• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'deki Falcılar

kızlar bostanlıda bravo pastanesinin arkasındaki cheesecake değilde onun arkasındaki cafe adı ne bilmiyorum ama orda bir tane tarot yorumcusu var Murat cafeye gittiğinizde fal baktırmak istediğniizi söylediğinizde arıyorlar ya da orda oluyor biz 4 kişi baktırdık 2 miz bir gün önce 2 kişi 1 gun sonra öncelikle şunu söyleyebilirim ilk bakan kişilere kötü bakıyor öyle bir istatistik bulduk. ben ve bi arkadaşım daha ikinci baktırandık. adam eline bir kagıt kalem veriyor sadece yazdırıyor. ve geleceğe dair arkadaşınızla baktırırsanız bana aynı tarıhlerı verdı falan diyebilirsiniz. farkı ne ne den baktırın diyorum cunku tuhaf bir sekılde nokta atısı yapıyor geleceğe dair sasırıyorsunuz. 50 tl fiyatı ve nakit ödemeniz gerekiyor. çok bilindik de değil bence fırsatınız varsa bi gidin derim. en azından motive olursunuz adamın enerjisi çok yüksek muhabbeti iyi :)

Nergiz hanıma dün gittim. Hiç beni şaşırtacak bir şey söylemedi burcuma göre karakterimi yorumladı o kadar.Sorduğum insanı da yanlış betimledi. 1,85 boyunda olan kumral tenli insana orta boylı esmer dedi. Şu iş olumsuz mu olacak yada olumlu mu dedim olumlu da olabilir olumsuz da diyor. Net bir şey konuşmuyor. Olumlu da olumsuz da olabileceğini ben de biliyorum. Bir soru sordum şimdi kartlarımın sayısı kırkı geçerse olur geçmezse olmaz deyip kartları açıp kapatıp sayıp durdu. Onu ben de yapabilirim. Samiyelideki Serpil ise 3 kardeş misin diye başladı ben 2 kardeşim. Okulun 4 sene mi diyor okulum 2 sene. Yüksek Lisans. İstanbuldaki 2 senelik ilişkide olduğun insan dönüş yapacak diyor öyle birisi yok. Salladı salladı. Sevdam cafeye 1,5 ay önce girmiştim dün yine gittim 1,5 önce dediklerini tıpatıp tekrarladı. Tarihleri de isimleri de. Bir insanın ismi soy ismine kadar bildi.
Lutfen bize de Nergiz hanimin numarasi yada nasil ulasilacaginin bigisin verirnisiniz?

Geçen gün Müjgan hanıma gittim bir bk anlamadım .kahve falı diye gittim fincana bakılmadı .havadan bir iki isim söyledi .erkek arkadaşım Hakkı'nda yorum almak istedim ,ne isim sordu ne burç yani beni tatmin etmedi beni ://

Arkadaşlar destina cafede ki mehtapa fal baktiran oldumu? Ben geçen hafta gittim çalışanlar onu önerdi baktirdim bende anlık olaylari bildi ama gelecek için söyledikleri hep olumlu pembe tablo ve bazı şeyleri söyledi olacak diye olursa mucize olur benim için acaba gerçekten tutuyor mu?

ben bir kaç falcıya gitdim arkadaşlar tavsiye edebilirim telve cafedeki ecem hanım diye bas bas bagıran arkadas kim bilmiyorum ama gitdim gördm oldukca basarılı ve iyiydi falı tavsiye ederim iranlı bir falcı var dedıler bornovaya tasınmıs usenmeden gıtdım rezaletın otesınde bır fal bakdı ınanılmaz kotu kemeraltında gıtdım bır suru kafeler var sokak falcı pazarına donmus resmen balık halı gıbı karsıyakada pasaklı bırsene gıtdım eskıden cok ıyıydı ama bıtmıs artık gecmıs yanı nergız dedıgınız falcıyada gıtdım ne falı bakıyor anlamadım konusuyor kendı kendıne mujgan hanımada gıtdım orası artık para tuzagı kapana kapana buyu yapa yapa ısmı degıstı mujgan gıtdı daısy oldu daısy gıtdı 232 oldu adamlar buyuyle buluyor parayı elde ne var sonuc uzak durun boyle yerlerden sevdam kafe demıs bırı oraya gıdıcem en kısa surede gıtmedım ama dur bakalım gıdınce gorucez favorım ecem hanım cok super dıyemem ama basarılıydı bır kac olayımı bıldı zaten onlarda bana yetdı ınanmama sebep oldu.

