İZMİRDEN BURUN ESTETİĞİ OLANLARRRRRRRRRRR ??

Ne kadara oldunuz acaba

canımm bende can beye ameliyat olmayı düşünüyorum minik burnuşunun fotolarına bakabilirmiyim merak ediyorum çok kafamda soru işaretleri varrr

Göğüs büyütme ameliyatı oldum canım 1 ay önce hiçbir sıkıntı yaşamadım. Salı günüde burun ameliyatı olucam fatih beye çok iyi bi Dr hastasıyla çok güzel ilgileniyor
Geçmiş olsuuun :) Fatih beyin muayene ücreti ne kadar canım

Merhaba ben geçtiğimiz sene Kasım ayında Ahmet Seyhan 'a oldum. Başka bir arkadaşım da burun estetiği için ona yaptırmıştı. Onu referans alarak bende gittim ve görüştüm. Muayenanesi Alsancak Plevne Bulvarında. Estetik cerrahi konusunda biraz iyi araştırma yapmak gerekiyor. Ben gayet memnunum. Ameliyat sonrası hiç ağrım olmadı ve çok ilgilendiler. En azından gidip görüşmenizi tavsiye ederim.

Merhaba Gizem. Bende şubat ayı içinde burun ameliyatı olacağım. En korktuğum şey ameliyat sonrası takılan tamponlar nedeniyle burundan nefes alamamak. Çok zor bir durum gibi geliyor. Korkuyorum. Bu konuda edindiğin tecrübe ile bana biraz bilgi verirsen çok sevinirim.

merhaba arkadaşlar bende bu ayın 16sında estetik olacağım dr Atay Atabey e. Daha önce ona burun ameliyatı olanınız varmı acaba? ve ameliyat sürecinden de biraz korkuyorum açıkçası narkozdan ameliyat olanlar biraz bilgi verip biraz rahatlatırlarsa cok sevinirim:)

fatih bey burnumu 12 yıl önce yaptı çok doğal oldu fakat sağ tarafta hafif bir şişlik kaldı pek belli olmuyor ama beni rahatsız ediyor fatih bey o zaman balıkesir deydi şimdi izmir e taşınmış tatilde bi ziyaret etmeyi düşünüyorum

Hic tereddütsüz Yiğit hoca derim.tam 3 ay oldu ameliyat olalı.cok memnunum.o kadar dogal ve düzgün ki burnum.iyi ki ona olmusum ameliyatimi.diger doktorlari bende düşündüm ama yigit hoca bana cok güven verdi.hislerime güvenerek gittim ve cok mutluyum.

Herkese bool selamlar.Bnde Yiğit Bey'e ameliyat olalı bugün 5 gün oldu.Şişlik ve morluk yapılan işleme ve deri yapısına göre farklılık gösteriyor.Bende fazla işlem olduğu için morluğum ve şişliğim çok oldu.şu an morluklarım geçti sadece şişliklerim var.burnuım tabiki çok şiş ve dikişlerimde de arada sızlamalar oluyor ama doktorum bunların normal olduğunu ve 3 güne kadar daha da geçeceğini söyledi.ilk 2 gün benim için çok zor geçti.hatta pişman oldum diyenilirim ama çok şükür şimdi iyiki oldum kurtuldum diyorum.birde tamponları aldırmak korkulacak bir durum değil.sanki burnundan birşey akar gibi oluyor ve daha nefes almaya başlıyorsunuz.
Şunuda belirtmek istiyorum.Henüz burnumu göremedim ama genel izlenimlerim ve hastalarıyla konuştuğum kadarı ile Yiğit Bey çok ilgili gülzeryüzlü kibar ,herzaman her türlü sorunuza cevap verebiliecek biri ve işinin gerçekten kendine güvenerek yapıyor.Bence bir kaç sene sonra ismi daha da duyulacak:)
Yiğit Bey'in bir hastası facebookda bir grup kurmuş.Hem herkesle ayrı ayrı ilgileniyor hem de manevi destek veriyor.Yiğit özer tiftikçioğlu ve paylaşım grubu isimli.sorun olursa beni de ekleyebilirsiniz (Cansu Durmaz) yönlendirebilirim kendisine.zaten sayfada ameliyat olan hiçkimse sizi geri çevirmeyecek.herkes elinden geleni yapacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…