İzmir'deki Falcılar

Belgin kostak'ın numarası varsa yollar mısın canım

İstanbuldan bir arkadaşımın tavsiye ettiği Alya Çiğdem diye falcı 3-4 ay kadar önce İzmir'e taşınmış.kadın tarot kahve falı enerji çalışması vs bu işin üstatlarındanmış. istanbuldaki bi çok sosyetenin falına bakıyomuş. telefonla randevu alıp bakıyomuş. arkadaşım numarasını verdi aradım izmire yeni geldiği için tanıtım fiyatı için ekim ayına kadar fiyatları yarı yarıya indirmiş ama bana 9 gün sonrasına randevu verdi. benden önce gidip baktıranınız var mı çok merak ediyorum. bende gittikten sonra yine paylaşırım.

Bedriye'nin numarası bende var. Defalarca gittim. Ama özel mesaj hakkım yok. Zaten randevu alman gerekmiyor. Cuma hariç hergün bakım yapıyor.Selçuk Belevi'nde kime sorsan gösterir.

Bedriye'nin numarası bende var. Defalarca gittim. Ama özel mesaj hakkım yok. Zaten randevu alman gerekmiyor. Cuma hariç hergün bakım yapıyor.Selçuk Belevi'nde kime sorsan gösterir.

Bedriye fal mı bakıyor, yoksa hoca mı? Defalarca gittiyseniz biraz anlatır mısınız tecrübelerinizi?

İzmir Susuzdede parkında veya Kızıltepe diye bir yerde, ünlülerin falcısı diye geçen yaşlı bir kadın varmış. İnternette birkaç sene öncesine ait böyle bir haber var. Tanıyan, duyan var mıdır acaba?

Son düzenleme:
Kızlar izmirde buyu var mi yok mu anlayan ve varsa bozan iyi bi hoca biliyor musunuz lutfen cok onemliii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba daha once baktirmistim.numarasini bulamıyorum. Kimde varsa yazabilir mi..daha once kemalpasada oturuyordu simdi bornovaya tasinmis diye duydum..adi emel .sana soylediklerini yaziyordu..hepsi cikti bende ..cok acil lazim lutfeeenn mesaj yollayamayana mail imi yazarim..tsk

Bizde gittik bedriye'ye az ve öz şeyler söyledi ama memnun kaldık :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…