Benim doktorum Fahri Mola. İyi bir doktor. Enerjisi iyi yani. İnsanı germiyor. Ben doğal istedim doğal oldu. Estetik olduğu hiç belli değil. Ama biraz belli olsun isterdim şimdiki aklım olsa. Fazla doğal oldu yani :) .... gerçi benim burnum kalın derili. Burun yapısı da önemli tabi. İyi araştır. En sıkıntılı süreç doktor seçimi bence.Arkadaşlar izmirde estetik cerrah arıyorum burun estetiği için kafam çok karışık can kopal cemil tugay yiğit özer tiftikçioğlu isimleri arasında gidip geliyorum olmuş arkadaşlar var mı tecrübe sahibi arkadaşlar lütfen paylaşımda bulunabilirmisinizzzz ??*
Cnm ekolde plastik cerrah fatih uyguru çok ovuyolar ben daha gidemedim bilgin var mıBahsettiklerinizin hepsiyle görüşüp ekol kbbde cem karasa oldum ameliyatımı
Şimdilik memnunum sıkıntım yok
Can kopalla buradaki övgülere dayanarak gittim görüştüm.
Çok yılışık ve hiç hoşlanmadım
Direk terkettim muaynehanesini...
Muayene ücreti alıyomu yiğit bey? Ameliyat fiyatlarıda artmış diyolar ne kadara olucaksınız acaba ?bende 1 ay sonra yiğit beye ameliyat oluyorum.ilgili sorularımın yanıtılarını öncelikle yiğit beyin muayenesinde kendisinden aldım.daha sonra facebokda ameliyat olan gerçekten yardımsever bir hastasının kurmuş olduğu yiğit özer tiftikçioğlu ve estetik bilgi paylaşım grubundan tüm sorularımın yanıtlarını bulmuş ve aynı zamanda ameliyat olan hastalarıyla görüşme konuşma fırsatı buluyorum.
not: bu herhangi bir reklam için yazılmış bir yazı değildir.
kendim yıllardır iyi birdoktor aradım ve sonunda gerçekten doğru bir adreste olduğumu düşündüğüm,aynı zamanda sayfada doktor ile ilgili soruları çok gördüğüm ve yardımcı olmak amaçlı yazdım.
lütfen herhangi bir art niyet aramayın
cnm alçıların alındımı hayırlı olsun bu arada yeni burnun ne kadara oldun ?
Cnm ekolde plastik cerrah fatih uyguru çok ovuyolar ben daha gidemedim bilgin var mı
Ben Fatih beyi hiç duymadım
Hastanede çalışan arkadaşım bana Bora beyi önerdi
Fakat yaptığı bir burnu tesadüfen tanıdığım birinde gördüm.
Zavallı kızın burnu resmen sağa yatıktı yamuk bildiğin.
Cem beyin yaptığı burunlara çok övgü vardı ama bir o kadarda kötü yorum okumuştum.
Yine bunun üzerine çook övülen can beye gittim gitmez olaydım.
Böyle laçkalık görmedim.
Cem beyle konuşunca güvendim ve sonuç güzel oldu
Hastane olarak gerçekten çok iyi ve temiz.
Ben hiperaktifim yatamadım ve ameliyattan 3. saat sonra kaçtım
ben geçen sene yaz gibi muayene olmuştum o zaman ücret felan yoktu.benden burnumun bt(paranazal sinüs bt) istedi çektiremedim.şimdide direk çektirip serpil hanımı aradım(yiğit beyin sekreteri) (02323903042) çektirdim gelebilirmiyim dedim gel dedi ücret almıcaz tamam dedim gittim ücret felan ödemedim.bence direk bt çektirip serpil hanımı arayıp gidebilirsiniz.muayene ücreti ödemezsiniz böylelikle.zaten para delisi insanlar değil,ki ameliyat ücretiden hastanenin belirlediği standart ücret.herkese aynı yani.Fi
Muayene ücreti alıyomu yiğit bey? Ameliyat fiyatlarıda artmış diyolar ne kadara olucaksınız acaba ?
Hı anladım canım sağolben geçen sene yaz gibi muayene olmuştum o zaman ücret felan yoktu.benden burnumun bt(paranazal sinüs bt) istedi çektiremedim.şimdide direk çektirip serpil hanımı aradım(yiğit beyin sekreteri) (02323903042) çektirdim gelebilirmiyim dedim gel dedi ücret almıcaz tamam dedim gittim ücret felan ödemedim.bence direk bt çektirip serpil hanımı arayıp gidebilirsiniz.muayene ücreti ödemezsiniz böylelikle.zaten para delisi insanlar değil,ki ameliyat ücretiden hastanenin belirlediği standart ücret.herkese aynı yani.
Ben temmuzda Can Kopal'a ameliyat oldum. Tamamen görüntü içindi eski burnumdan çok rahatsızdım. Şimdi o kadar iyi oldu ki yüzümde en sevdiğim organım burnum oldu. tamamen doğal ve güzel minik bir burun artık.. estetik dediğimde şaşırıyolar ve kesinlikle doktorumu soruyolar hiç düsünmeyin derimCan kopal'a burun estetiği yaptıranlar benimle düşüncelerini paylaşabilir mi lütfen acil yardım
Canım ne ameliyatı oldun ve olucaksın ve fiyatı ne kadardı fatih bey nasıl biri cevaplarsan çok sevinicemBende haftaya salı ekolde fatih beye ameliyat olucam .çok iyi bi doktor daha öncede ameliyat oldum kendisine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?