İzmirli arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var:((

violette

zor bir yola çıkıyorum
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
1.309
13
116
46
İzmir
selam arkadaşlar.rahim filmi çekildim ve tek tüpüm açık diğeri kapalı çıktı.diğer tüm tetkiklerimiz iyi.eşimin sperm değerleri,benim kan testi sonuçlarımda hiç bir sorun yok.tek sorun tek tüpümün olması.dr tüp bebek önerdi.maddi yönden defalarca yaptırmam imkansız.bu nedenle çok iyi araştırmam gerekiyor.Deneyimli arkadaşlara sormak istediklerim;
Ege üniversitesi ve tepecik kadın doğumda sanırım ssk geçerliymiş.prosedürler çok mu uzun?nasıl bir süreç? paylaşırsanız sevinirim.
birde smyra ve şifa hakkında fikir isityorum.irenbeyi çok öneren var ama çok pahalı.ssk desteğide yok.
kısacası izmirde tüp bebek tedavisi olan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.uykularım kaçıyor.eşime belli etmemeye çalışıyorum ama çok kötü durumdayım.
mafoldumben

violette lütfen üzülme , çok şükür sorununun çözümü var. ben irenbede yaptırdım. ve 6 hft lık hamileyim. tüp bebek iğnelerimi doktorumun yönlendirmesi ile ssk da yazdırdım ve 1000 tl ye aldım. tüp bebek tedavisi için ise irenbe 3000-3500 tl civarı tutuyor . ırenbe gerçekten iyi bir klinik ve doktorum süper Aral Bey. Bu tedavide doktoruna güven çok önemli. Hangisi içine sinerse cnm. Bol şans

sağol arkadaşım.senin adına çok sevindim.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.içime su serptin doğrusu.ben orası için 8000 tl civarı bir rakam duymustum.iğneler için ssk'nın olması beni sevindirdi.haklısın bende aynen senin dediğin gibi drun özellikle çok iyi olmasını istiyorum.yardımın için çok sağol.umarım bende senin kadar şanslı olurum.:gitme:

canım ben şifada laparoskopi oldum drum erol tavmergendi bende tüp bebek yapacagım irenbeyle smyrna arasında kaldım ama encok içime smyrna yattı ege üniversitesini bilmiyorum ama özel ege tüp bebek merkezinde hiç ilgi yokmus bende cok arastırdım dediğim gibi smyrna içime yattı allah nasip ederse yaza baslıyacagım

benim sanırım açılma ihtimali yok ayça.dr direk oyalanma tüp bebek için yoğunlaş dedi.erol beyi çok duydum ama çok yoğunmuş sanırım.devlet hastanelerinde bu işin çok zor olduğunu duydum.özelerde de dediğim gibi defalarca deneme şansım yok.ne yapacağımı şaşırdım.sağol yardımın için.allah yardımcımız olsun.:çok üzgünüm:

erol beyde sürekli sekreteriyle muhatap oluyorsun kendisi pek konusmuyor o şifada yapıyor bana 4500 demişti fiyat olarak hastanede cok güzel ilgililer

30 yaşındayım.eşimin sperm durumu iyi.bir tarafı kapalı diğeri normalden az çalışıyor dedi dr.bir diğer dr olabileceğini ama uzun zaman alacağını söyledi.çok teşekkür ederim deneyiminizi paylaştığınız için.bunu da göz önüne alırım.

violette canım cok takma kafana lutfen hersey yoluna gırer ozel merkezlerde raporun varsa bıle sadece ılacdan faydalanırsın ama ege unıversıtesınde olursan hem ılac hem dr parası vermezsın sıfada 3250 lıra hastane alıyo onuda kredı kartına 3 e boluyomus ama raporun varsa ılacların yuzde 20 sını oduyosun erol beyın tel 0232463 64 64 sebahat hanım veye hıcran hanım var senı bılgılendırır dılerım sonumuz hayırlı olsun hepımız bebısımızı alırız kucamıza hayırlısıyla

arkadaşım ben ikinci tadavimi irenbede oldum.Benimde doktorum Aral Bey.İnanılmaz iyi , süper bi doktor.Onun pozitifliği sana da yansıyor.Ekip harika git öngörüşme yap derim.O zaman anlarsın.Bu süreçte moral çok önemli.Kendinide çok üzme hep olumlu düşün tatlım.

arkadaşlar destekleriniz ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler.sizlerden duydukça karamsarlığım umuda dönüşmeye başladı.opuyorumnanaktan

merhaba cnm umarım tedavin olumlu sonuçlanır güzel haberler verirsin..

ben de pgt tüp bebek tedaviis gördüm ilk denemem di.. smyrna da tedavi oldum. çok memnun kaldım eğer düşünüyorsan tavsiye edebilirm..

merhaba cnm umarım tedavin olumlu sonuçlanır güzel haberler verirsin..

ben de pgt tüp bebek tedaviis gördüm ilk denemem di.. smyrna da tedavi oldum. çok memnun kaldım eğer düşünüyorsan tavsiye edebilirm..

teşekkür ederim canım.umarım benimde ilk denememde olur.orayada gideceğim ön görüşmeye.

