Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende üniversite oku. İçin geldim ve yerleştim buraya.Merhaba hanımlar, memleket İstanbul İzmir'de 4 ay oldu taşınalı. 31 yaşındayım 4 senelik evliyim. Tanışalım, maksat sohbet muhabbet güzel arkadaşlıklara.
( Biraz acemice oldu ) :)))![]()
Anca gördümHoşbulduk sende hoşgeldinkaç gün oldu konuyu açalı, hiç kimse yazmayacak sandım :)
Ne güzel hangi bölüm nersinde yaşıyorsun memnun oldumMerhaba bende üniversite oku. İçin geldim ve yerleştim buraya.
tam 8 senedir izmirdeyim
Bende memnun oldumNe güzel hangi bölüm nersinde yaşıyorsun memnun oldum![]()
Yaaa ne güzel maşallahBende memnun oldum5 senelik de evliyim Bornovadayim zihinsel engellilr
Hayırlı işler nasip etsin canım benimBende Bornovada oturuyorum. Bankacıyım fakat calısmıyorum işsizim :)) Allah kolaylıklar versin. Bende memnun oldum kızlar![]()
Çok soğuk valahi kar olmadığı için çok sertSlm iyiyim sizler nasılsınız, bu İzmir ne soğukmuş böyle ya gündüz havası başka, akşam başka boğazlarım acıyor biraz daha alışamadım havasına![]()
Merhaba canımİyi akşamlar ben de İzmir Alaçatı 11yidir
Hımmm doğru ya buraya kar nadir yağıyor. :))Çok soğuk valahi kar olmadığı için çok sert
Coook zor en son adam gbi kari ne zman gördük hatırlamıyorumHımmm doğru ya buraya kar nadir yağıyor. :))