Ne kadara oldunuz acabaEkolde Bora Bey'e ameliyat oldum ben de, 8 ay oldu, burun ucum hala tam olarak inmedi ama genel olarak memnunum. benim istediğim gibi bir burun oldu yani.
hastaneden de memnun kaldım açıkçası, bunun dışında ağrım sızım da olmadı benim.
Göğüs büyütme ameliyatı oldum canım 1 ay önce hiçbir sıkıntı yaşamadım. Salı günüde burun ameliyatı olucam fatih beye çok iyi bi Dr hastasıyla çok güzel ilgileniyorCanım ne ameliyatı oldun ve olucaksın ve fiyatı ne kadardı fatih bey nasıl biri cevaplarsan çok sevinicem
canımm bende can beye ameliyat olmayı düşünüyorum minik burnuşunun fotolarına bakabilirmiyim merak ediyorum çok kafamda soru işaretleri varrrBen temmuzda Can Kopal'a ameliyat oldum. Tamamen görüntü içindi eski burnumdan çok rahatsızdım. Şimdi o kadar iyi oldu ki yüzümde en sevdiğim organım burnum oldu. tamamen doğal ve güzel minik bir burun artık.. estetik dediğimde şaşırıyolar ve kesinlikle doktorumu soruyolar hiç düsünmeyin derim
Geçmiş olsuuun :) Fatih beyin muayene ücreti ne kadar canımGöğüs büyütme ameliyatı oldum canım 1 ay önce hiçbir sıkıntı yaşamadım. Salı günüde burun ameliyatı olucam fatih beye çok iyi bi Dr hastasıyla çok güzel ilgileniyor
Ben özel sağlık sigortalıyım, o yüzden düşük bir ödeme yaptım. SGK lılar 3,5 civarı bir ödeme yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam.Ne kadara oldunuz acaba
Ben muayene olmadım canım direk ameliyata gittim ozaman muayene etti. Bugün gidince sorayım yazarım.Geçmiş olsuuun :) Fatih beyin muayene ücreti ne kadar canım
Tamam canım çok sevinirim :)Ben muayene olmadım canım direk ameliyata gittim ozaman muayene etti. Bugün gidince sorayım yazarım.
Canım naptın sordunmu??Ben muayene olmadım canım direk ameliyata gittim ozaman muayene etti. Bugün gidince sorayım yazarım.
Hic tereddütsüz Yiğit hoca derim.tam 3 ay oldu ameliyat olalı.cok memnunum.o kadar dogal ve düzgün ki burnum.iyi ki ona olmusum ameliyatimi.diger doktorlari bende düşündüm ama yigit hoca bana cok güven verdi.hislerime güvenerek gittim ve cok mutluyum.Arkadaşlar izmirde estetik cerrah arıyorum burun estetiği için kafam çok karışık can kopal cemil tugay yiğit özer tiftikçioğlu isimleri arasında gidip geliyorum olmuş arkadaşlar var mı tecrübe sahibi arkadaşlar lütfen paylaşımda bulunabilirmisinizzzz ??*
Benim sadece ucuyla ilgili bi ufak problemi vardı ona bile 2750 demişti geçen yazCan Kopal ameliyatı ne kadara yapıyor acaba bilgisi olan var mı ?
Çok teşekkürler cevap için inanın İstanbul daki doktorlara göre çok iyi ben daha 9.000 den düşük fiyat verene denk gelmedimBenim sadece ucuyla ilgili bi ufak problemi vardı ona bile 2750 demişti geçen yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?