selam ,tamamen aynı durumdayız.benimde bir tüpüm tamamen tıkalı diğerinde yapışıklıklar var doktorum normal yollada kalabilirsin demişti ama ben 3 yıldır çocuk için uğraşıyorum benide iyi tanıdığı için tüp bebek önerdi.ilkini erol beyle şifada denedik.tutmadı.ikincisini kent hastanesinde israil bey yaptı şuan hamileyim hatta yarın kese görmeye gidicem.kent hastanasini çok beğendiğim için orayı tercih ettim ama sgk filan geçmiyor.hasatane sen ilk muhayene ücreti 160tl ve tüm işlemler için tahlilerin yapıldıysa 2500dolar alıyor.ilaç genelde senin bünyene bağlı olarak değişiyor ben tanıdık eczane bulup ucuza almıştım ilaçlarımı.bu koşullarda erol bey daha uygun.3250 hastane alıyor erol bey 750 alıyor ilaç konusundada çok destek oluyor.ama neden ben kenti daha çok seviyorum ve güveniyorum.erol beyinkisi bana ticarethane usulü gelmişti.ama şunu aklından sil bende senin gibi diyordum bir kez nyaptırır bir daha yaptıramam ilkindede tutmadı ikinciyi yine yaptırdık.allaha çok dua ettim.inşallah seninde olur cnm.bakarsın kendiğinden olur.ama bunu 7-8 kez deneyenler var.lütfen kendini şartlama.

sağol canım.deneyimlerinizi paylaştığınız için çok mutluyum.benimde biri gözükmüyor filmde.diğeri daha az çalışıyor dedi drum.laproskopi falan önermedi.aşılama olmaz dedi.hiç oraya buraya zaman ve para harcama.en kesin yol tüp bebek dedi.inan bir haftadır çok kötüyüm.maddi olarak çok defa şansım yok.en iyisini bulmak için araştıryorum durmadan.aynı yollardan geçmişiz.beni anladığına eminim.mafoldumben

canım ben irenbe'yi tavsiye etmem , gereksiz pahalı ve paragöz bir şirket , resmen şirket merkez bile diyemiyorum .. kim gittiyse ( genelde ) şikayetçi , başta ben .. ben gebe takibindeydim orada çok iyi denilen bir dr.un , am bin pişman oldum gittiğime gideceğime .. 32. haftada preeklampsi belirtilerim başladı , bunu bi türlü dr.uma kabul ettiremedim + trombofili rahatsızlığım varmış bu yüzden plasenta beslenememiş ve yer yer çürümeler olmuş , buna sebep bebeğim düşük doğum kilosuyla dünyaya geldi , ama dr.um bunu kabul etmedi yani preeklampsi olduğumu taaki 36. haftaya kadar.. daha neler neler var ...
sözün özü irenbeye gitmemekle iyi yapmışsın .. ege üni.de mehmet sait yüce bilgin var , yada rafeel levi .. bir de 9 eylül üni. de tüp bebek başarı oranları bakımından iyiymiş .. bu seçenekleri değerlendir istersen SSk kullanacaksan .. ben ist. umut tüpbebekte yaptırmıştım 4. denememde tuttu ve şimdi Allaha şükür 3,5 aylık bir oğlum var .. darısı bu denemende senin ve isteyen dileyen tedavide olan herkesin baına olsun hayırlısıyla ...

sağol canım.henüz daha çok başındayım.yeni öğrendim ancak bu yolla anne olabileceğimi.hiçbiriyle görüşmedim henüz.sizler gibi deneyimli arkadaşlarımdan fikir almaya çalışıyorum.sgk kullanmak istiyorum evet.çünkü maddi gücümüz sınırlı.özelde yaptırma şansım.bir veya en fazla 2 kere olabilir sanırım.bilemiyorum.o yüzden üniversite hastanelerinden başlayarak ön görüşme yapmayı düşünüyorum merkezlerle.senin başına gelenlere de çok üzüldüm.allah bağışlasın canım.güzel duaların için sağol arkadaşım.cuma vakti bende dua ediyorum hepimiz için.

bence de ege üni.ne git , orada yaptırıp olumlu sonuç alan çok kişi var , bunlardan biri benim paşamdan 3 gün önce dünyaya geldi mesela yerimseniben

Ben symrnada tüp bebek tedavisi ile 2 . denemede hamile kaldım ve funda hanımın ilgisindende tecrübesindende çok memnun kaldım gebelik takibi için farklı bir dr a gitmiş olmam en büyük hatam oldu geri dönebilsem gebelik takibimide funda hanıma yaptırırdım

merhaba arkadaşlar biz 3 yıldır bebek istiyoruz sebepsiz inferlite.Ben hep özelden gittim doktora ilk doktorum sait yücebilgindi.gerçekten hekimliği çok iyi ona çok güveniyorum bu konuda ama konuşmayı hiç sevmiyor.ilaçları yazarken aşılama yapılcanı öğrendik:)1. aşılamam onla oldu kaç yumurtam oldu kaç kez sordum öğrenemedim hala aklımda:) özel ege tüp bebekte yaptı aşılamamı orayı asla tavsiye etmem(tamam sait bey çok iyi ama ) neyse 1 yıl ara verdik belki kendiliğinden olur diye ama yine tık yok:) rafael leviye gittik 2.aşılamam onunla oldu şifada yaptırdık.levi beyden memnunum ne sorarsan sor yanıtını alıyorsun.şimdi aşılamamın sonucunu bekliyoruz 12 kasım test tarihim.(aslında aşılama istememiştim direk tüp bebek istedim ama levi bey olmaz dedi) şimdi eğer hamile değilsem tüp bebek olacak.ben çok kararsızım şifa mı kent mi hangisi hayırlı olur acaba?doktorumu bırakmak istemiyorum ama kentte israil aruhla ilgili de olumlu şeyler duydum üstelik onun ekibinden diğer bir doktorun kızına da ders veriyorum gel yardımcı olalım dedi off kararsızım inşallah hamileyimdir

selam, benim de sol tüpüm doğuştan tıkalı, hatta sol yumurtalığım da yok ve sağ tüpüm de çok dar. aşılama ile olmadı, bis de tüp bebek denedik, 18 kasımda sonucu öğreneceğiz, bakalım hayırlısı.
moral bozacak bi durum yok, bence herşeyinz normal,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…