uleynnn istanbuldan yetişiyorum size heeeeayten köyüne gitmiş canım bayramdan sonra dönecekmiş. bir arkadaşımın annesinin komşusu zaten dönünce arkadaşım benim niyetime kapatacak bir fal baktıracak,bakalım neler neler diyecek:) ki bu arkadaşım fala da inanmaz ya kız durumumu nasıl vahim görüyorsa artık :90: eğer istikrarlı söylerse paylaşıcam burada merak etmeyin,numarasını da öğrenicem rahat olun biraz sabır
ya hiç inanmasam da hurafeye işte insanoğluyuz dedikodu gibi seviyoruz böyle şeyleri de . küçükparkta kahve diyarının sol köşesindeki ilk sokak değil 2.sokakta küçük uzunlamasına bi yer.27-32 yaşlarında bi genç kız bakyo.ama soru sormuyo.baştan uyarı; ben tamamen atıyorum ,bunlara inanma ha sırf maksat muhabbet olsun diye başlıyo konuşmasına.ben bakarken soru sorma,konuşma konsantremi bozma diyo.ola ki sordun vs seni bi güzel azarlıyoama 3-4 ay oldu gideli erkek arkadaşımla ve ona ne söylediyse ki hayatındaki hayati değer taşıyan şeyler vardı hepsini tahmin etti. şehir söyledi süre verdi falan. benim hayat monoton olunca değişik bi olay başıma gelcek vs demedi ama mayısın sonuna doğru karar alcaksın çok önemli dedi ve sevgilimden ayrıldım :44: bence denemeye değer küçük parkta 10tl=kahve+fal .
Hamurkafa Ayten söndüğünde bizi de haberdar et olurmu? Yerini yurdunu bilmiyoruz..
yesilyurt emelin yeri tam olarak nerde bilen acil yazabilir mi
Evinde bakıyor.Telefonla konuştuktan sonra adresini tarif ediyor.
Evinde bakıyor.Telefonla konuştuktan sonra adresini tarif ediyor.
Esanscim nasıl tavsiye ediyor musunuz?
Esanscim nasıl tavsiye ediyor musunuz?
Carpedi kızı gitmişken Destina'yı dene derim. Kızlarağasında diğerleriyle kıyaslarsam denediklerimin arasında en iyisi şimdilik.Sevda'dan bile iyi (Sevdanın son zamanlardaki falları sallapati ;terslik neyse düzelir umarım).Ev falı baktığını söylemiş bir üye .Ev falı bakanlar yavaş yavaş konuşur , fincanı evirir çevirir bir şeylere benzetmeye çabalar , ya da kartlara uzun uzun bakar düşünür bir süre.Döner dolaşır aynı ,benzer lafları söyler .Bazen yuvarlak, klasik laflar eder .Bazı söylediklerinden emin değildir vs.Destina bana ve arkadaşlarıma aynı tarzda fal baktı.Yani benim ev falı kriterlerime hiç uymuyor .20 dakika boyunca seri konuşuyor , adeta durmadan diyebiliim.Iııı , eee leri hiç yok.Tekrar yok .2 gidişimde de % 90 aynı şeyleri söyledi .Yuvarlayıpta tutturabileceği şeyler değil.Hız meselesine gelince , not bile alınamıyor çok hızlı ama Murattan ve Birgül'den iyi çünkü ne dediği anlaşılıyor.Benden sonrafal baktıracak arkadaşıma not tutmaya yetişemedğimi söyledim.O da içeri girince telin kayıt cihazını açmış ama istememiş ' dikkatim dağılıyor ancak not alabilirsinz 'demiş.
Gelecek için söylediklerinde başarılı mı ? İşte orasını bilemiyorum .Benle ilgili bir kaç ufak tefek şeyi bilebildi yazmıştım daha önce .Daha önemli olanlarına biraz vakit var ancak kale aldğım diğer flcılarınkiyle %80 uyumlu.
Bu arada ev fallarını da çok eğlenceli bulurum,severim .Teklif edilirse seve seve baktırırım.Ama ev falı için beklemek , para vermek boşa zahmet
Ama Esanscim simdi ben ne anlamalıyım bu yazdığından? Destina'ya git en iyisi o %80 oranında mı demek istiyorsun? :))
'Madem hazır kızlarağasına gidiyorsun ve tavsiye istiyorsun Destina'yı deneyebilirsin , kızlarağasında fal baktırdığım bir çok falcıdan iyi ama 'gelecek için söyledikleri çıktı mı ki iyi diyorsun ' diye soracak olanlara onu bilmiyorum daha öngördüğü olaylara vakit var ama gelecek için söyledikleri diğer ortalamanın üstünde dediğim falcıların gelecek öngörüleriyle % 80 uyuşuyor ' diyorum.
Carpedi kızı gitmişken Destina'yı dene derim. Kızlarağasında diğerleriyle kıyaslarsam denediklerimin arasında en iyisi şimdilik.Sevda'dan bile iyi (Sevdanın son zamanlardaki falları sallapati ;terslik neyse düzelir.
Hanımlar bende 6-7 ay kadar bir zamandır ara sıra destinaya fal baktırırım. Bence de kendisi Kemeraltındaki falcılar içinde iyi fal bakanlardan.. çok da sıradan diğil yani... benimle ilgili olarak geçmişi ve şuanı bildi gelecekle ilgili tutturduğu şeyler de olmuştu... bence de deneybilirsiniz... üstelik çok sıra beklenmiyo sevda hanım gibi...
Bu arada ben geçen gün Cafe dem de batuya fal baktırdım. ben memnun kalmadım açıkçası çok genel konuşuyo..bana bi dünya isim verdi.. hiç birini tanımıyorum..işyerinde şu isimlerde birinden zarar göreceksin dedi.300 kişi çalışanımız var o dediği isimler yok bile işyerinde tuhaf... ama belli olmaz tabi yeni baktırdım...
Ben daha öncede söylemiştim... Asmaaltı Niko,Destina kemeraltında iyiler...Angel da fena diğil... gelecek öngörüleri fena diğil... ama her dedikleri tutuyo mu tabiki hayır... ben Kemeraltındaki galiba bütün falcılara gittim..Angel,niko,destina.cadı cafe cansu,yayla cafe sibel,sevda..bunlar dışındakiler benim için fiyaskodur... diğer söylediklerim de müthiş isimler diğiller tabi ama yinede baktırılabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?