Mutlaka yazın bende imkanım olursa düşünüyorum gülistanıBen bekliorum temmuz büyük ay cıkarsa bende yazarım:))
MissCherryBlossom ne yaptınız baktırdınız mı gülistana fal merak ettim
Geçmişte ve anlıkta iyi diyorsun anladım gelecek için bir vakit verdi mi canım sen yüzyüze mi görüştün kusura bakma çok soru sordum bütçemi ayarlarsam en kısa zamanda baktırmak istiyorum bendeBaktırdım kız kusura bakmayın hepiniz etkisinden yeni çıktım vallahi ancak yazabildim
Ben kısa seans baktırdım 300tl=yarım saat
Öncelikle cidden profesyonel ve işini ciddiye alarak çalışıyor. Aynen doktor randevusu gibiydi saatinde başladı :)
Önce doğum yılı sordu ben ve karşı taraf. Ben hiçbir ley söylemedim her şeyi teker teker saydı. İlk cümlesi bu herifin hayatında biri var oldu ki doğru yani.
Gelecek çıkar mı bilmem tabi ama bütçeniz varsa bence mutlaka baktırın.Binnazda 2 kez baktırınca 300tl yapıyor zaten ef püf tiplere gideceğinize buna gidin.
Geçmişte ve anlıkta iyi diyorsun anladım gelecek için bir vakit verdi mi canım sen yüzyüze mi görüştün kusura bakma çok soru sordum bütçemi ayarlarsam en kısa zamanda baktırmak istiyorum bende
Tamam canım mutlaka yaz umarım bende en kısa zamanda kendimi toparlarsam maddi açıdan baktırmak istiyorum senin için hayırlısı olan olsun iyi dedikleri hepsi çıksın kötü olanlar olmasınYok telefonda baktirdim
Ekim icin bir sey soyledi, Temmuz sonu ve Agustos basi icin bir seyler dedi. Mutlaka yazarim
Baktırdınız mı gülistanaGülistana sordum 30dk detaylı bakım 300 tl dedi, 50dk uzun bakım 500 tl dedi
Baktırdınız mı gülistana
Osmangazideki Pervin’e ulaşmam mümkün mü? Çok eskiden gitmiştim ne dediyse çıktı ama kaybettim kendisini..arkadaşlar bende şimdiye kadar gittiğim falcıları sizle paylaşayım...
altındağ kadriye:çok hızlı bakıyor soracaklarını sor diyor tutulup kalıyorsunuz sorcak şey bulamıyorsunuzgenel söyleyip geçiyor sormazsanız bitiriyor memnun kalmadım...
fiesta cenk:tarot baktı söyledikleri çıkmadı bildiğim şeyleri tekrarladı.
belevi bedriye:çok genel baktı oalacak dediği hiçbir şey olmadı...
osmangazide pervin:akrabamın evine gelmiş bakmıştı güzeldi ama gelecek için pek birşey söylemedi büyü var demişti...
fısıltıda mustafa:çok salladı yüz mimiklerine bakıyor tutup tutmadığını anlamak için...
ayla:gene bir tanıdık aracılığıyla baktırdım fena değildi ama istediğim gibide değildi...
mendereste kadın adını bilmiyorumda geçmişimi tekrarladı genelde bana sorarak bakmaya çalıştı fiyasko...
gaziemir kadriye:geçmişle ilgili pek birşey söylemedi daha çok haftalık ve aylık yaşayacaklarımı söyledi isim vererek ve evde birkaç yerde birşeyler gördüğünü ve yerlerini tarif etti.2 cenazeniz var ama sen pek üzülmeyeceksin çok yakındabir haftayı bulmaz demişti.önümüzdeki ayda bir olay yaşayacaksın hem üzülecek hem sevineceksin dedi.bekle sabırsızlık yapıp hemen gelme olduğunda haber ver olmazsa gelirsin dedi.diğerleri geçekleşti şimdi son olayı bekliyorum...
benim deneyimlerim bunlar özet halinde anlatmaya çalıştım.varsa çok iyi bakan geleceğide söyleyen bildikleriniz yazarsanız sevinirim.
kafe falcılarına inanmıyorum evinde bakan ve yıldızname bakan varsa tercihimdir...
evet yıllar önce baktırdım kursun döküyor sonra suyun içine atıp bakıyordu.gayet başarılıydı takır takır söylemişti teyze :)arkadaşlar su falı denemek istiyorum ama hiç tecrübesi olan var mı? bilen eden?
Geçenlerde izmirde soruyordu kime baktırdı acabaKızlar Pucca’nın instagramda son fotoğrafının altındaki yorumlarda bir sürü falcı önerisi var izmirde bi bakın isterseniz
Kime baktırmıştınız merak ettimevet yıllar önce baktırdım kursun döküyor sonra suyun içine atıp bakıyordu.gayet başarılıydı takır takır söylemişti teyze :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?