• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'deki Falcılar

Butun yazilanlardan cikardigim sibel ve nergis en azindan bugunu ve yakin gelecegi biliyor. Yanliz sevda da fena degildi... belki de gunune denk geldim bilmiyorum. Bana bugun ile ilgili baya bi tutturdu. Memnun kalmayan da cok anladigim kadariyla. Baska bir alternatif yok gibi... izmir falcilar konusunda pek secenek sunmuyor maalesef... sibel de gittiyse geriye pek kimse kalmiyor...

sevda ablayı ben normalde beğenirdim.ne zaman gitsem gelecekle ilgili bana aynı şeyleri söylerdi ama vadeler hiç tutmadı.bide en son gittiğimde 2 kişi gördü kaderimde bi onla dedi bi bunla dedi.isimler dış görünüşler hepsi çorba oldu işin içinden çıkamadı.sonra topu bana attı.senin aklın karışık dedi:)sonra aklıma şu geldi.acaba düşüncelerimimi okuyo:)arkadaşlarımdan inanılmaz bildikleri oldu.galiba ben iyi gününü tutturamadım...:(

Herkese merhaba... Bir süredir online fal baktırıyorum. İzmir de yaşıyorum. İyi bir falcı arıyorum. Çok kişi Gül hanımı ve Nergiz hanımı tavsiye etmiş. Ama forum o kadar uzun ki hepsini kontrol etmem imkansız:( Rica etsem bana İzmir'de iyi falcı önerebilir misiniz? Gül hanım hala bakıyor mu? Başka tavsiye edeceğiniz var mı? Nergiz hanımı nerde bulurum?
adresini veririsen mail aat

herkesin beğendiğini sen beğenmeyebilirsin.ben gülden hiç memnun kalmadım.nergiz hanımın telini atamıyorum çünkü özel hakkım yok.ama mail atabilirim istersen.

Merhaba,
Hala Bornova'daki medyum emeli arıyorum. Konu arşivini incelediğimde, sunshine82 ile ozgec'in bu konuda yazıştıklarını gördüm. özel mesaj hakkım olmadığı için buradan cevap yazarsanız sevinirim. sevgiler...

Sevdada vadeler tutmadi peki gelecek ile ilgili olaylardan tutan var mi? Benim icin cok onemli bir sey soyledi gelecek ile ilgili... merakla bekliyorum...

Sevdada vadeler tutmadi peki gelecek ile ilgili olaylardan tutan var mi? Benim icin cok onemli bir sey soyledi gelecek ile ilgili... merakla bekliyorum...

%50 olma % 50 olmama ihtimali var.İnsan boş atsa biri tutar malesef tanıdıklarımla birlikte
benimde dahil olduğum hiç kimsenin ki tutmadı.Geçmiş ve şimdiki zaman mükemmel daha öncede
yazdım hayatınızdaki olaylarla ilgili çok bilinen isimler olmamasına rağmen o isimleri biliyor.onlarla ilgi
li olayları söylüyor ama sonuç tutmuyor.Allahdan başka geleceği hiç kimse bilemez.Belkide falcıya
gitmekle olacak işi tersine çeviriyoruz olmuyor.İşi eğlencelik tadında bırakmak lazım.

Geçen gün kemeraltında Ahmet beyin kahve evinde Şehrazat hanıma fal baktırdım memnun kaldım.Tavsiye edebilirim.

Arkadaslar belevinde bedriye hocayi cok duydum bende acaba numarasini verebilicek biri varmi?

arkadaşlar bugün nergiz hanıma gittik söylendiği gibi uzun bakmıyor 10 dk falan sürdü fal 25 tl ye değecek bir fal değil bence yasadıklarımla ilgili pek bişey bilemedi gidecek olanlar varsa bir kez daha düşünsün derim ben ....

Merhaba kızlar Asiye'ye baktırıp memnun kalmıştım. Fakat arkadaşım gitti ve hiç memnun kalmamış. Bunu da belirtmek istedim.

arkadaşlar bugün nergiz hanıma gittik söylendiği gibi uzun bakmıyor 10 dk falan sürdü fal 25 tl ye değecek bir fal değil bence yasadıklarımla ilgili pek bişey bilemedi gidecek olanlar varsa bir kez daha düşünsün derim ben ....

bana daha uzun baktı ondan 30 aldı demekkkk:)))kime gitçez kızlar yaaaaa:(((:50:

ya arkadaşlar nergisin numarasını verebilecek biri var mı? çok bunaldım acill lazım :(

Arkadaşlar benim de eskiden Bornova Özkanlarda oturan medyum Emel'in telefonuna çok ihtiyacım var. forum arşivinden gördüğüm kadarıyla ozgeç ve sunshine82 bu konuda bilgi sahibi ama özel mesaj hakkım henüz yok. bilenler bildirirse sevinirim.

adresini veririsen mail aat

herkesin beğendiğini sen beğenmeyebilirsin.ben gülden hiç memnun kalmadım.nergiz hanımın telini atamıyorum çünkü özel hakkım yok.ama mail atabilirim istersen.

Kızlar Merhabalar,

Uzun zamandır forumu takip ediyordum aranız ayeni katıldım. Kısaca deneyimlerimi paylaşmak isterim çok al meraklısı bir insan olarak :) izmir deki gelmiş geçmiş en iyi falcı Gülistan idi bence malesef 1 yılı aşkın süredir yok.
Sibel de benim gittiğim en iyi fal bakan kişilerden biridir 1 yıldır düzenli olarka giderim ve yaklaşık 15 arkadaşım gitti kendisini öngörüleri çok iyidir. Gül abla insanı çok motive eder , çok pozitiftir ama falının her zaman çıktığını söyleyemem. Serkana 1 kez gittim , fena değil yorumunu yapabilirim.

Şimdi de Nergis hanıma gitmek istiyorum malumunuz Sibel 2 ay kadar yok :(
İletişim numarasını mail adresime iletebilir misiniz ? çok memnun olurum :)
ncent_35@hotmail.com
Şimdiden teşekkürler

sirf murata fal baktirmak icin izmire gidicem deger mi bilemiyorum...bi cami hocasi da yildizname bakiyor, dusunuyorum yildizname bakiyorsa bir hoca gerceklik payi vardir herhalde..Su gelecek meraki, insanin bekledigi seyin olup olmayacagini ogrenme istegi..valla canima tak etti..

sirf murata fal baktirmak icin izmire gidicem deger mi bilemiyorum...bi cami hocasi da yildizname bakiyor, dusunuyorum yildizname bakiyorsa bir hoca gerceklik payi vardir herhalde..Su gelecek meraki, insanin bekledigi seyin olup olmayacagini ogrenme istegi..valla canima tak etti..

Fal merakı bir hastalık gibi... Hem günah olduğunu düşünerek vicdan azabı çekiyorsun, hem de kendini uzak tutamıyorsun... Geçenlerde tavsiye üzerine birine fal baktırdım... Ertesi gün olacağını bildiğim bir şeyi olacak mı diye sordum... hayır olmayacak dedi... Tabii 25 TL yi verirken ellerim titredi ve kendime bolca kızdım. Enayi tavuk, kazıklandığına doyma diye. Bir defa doğru düzgün bakan birini bulsam ben de bu meraktan vaz geçerim belki...O yüzden yıldızname gerçekten bakabilen için en doğru sonuç veren fal bildiğim kadarıyla. Şu yıldızname bakan cami hocasının numarasını rica etse verebilir misiniz acaba??? Şimdiden teşekkürler...

Back
X