bayraklı daha kötü değil mi? tarlaydı eskiden oralar. yeni yapı bile olsa ne kadar güvenebilir ki? bayraklının kayalık, gecekondu mahallelerinde çok oturdum, taş gibiydi ama nezih yerlerin zemini genelde kötü oralarda. çok dikkatli olmak lazım.Depremin vurduğu yerler dikkat edin ev tutarken.Bence bayraklı tarafına bakin daha uygun kiralar.Kentsel dönüşüm olduğundan binalar yeni
Tarla bile değil bataklık gibi bişeydi bayraklının büyük bir kısmı. Symirna antik kent içinde geçti çocukluğum, babamın çalıştığı kuruma bağlıydı, teee orda denizden kilometrelerce içerde topraktan deniz kabuğu toplardım. Bayraklı çok sakat bence.bayraklı daha kötü değil mi? tarlaydı eskiden oralar. yeni yapı bile olsa ne kadar güvenebilir ki? bayraklının kayalık, gecekondu mahallelerinde çok oturdum, taş gibiydi ama nezih yerlerin zemini genelde kötü oralarda. çok dikkatli olmak lazım.
Ya şunu demeyin allaşkına koca şehirde nasıl her yer her yere yakın olabilir? Çiğliyle güzelbahçe birbirine yakın mı mesela?bornova fay hattı o yüzden karşıyaka civarından bakabilirsiniz. izmirde her yer heryere yakın
Depremden önce bornovaya taşıncaktım ben şuvan nereye taşınacağım konusunda bi fikrim yokBen olsam Bornova Özkanlar/Küçük-Büyük Park'ta oturmam.
Hem çok kalabalık, trafik çok ve artık depremden dolayı sıkıntılı kiraları aşırı yüksek.
Aslında genel olarak Bornova da oturmam
Depremden önce bornovaya taşıncaktım ben şuvan nereye taşınacağım konusunda bi fikrim yok
bucada benim dünyam şaşıyor ya, ne yöne gideceğimi şaşırıyorumYok ya çok kalabalık bir de gereksiz pahalı.
Ben Bucalıyım
Ev alacağım yine bucadan alırız.
Ne yaparsın işte fakirlik
bucada benim dünyam şaşıyor ya, ne yöne gideceğimi şaşırıyorum
Bi de orası da uzak, merkezi ama kayalık zemin, araba kullanmadan işlerimi halledebileceğim ama park yeri sorunu olmayacak, müstakil olmasa da 3-4 katlı binaların olduğu, yakınında park bahçe sahil olan ütopik bir semt arıyorum
ben de buca'dayım, yürüme mesafesinde birçok şeyi halledebiliyorum bankasından tutun da elektrik, su aboneliğine varana kadar. aynı yerden mi bahsediyoruz acaba diye düşünmedim değilBizim burada araba parkı büyük sorun.
Apartman da otopark varsa şanslısın yoksa 3-4 sokak aşağıya arabayı koyarsın.
Aslında merkezi bir yerinde oturuyorum hani yürüme mesafesinde işlerimi halledebiliyorum.
Senin dediğin yer nerde varsa bana da söyle bende geleyim
ben de buca'dayım, yürüme mesafesinde birçok şeyi halledebiliyorum bankasından tutun da elektrik, su aboneliğine varana kadar. aynı yerden mi bahsediyoruz acaba diye düşünmedim değilben yeni taşındım, alışamadım. ki daha önce oturduğum yerlerden daha mı kötü? değil tabii ki. bi metro olsa süper olacak ama.
Depremde en çok bayraklı yıkıldı hasar aldı.Depremin vurduğu yerler dikkat edin ev tutarken.Bence bayraklı tarafına bakin daha uygun kiralar.Kentsel dönüşüm olduğundan binalar yeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?