Saç Rengi ve Saç Boyama izmirdeki kuaförler

canım benim seda pastanesinden dümdüz yürü forbesin içinde sağına bakalak ol zaten panaromayı göreceksin orada hemen iç sokakta yanında da önder kuaför var hem erkek bölümü var hem de bayan.valla harunu denemedim ama murat birinciyede gittim memnun da kaldım... Tercih sednin tatlım murat birinci mithatpaşadakine gittim ben :)

sakın ola kemal & mustafaya(agora 2. kat balçova) GİT-ME-YİN!!!!!!!!!!
sadece paranızı çalıyorlar başka hiç birşey değil.
beni rezil ettiler...

ben guzelyali'da hair art erkan kuafor'de rofle yaptirdim Turkiye'deyken.
kuaforun sahibi ve kardesi cok cici insanlar.
ustelik cok uygun fiyatlara yapiyorlar islerini tavsiye ederim

Karşıyaka çarşının sonunda Salon Yasemin'e gidiyorum çok memnunum ..tavsiye ederim

kızlar ben de bornova'da soner saç tasarıma gidiyorum saç kesimim için.ibrahim ibrahimin karşısında.kesim konusunda simdiye kadar giden arkadaslarımdan sikayetci olan cıkmadı.fiyatları cok ucuz değil,boyayı ne kadara yaparlar bilmiyorum.ama kalıcı fön,brezilya fönü denilen olayı orda yapıyorlarmıs,özellikle yıpranmıs saçlarda işe yarar demişlerdi.migrosun ilerisinde de yavuz kuaför var saç boyası için.fiyatları ucuk değil ama benim saçıma üst üste 2 kere açıcı uyguladığı için kısa aralıklarda saçlarım cok yıprandı o yüzden artık gitmiyorum

Karşıyaka Yalı'daki hcbs bankasının üstündeki kuaför ismi YALI KUAFÖR. böyle bir güzellik yok arkadaslar ve boya 13 ytl, kesim 4. inanılmaz kaliteli ve ucuz. ucuz olmasının sebebi çok müşterisinin olmasıymıs sürümden kazanıyorlar gercekten ne zaman gitsem kalabalık bu kadar kişi yanlış bilemez değil mi? ancak kredi kartı geçmiyor.

Birde manavkuyuda tansaşın arkasında Erdem Kuaför ve Bim in yanındaki Eda kuaför. Fiyatları ne uçuk ne ucuz, orta şekerli :)

kızlar üçkuyular inönü caddesinde zeki kuaför(hakan) adlı bir kuaför var. aman aman uzak durun. bu yaz ablam o kuaföre gölge attırmak için gitti -ki kendi doğal saçı çok açık bir kumraldır sarıya yakın- o kuaför diye geçinenler artık ne tip bir açıcı kullandılarsa kızın saçları ciddi biçimde yandı. özellikle saçlarının üst tarafı yoluk yoluk korkunç görünüyor. üstüne üstlük bitkisel malzeme kullanacağım diye fazladan ücret almış. tüm bunlar yetmezmiş gibi ablam çok yanan ve doğal olarak çok çirkin bir sarı tonu olan saçlarını göstermek ve koyu renge boyatmak için kuaföre gittiğinde özür dilemeyi bırakın bir de boya parası istemişler. kızcağız fazla efendi bir insan olduğu için bunlara bir de para vermiş üstüne.. işte böyle, şimdi günlerini saçına maske yapmakla bakım yapmakla geçiriyor, 4 ay oldu hala saçları çok kötü durumda. sadece toplayabiliyor. ve o insanlar hala kuaförlüğe devam ediyor.. pes..

pes , daha bugün o kuaförü gördüm de, acaba nasıl bir yer diye düşündüm. Tam üstüne söylemişsiniz :)

Alsancakta Kıbrıs şehitlerinde kekiğin üstünde kuaför hakan var. Çok güzel röfle yapıyor. Tavsiye ederim. Ben sürekli gidiyorum. Çok memnunum.

Evet haklısın. Bende kuaför hakana gidiyorum. Her seferinde daha güzel oluyor. Saç kesimi ve röfleyi çok özenerek yapıyor. Asla kuaförümü değiştirmeyi düşünmüyorum

Iyi kahkül kesen bir kuaför önerebilir misiniz bana kizlar? Kahkül kestirmek istiyorum, istedigim model biraz kisa ve bol ara makasli bir model. Hangi kuaför kahkül konusunda iyi. Ben gittim, kahkül yaptirdim süper kesti diyebileceginiz bir kuaför var mi Izmirde?

Bi de Hifsizsihhada Burcu kuaför vardi, bilen vardir belki devretti mi o dükkani yoksa kapatti mi?

Son düzenleme:
Evet haklısın. Bende kuaför hakana gidiyorum. Her seferinde daha güzel oluyor. Saç kesimi ve röfleyi çok özenerek yapıyor. Asla kuaförümü değiştirmeyi düşünmüyorum

Alsancakta Kıbrıs şehitlerinde kekiğin üstünde kuaför hakan var. Çok güzel röfle yapıyor. Tavsiye ederim. Ben sürekli gidiyorum. Çok memnunum.

İkiniz bana nedense reklam yapmak için fake profiller gibi göründünüz. Mesaj sayınıza bakıldığında. İnsanları reklamınız için yanlış yönlendirmeyin lütfen.

karşıyaka da iyi bir kuaför arıyorum. saçlarım kalın telli ve gür. geçen gün evime yakın diye bi kuaföre gittim. aman allahım rezil etti saçları mısaki saçımı tutup öylesine makasla kesmişler gibi.acayip makas izleri var.ne yapacağım ben ya...

arkadaşlar iyiyi bilemem hiç denk gelmedim ama kötü kuaför söyleyebiliriö. mesela karşıyaka akbank sokağındaki taliha kuaför. bitkisel boya kullanıyorum diyerek bir sürü para aldı ve üstüne iğrenç turuncu bir saç rengim oldu sarı yerine. cumhuru da beğenmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…