• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'deki Falcılar

Arkadaşlar her kes nereye kayboldu... Nergisin söylediklerinden ne haber??? Çıkan var mı...

Selam arkadaşlar.. Ben Nergize gittim bugün.. Ailem ve benimle ilgili karakter ve durum analizini iyi yaptı.. Bazı tarihler verdi.. Bakalım.. Ama gittiğim iyi oldu..Denemenizi tavsiye ederim..

Ben gecen gün burada okuduklarımdan serkan ile gül arasında kararsız kalmıştım, serkan evde bakıyor diye gül'e gittim.
ilk önce benim, eşimin adı,yaşı, ne iş yaptıgımız, kaç kardeş oldugumuz vs gibi bir sürü soru sordu.
yani bu kadar bilgiyle ben de bir seyleri tutturabilirim. kendisi gecmiş-bugünle ilgili hiçbir sey söylemedi.
birden beşe kadar sayı tut diyor, tek mi çift mi diyor ona göre bir sayı söylüyor, tutarsa dileğin olacak tutmazsa olmayacak..
biz bunları ilkokulda falan yapıyorduk.
gelecege dair benim sorularıma dayanarak (kendisi beklentilerimi bilemedi, ev ve iş değiştirme mevzuları vardı hep ben sordum o anlatmayınca) tarihler verdi, kasım ve aralıkla ilgili hatta gününü de söyledi.
eğer cıkarsa yine yazarım ama fal beni tatmin etmedi, neyseki 15 tl idi... :19:

Ben gecen gün burada okuduklarımdan serkan ile gül arasında kararsız kalmıştım, serkan evde bakıyor diye gül'e gittim.
ilk önce benim, eşimin adı,yaşı, ne iş yaptıgımız, kaç kardeş oldugumuz vs gibi bir sürü soru sordu.
yani bu kadar bilgiyle ben de bir seyleri tutturabilirim. kendisi gecmiş-bugünle ilgili hiçbir sey söylemedi.
birden beşe kadar sayı tut diyor, tek mi çift mi diyor ona göre bir sayı söylüyor, tutarsa dileğin olacak tutmazsa olmayacak..
biz bunları ilkokulda falan yapıyorduk.
gelecege dair benim sorularıma dayanarak (kendisi beklentilerimi bilemedi, ev ve iş değiştirme mevzuları vardı hep ben sordum o anlatmayınca) tarihler verdi, kasım ve aralıkla ilgili hatta gününü de söyledi.
eğer cıkarsa yine yazarım ama fal beni tatmin etmedi, neyseki 15 tl idi... :19:

Serkan'a mail attım ama cevap vermedi. Numarasını sizden alabilir miyim???

serkanın numarasını bilmiyorum, evde baktıgını duyunca arastırmadım ama facebookta adresi varmış.
ablam da aramıştı ama bulamamıştı sanırım. :50:

Ervamerveciğim,
Mail adresinden sana ulaşılamıyor... Ne yaptın merak ediyorum. Bilgi verirsen sevinirim...

Son düzenleme:
merhaba, yine aynı konuyu soracağım. Belki bu sefer bilen biri mesajımı okur. Eskiden Bornova Özkanlarda oturan medyum emelin kemalpaşaya taşındığını duydum ama adresini veya telefonunu hala bulamadım. bilen varsa iletebilir mi? şimdiden teşekkürler. Sevgiler...

Arkadaşlar merhaba burda ben de henüz çok yeniyim sizden emelin telefonunu rica edebilirmiyim çok önemli ..Şimdiden çok teşekkür ederim

o emel eskiden bakirkoyde bakan emelse sallamaciinin teki.

ay pardon topicler karisti ist topigi sandim izmirdeki emeli tanimitorum

Uzun zamandır araştırıyorum ve sitenizde bu konuyu takip ediyorum.Özel mesaj hakkım olmadığı için mesaj atamıyorum bana Nergiz Hanımın numarasını verebilecek biri var mı? ya da mail olarak atabilecek olan ? pretty.tough@hotm.. şimdiden çok teşekkürler

Son düzenleme:
nergis yok cnm nesrin var ha nisantas ha besiktas hesabi oldu :)

kızlar murat?? müjgan?? müjganın gelecekle ilgili söylediği aklımda kalan 1şey çıktı tekrar baktırsammı acaba siz de baktıran varmı ne düşünüyorsunuz ???

nergiz ile ilgili yorumlarımı yazmıştım kızlar.bana 3 günlük bi vade vermişti sonrasında 5-6 günde olabilir demişti.6 gün sonra dediği şey oldu.diğerlerinin vadesi var.yine yazıcam.bunun dışında ben balkabağı gül den hiç memnun kalmadım.tabiki enerji meselesi belki bizimki uymamıştır bilmiyorum ama bana acayip attı.ben bide yok sayı tut 1 den 5 e kadar falan fallardan hoşlnmıyorum.bide bence falcı dediğin sen bişeyler demeden sana okumalı herşeyi.serkan a gelince evinde bakıyor ben çekinerek gitmiştim.bir arkadaşımın arkadaşı olduğundan daha rahattım.yoruma gelince benimle ilgili söyledikleride hiç tutmadı.müjgan derseniz bence tamamen fiasko.benim favorilerim nergiz ve sibel ama kötü haber sibel rahatsızlanmış ve 2 ay yok:(:43:

Butun yazilanlardan cikardigim sibel ve nergis en azindan bugunu ve yakin gelecegi biliyor. Yanliz sevda da fena degildi... belki de gunune denk geldim bilmiyorum. Bana bugun ile ilgili baya bi tutturdu. Memnun kalmayan da cok anladigim kadariyla. Baska bir alternatif yok gibi... izmir falcilar konusunda pek secenek sunmuyor maalesef... sibel de gittiyse geriye pek kimse kalmiyor...

Herkese merhaba... Bir süredir online fal baktırıyorum. İzmir de yaşıyorum. İyi bir falcı arıyorum. Çok kişi Gül hanımı ve Nergiz hanımı tavsiye etmiş. Ama forum o kadar uzun ki hepsini kontrol etmem imkansız:( Rica etsem bana İzmir'de iyi falcı önerebilir misiniz? Gül hanım hala bakıyor mu? Başka tavsiye edeceğiniz var mı? Nergiz hanımı nerde bulurum?

Back
X