Buraya telve cafe'deki ecem dadanmış galiba :KK70:

Kız ecem az mı aşındırdım yollarını, arkadaşlarıma da tavsiye edip durdum rezil oldum senin yüzünden :KK70: Hani evleneceklerdi hani doğuracaklardı? Bir akrabama iki ay sonra hamile olduğunu öğreneceksin oğlun olacak dedin, bu yaz sünnetini yapardık senin fal çıksa. Kız da hala tüp bebek tedavisi görüyor, yaa.

Boşuna paranızı çar çur etmeyin arkadaşlar kısacası :KK55:
çamur atmadan önce elini vicdanına koy öyle yargıla insanları üstünde hakkı kalmasın kimsenin bir insanı durduk yere kötüleme çünkü ne ekersen onu biçersin... sen zaten rezil olmuşsun yalan atarak baksana karakterin zayıflamış...

çamur atmadan önce elini vicdanına koy öyle yargıla insanları üstünde hakkı kalmasın kimsenin bir insanı durduk yere kötüleme çünkü ne ekersen onu biçersin... sen zaten rezil olmuşsun yalan atarak baksana karakterin zayıflamış...

Yalanları ecem attı yalnız :) Arkadaşım da küfrü bana değil eceme ediyor merak etme :KK66:

bugün alsancak'ta işim vardı dönüşte siesta cafe ye gittim, bana çok ilginç ve çarpıcı şeyler söyledi bir ay içinde (ağustos-eylül) bir işe başlayacağımı, orada yönetim kadrosundan birine aşık olup iki yıl içinde eşimden boşanacağımı söyledi.......... şok oldum
Ben dun gittim bu kadina.bu kadar yalan bu kadar palavra olamaz

Yalanları ecem attı yalnız :) Arkadaşım da küfrü bana değil eceme ediyor merak etme :KK66:
küfür eden bir arkadaşın varsa karaktersizdir bu kadar basit karakterli insanların yazdığını kabul ediyorsunuz ama aslı var yada yok bilmediğiniz herşeyi yalanlıyorsunuz burda süper üye olmak 30 tl fiyatınız sadece bumu 30 tl lik insanlarmısınız.... senin arkadaşının zaten karakteri yok küfür ediyormuş birde insanlara birde bunu utanmadan söylüyorsun ne biçim bir forum burası yada siz ne kadar basit bir yönetici arkadaşlarsınız yada hayatlarınız ne kadar basit sizin ya

Ecem hanım kimdir nedir bilmiyorum tanımıyorum ama sırf sana inat gidip bulup bakdıracagım bakalım senmi karaktersizsin yoksa adını soyledıgın o insanmı bir çok yorumları okudum 10 dakika oldu bu siteye biri birine yalan iftira atmış biri birine agzına geleni demiş agzı olan konusmus burası paylasım sıtesı arkadaslar kımse burda ısıne gelnlerı degıl genel olarak konunun butunune baksın herkes herkesı begenmek zorunda degıl ama ıftıra atmakda zorunda yapmayın bunları yapmayın

küfür eden bir arkadaşın varsa karaktersizdir bu kadar basit karakterli insanların yazdığını kabul ediyorsunuz ama aslı var yada yok bilmediğiniz herşeyi yalanlıyorsunuz burda süper üye olmak 30 tl fiyatınız sadece bumu 30 tl lik insanlarmısınız.... senin arkadaşının zaten karakteri yok küfür ediyormuş birde insanlara birde bunu utanmadan söylüyorsun ne biçim bir forum burası yada siz ne kadar basit bir yönetici arkadaşlarsınız yada hayatlarınız ne kadar basit sizin ya

