- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Aldatacak adam sehirici disi mi takar, neden kendinize guvenmiyorsunuz?merhaba arkadaşlar,
ilk kez yazıyorum. erkek arkadaşım bir staj için izmire gidiyor ve yanında gidecek olan bir erkek iki kız var. bu erkek o diğer iki kızla da zamanında gönlünü eğlendirmiş biraz karı kız kovalayan tinder kullanan biri. şimdi kızlardan birinin babası ev bulmuş bu iki erkeğe diyor ama çok inandırıcı gelmedi bana. bizim ilişkimizde iki yıl olmak üzere. orada bir ay kalacak ama ben ne yapacağım bilmiyorum. lütfen yardımcı olun.
İzmir de kızlar teklif etmiyormerhaba arkadaşlar,
ilk kez yazıyorum. erkek arkadaşım bir staj için izmire gidiyor ve yanında gidecek olan bir erkek iki kız var. bu erkek o diğer iki kızla da zamanında gönlünü eğlendirmiş biraz karı kız kovalayan tinder kullanan biri. şimdi kızlardan birinin babası ev bulmuş bu iki erkeğe diyor ama çok inandırıcı gelmedi bana. bizim ilişkimizde iki yıl olmak üzere. orada bir ay kalacak ama ben ne yapacağım bilmiyorum. lütfen yardımcı olun.
Benim gördüklerimin hepsi esmer ve aşırı tüylü kızlarda. Güzellik her yerde var onların adının çıkmasının sebebi daha rahat olmalarıHayır canım göçmen oldukları için genelde sarışın renkli gözlü oluyorlar o yüzden :)
Onlar doğudan göçenler. Benim dediklerim batıdan mübadeleyle gelenler. Burda yaşadığım için bu kadar rahat konuşuyorum. Bir gün geldim şöyle kızlar var böyle kızlar var diye söylememek gerek bence.Benim gördüklerimin hepsi esmer ve aşırı tüylü kızlarda.
Halam İzmir de yaşıyor yıllardır bi tek siz yaşamıyorsunuz okulumda da çok İzmirli var . Zaten şehrin yarısı çingene mahallesiOnlar doğudan göçenler. Benim dediklerim batıdan mübadeleyle gelenler. Burda yaşadığım için bu kadar rahat konuşuyorum. Bir gün geldim şöyle kızlar var böyle kızlar var diye söylememek gerek bence.
+++++++İyi de olay İzmir’de geçiyor, İzmirli kızlar ne alaka
yani arabadaki kizlara bakmaya gerek kalmaz demek istedik+++++++
Benim gördüklerimin hepsi esmer ve aşırı tüylü kızlarda. Güzellik her yerde var onların adının çıkmasının sebebi daha rahat olmaları
Sevgilin kızlarla aynı evde mi kalacak orayı anlamadım benmerhaba arkadaşlar,
Al işte aynı şeyi söylüyoruz heryer de ne kadar güzel varsa orda da o kadar var . Benimle bi alakası yok konunun kendimle alakalı bir yorum yapmadım. Heryerde aynı risk var bundan bahsettim. He bana gelirsek sizin elestirebiliceginiz seviyenin çok üstünde bi güzelliğim var çok şükür bembeyaz ten ela göz kumral saçlıyımSiz Norveçten İsveçten mi geldiniz abla Türk kadınlarının çoğu koyu renk saçlı ve koyu renk kıllı buna genetik deniyor....siz ne renksiniz?
Heee konu sahibinin sevgilisini bekliyor onlar da yakışıklı uzun boylu renkli gözlü İzmir erkekleri dururkenİzmirde bikinili şortlu kızlar yok muydu bittin bacım kaç kaç kaç
İzmir kızları da teyakkuzda konu sahibinin yahuşuklu kıllı 1.70in altında sevgilisini bekliiiyani arabadaki kizlara bakmaya gerek kalmaz demek istedikicin rahat olsun demek istedik
merhaba arkadaşlar,
haklısınız kusura bakmayın. böyle bir durumu yaşadınız mı bilmiyorum ama izmir gözümü çok korkutuyor yanındaki insanlar sevgilililerini aldatan insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?