ben de bucadayım, şu an oturduğum ev de bucada ama bir önceki evimdeydim deprem olduğu sırada. (bucadayım sadece bir mahalleden diğer mahallesine taşındım) yukarıda allah var çok sağlammış. inanılmaz sallandı ama hiçbir şey düşmedi. bir de nasıl sallandı sanki binayı yıkmadan bitmeyecek gibiydi. başka yerlerde oturanlar anlatıyor yok duvardan çatlama sesi geldi yok kolondan bilmem ne sesi duydum diye bizde çıt yoktu. etrafındaki binalarda da.
ben de bucadayım, şu an oturduğum ev de bucada ama bir önceki evimdeydim deprem olduğu sırada. (bucadayım sadece bir mahalleden diğer mahallesine taşındım) yukarıda allah var çok sağlammış. inanılmaz sallandı ama hiçbir şey düşmedi. bir de nasıl sallandı sanki binayı yıkmadan bitmeyecek gibiydi. başka yerlerde oturanlar anlatıyor yok duvardan çatlama sesi geldi yok kolondan bilmem ne sesi duydum diye bizde çıt yoktu. etrafındaki binalarda da.
Vallahi 3 sayfayı da okumadım ama okudugum kadarıyla arkadaşlar mis gibi önerilerde bulunmuşlar mutlaka dikkate alın derim; Bayraklı Bornova biraz sıkıntı aslında deprem açısından Karşıyaka da sıkıntı, trafik deseniz sabahları Karsiyakadan Bornova tarafına yoğun oluyor öyle kolayca gidilmiyor mesela ben de Karsiyakadan Bayrakliya gidiyorum işe... biraz daha güvenli olsun derseniz nispeten kaya zeminler daha iyidir ama haliyle denize de merkeze de uzak oluyor bilginize, bol şans...