Ecem hanım kimdir nedir bilmiyorum tanımıyorum ama sırf sana inat gidip bulup bakdıracagım bakalım senmi karaktersizsin yoksa adını soyledıgın o insanmı bir çok yorumları okudum 10 dakika oldu bu siteye biri birine yalan iftira atmış biri birine agzına geleni demiş agzı olan konusmus burası paylasım sıtesı arkadaslar kımse burda ısıne gelnlerı degıl genel olarak konunun butunune baksın herkes herkesı begenmek zorunda degıl ama ıftıra atmakda zorunda yapmayın bunları yapmayın

Hıhım tabii yaa, yeni üye oldun sonra şans eseri geldin bu yorumları buldun da ecemin sempatizanı oldun.. Biz de yedik? Komik olduğunun ve yapmaya çalıştığın şeyin işe yaramadığını anlasan artık?

@Kazen ip adresini banlayabilir misiniz, bir çözümü yok mudur bunun? İkidir gelip yorumumu alıntılayıp saldırıyor da ecem hanım :)

Hıhım tabii yaa, yeni üye oldun sonra şans eseri geldin bu yorumları buldun da ecemin sempatizanı oldun.. Biz de yedik? Komik olduğunun ve yapmaya çalıştığın şeyin işe yaramadığını anlasan artık?

@Kazen ip adresini banlayabilir misiniz, bir çözümü yok mudur bunun? İkidir gelip yorumumu alıntılayıp saldırıyor da ecem hanım :)

ecem bence en dandik falcı...

arkadaşlar yorumları okudum ancak kafam çok karıştı. tamilayı tavsiye eder misiniz? ve ya başka tavsiyeöere de açığım.

Herkese merhaba,o kadar çok falcıya gittim ki artık bunları birileriyle paylaşmanın zamanı geldi

diye düşündüm ve sonunda işte buradayım.

İnanıyor musun fala deseniz ne evet derim ne hayır.Çok zor bir çizgi bu.

Ama artık sadece eğlencesine baktırdığımı ve bunları da burada paylaşacağımı bilmenizi isterim.

Artık denenmiş falcılara gidebileceksiniz :)

FALCI ECEM HANIM

izmir alsancak semtinde kıbrıs sehıtlerı caddesi üzerinde yer alan ve erbil süel ara sokagında

bulunan telve cafe deki ecem hanım harika ve mükemmel yorumcu mutlaka denemlisin benden

size tavsiye hiç üzenmeden yazdım sizde hiç üşenmeden gidiniz....

Herkese merhaba,o kadar çok falcıya gittim ki artık bunları birileriyle paylaşmanın zamanı geldi

diye düşündüm ve sonunda işte buradayım.

İnanıyor musun fala deseniz ne evet derim ne hayır.Çok zor bir çizgi bu.

Ama artık sadece eğlencesine baktırdığımı ve bunları da burada paylaşacağımı bilmenizi isterim.

Artık denenmiş falcılara gidebileceksiniz :)

FALCI ECEM HANIM

izmir alsancak semtinde kıbrıs sehıtlerı caddesi üzerinde yer alan ve erbil süel ara sokagında

bulunan telve cafe deki ecem hanım harika ve mükemmel yorumcu mutlaka denemlisin benden

size tavsiye hiç üzenmeden yazdım sizde hiç üşenmeden gidiniz....

Bir falcı erkek olup neden kendine falcı ecem der ? İşleri de anladığım kadarı ile kötü ki burada 50 tane üyelik alıp kendi reklamını yapıyor.

Kızlar dün alsancak ösym sokağında nişan cafe egecana gittim kişileri tek tek alıyo arkadasımla bizi ayrı aldı ama çıktıgımızda ikimizede hemen aynı şeyleri söylediğini farkettik. iş yerinde huzursuz oldugumu biliyor aralık sonu ocak gbi tamamen ordan bi kopuş yaşıyacagımı mayıs gibi iş anlamında yeni başlangıc yapacagımı mevcut ilişkimin ciddiye gideceğini ve önümüzdeki sene sonunda kış düğünü yapacağımı söyledi. tamamen hislere dayalı bakıyor gibi ama ben gerçekleşirse evet oldu derim size

Back
X