Müjgan cafe de müjgana baktırdım on gün sonra seminere gidecek miyim dedim evett dedi ama gidemedim:) sevdam cafeyi çok övdüler sevdaya baktırdım çook sıra bekledim ama çıkmadı balkabağı cafeye gittik çok tatlı bir bayandı bakan arkadaşıma aralık gibi hamile kalacaksın dedi ,arkadaşım nisanda hamileydi rötarlı da olsa tuttu ama bana çıkmadıKuzenim baktırmıştı ona uzak geçmişle ilgili söyledikleri çıktı ben de koştum hemenn baktırdım :)) bekliyorum çıkarsa yazıcam buraya mutlaka
Niyazinin yerinde menekşe var zamanı pek tutmasa da söylediklerinin bazıları çıktı..fiesta da cenk çok iyi demişlerdi..o da tutmadı..
evet genç bir bayan çok tatlı biri bir iki arkadaşımı götürdüm ona..onlara çıktı benim hayırCafe fiesta cenk benim için hayal kırıklığıydı arkadaşımla art arda baktırdık. Bi de kağıda yazıyor ya söylediklerini. Çıkınca karşılaştırdık ikimize aynı şeyleri yazmış resmen. Söylediklerinin de hiçbiri tutmadı. Sağlık durumuyla ilgili bir şey demişti o çıktı sadece.
Menekşe genç bir bayan mı? Baktırmıştım sanırım ona da daha ço sohbet havası içinde fal bakan biri ama tüm sorulara cevap veriyor. Söylediği bi kaç şey çıktı bende ama bir daha gitmem sanırım
Ben bucadayım ilk kez duyuyorum o ismi?? Var mı giden??kızlar izmir bucadaki mehmet hocanın iletişim bilgilerini bile varmı
Eb
evet genç bir bayan çok tatlı biri bir iki arkadaşımı götürdüm ona..onlara çıktı benim hayırfısıltı cafe de canan a gittin mi ? Onu duydum buaralar çok??
Hadi yaa ..bir de ömeri deyeyim:)) gerçi benim için gelecek önemli de,şuanı ve geçmişi biliyoruz zatenFısıltı cafede canan ve ömer'e baktırdım. Canan için sıra beklerken bi kadınla sohbet etmiştik öve öve bitiremedi bende baya meraklanmıştım. Sonra baktırdım ve beğenmedim malesef. Şu kim bu kim diye tanımadığım bir sürü isim sordu. Ama ömer iyiydi. Temmuz ayı için vade vermişti söylediği olmadı. Ama geçmiş ve anı mükemmel biliyor. Ben ve 2 arkadaşım baktırmıştık hepimiz şaşırdık baya ama gelecekle ilgili söyledikleri 3ümüze de çıkmadı.
Hanımlar, Müge isimli bir hanım var, biz de tesadüfen tanıştık. Ben yıllardır fal baktırırım ama hayatımda bu kadar tutturan, her dediği çıkan bir falcı daha görmedim. Annem, kardeşim ve ben Müge ablayı keşfettiğimizden beri başkasına fal baktırmıyoruz. Arıyorsunuz evinize geliyor ya da dışarıda bir yere de çağırabilirsiniz. İsteyen olursa numarasını verebilirim. Üstelik fiyatı da çok uygun kahve 15, kahve-tarot 25. Bence denemeye değer.
Bana da yazar mısın lütfen??canım bana da numarasını gönderirmisin bir de eve çağırdığımızda birden fazla kişi mi baktırmalı
Tarot kahve 20ciddimisn kiz bnde gdym bari tarot+kahve mi 20 tl
ypma ya bnde gdym olmadiTarot kahve 20
Biz cok memnun kaldık.hhatta kisaca anlatayim bi arkadssima dediki ewlimisin ben hic bisi solemicem dedi.tamam dedi fali acar acmaz burda ewli bir adam var ya ewli bir adamla birliktesin yada ewlisin dedi..bizimki ewliyim dedi..arkadsi gorseniz minyon citi piti bisi.hayatta ewli bor cocuk annesi demezsiniz..sen 7 yillik ewlisin 2.5 yasinda bir kizin var dedi..vs vss cok sey var kalakaldigimiz
Kim bu bakan?? Ve gelecekle ilgili bir şey söyledi mi ?? Çıktı mı peki??Tarot kahve 20
Biz cok memnun kaldık.hhatta kisaca anlatayim bi arkadssima dediki ewlimisin ben hic bisi solemicem dedi.tamam dedi fali acar acmaz burda ewli bir adam var ya ewli bir adamla birliktesin yada ewlisin dedi..bizimki ewliyim dedi..arkadsi gorseniz minyon citi piti bisi.hayatta ewli bor cocuk annesi demezsiniz..sen 7 yillik ewlisin 2.5 yasinda bir kizin var dedi..vs vss cok sey var kalakaldigimiz
kim bu nerde yeri?Geleccek daha olmadı zamani gelince gorucez :) benim falimi acar acmaz bu bebek muhabbeti ne bu kadar demisti..bizde yeni yeni bebek dusundugumuzden cok konusuoduk ole dedi
:)) hayırlısı olsun bebek için.. Nerde ve kim bu peki? :)Geleccek daha olmadı zamani gelince gorucez :) benim falimi acar acmaz bu bebek muhabbeti ne bu kadar demisti..bizde yeni yeni bebek dusundugumuzden cok konusuoduk ole dedi
Aaa pardoonn müge hanımdan bahsediyosunn di mii:)) hayırlısı olsun bebek için.. Nerde ve kim bu peki? :)
istanbuldan yeni gelen bir falcı var. eylül sonuna kadar indirimli bakıyo çok iyi tavsiye ederim. kahve falı şu an 20 tl . tarot 45 tl.. normalde kahve 35 tarot'u 75 miş ama izmir e yeni geldiği için tanıtım amaçlı yapıyor bu fırsatı kaçırmayın derim. ben tarot baktırdım çok memnun kaldım. telini isteyen olursa özelden mesaj atsın.en fazla 20 tl verebilirim iyi bir falcı arıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?