musunuz?

kızlar bir aydır girmiyorum konu çoştukça çoşmuş :) emel iyi diye gittik ama fos çıktı diynler var herkese aynı tarihi veriyormuş illaki şu tarihte şunlar olacak bir gün şaşmaz diyormuş ki banada aynısını söyledi bakalım vadesine çok az kaldı ama çıkmıyormuş çok kendine güveni var ama atıyor vesselam

Arkadaslar, yarın Kemeraltina gideceğim, kahve falıda batırmak istiyorum hazır gitmisken.
Bana onereceginiz birileri var mı?

Carpedi kızı gitmişken Destina'yı dene derim. Kızlarağasında diğerleriyle kıyaslarsam denediklerimin arasında en iyisi şimdilik.Sevda'dan bile iyi (Sevdanın son zamanlardaki falları sallapati ;terslik neyse düzelir umarım).Ev falı baktığını söylemiş bir üye .Ev falı bakanlar yavaş yavaş konuşur , fincanı evirir çevirir bir şeylere benzetmeye çabalar , ya da kartlara uzun uzun bakar düşünür bir süre.Döner dolaşır aynı ,benzer lafları söyler .Bazen yuvarlak, klasik laflar eder .Bazı söylediklerinden emin değildir vs.Destina bana ve arkadaşlarıma aynı tarzda fal baktı.Yani benim ev falı kriterlerime hiç uymuyor .20 dakika boyunca seri konuşuyor , adeta durmadan diyebiliim.Iııı , eee leri hiç yok.Tekrar yok .2 gidişimde de % 90 aynı şeyleri söyledi .Yuvarlayıpta tutturabileceği şeyler değil.Hız meselesine gelince , not bile alınamıyor çok hızlı ama Murattan ve Birgül'den iyi çünkü ne dediği anlaşılıyor.Benden sonrafal baktıracak arkadaşıma not tutmaya yetişemedğimi söyledim.O da içeri girince telin kayıt cihazını açmış ama istememiş ' dikkatim dağılıyor ancak not alabilirsinz 'demiş.

Gelecek için söylediklerinde başarılı mı ? İşte orasını bilemiyorum .Benle ilgili bir kaç ufak tefek şeyi bilebildi yazmıştım daha önce .Daha önemli olanlarına biraz vakit var ancak kale aldğım diğer flcılarınkiyle %80 uyumlu.

Bu arada ev fallarını da çok eğlenceli bulurum,severim .Teklif edilirse seve seve baktırırım.Ama ev falı için beklemek , para vermek boşa zahmet

Ama Esanscim simdi ben ne anlamalıyım bu yazdığından? Destina'ya git en iyisi o %80 oranında mı demek istiyorsun? :))

Ama Esanscim simdi ben ne anlamalıyım bu yazdığından? Destina'ya git en iyisi o %80 oranında mı demek istiyorsun? :))

'Madem hazır kızlarağasına gidiyorsun ve tavsiye istiyorsun Destina'yı deneyebilirsin , kızlarağasında fal baktırdığım bir çok falcıdan iyi ama 'gelecek için söyledikleri çıktı mı ki iyi diyorsun ' diye soracak olanlara onu bilmiyorum daha öngördüğü olaylara vakit var ama gelecek için söyledikleri diğer ortalamanın üstünde dediğim falcıların gelecek öngörüleriyle % 80 uyuşuyor ' diyorum.

Ok Destinayi deneyeceğim. İzmir en iyi falcisiysa ona verim bari para en azından digerleri gibi sallamiyordur :)
Varsa teli ozelden bana atar mısın, randevu almam gerekiyor mü? Benim isim var gezeceğim o arada onu da değerlendirmiş olurum.

Hazır falcilar konumuzken bende birkaçı ile ilgili fikrimi söyleyeyim.

Cafe Cookie Sevgi= Açıkcası bazı seyleri bildi ama öngörüler konusunda başarısız. Ama iyi terapi.

Cafe Daisy Mujgan = Malum Mujgan İzmirde ünlü ilk gittiğimde bana yapma dediği şeyi yaptım pişman oldum. En son 15 gün önce gittim. Öngörüleri oldu zamanı bekliyorum. Bakalım. Ama şu kadarını söyleyebilirim. Tanıdığım 2 kisi gelecekle ilgili söylediklerini yaşadı. Ama bu site genelde ondan memnun değil. Ben bu konuda rotr biraz.

Altindag YildizAna= Ben evine gidince önce biraz tedirgin oldum. İyi bir teyze. Bana şimdiki zaman ve geçmişle ilgili söyledikleri birebir doğru ama gelecekle ilgili söyledikleri tarihler çıkmadı. Belki de zamanı var daha. Yorumsuzum.

Karsiyaka'li Türkan= Tam bir fiyasko!

Karsiayak'daki Ravazza Cafe= Cafe de fal bakan şarisin bayan bence tamamen hatta iğrenç ötesi fal bakıyorum. Cevremdeki kim baktirdiysa sallamış. Paranizi bosuna yatırmayın bu kadına.

Ama bunların dısında, Aynali Emel ve özellikle Falci Nigar cok merak ediyorum.
Falci Nigar bir kere aradım 3 gün sonraya randevu verdi cok yogunmus. Ama bende is yoğunluğumdan denk getiremedim. Ama geleceğe dair fal baktığını ve memnun kalan insan cok diyorlar.

Yarın fırsat olursa Destinayi deneyeceğim. Bakalım..

Ve bugün Kemeralati Kizlaragasi'nda Destina fal baktirdim. Gayet iyiydi, bakalım söyledikleri çıkacak mı? Sevimli bir bayan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…