violette lütfen üzülme , çok şükür sorununun çözümü var. ben irenbede yaptırdım. ve 6 hft lık hamileyim. tüp bebek iğnelerimi doktorumun yönlendirmesi ile ssk da yazdırdım ve 1000 tl ye aldım. tüp bebek tedavisi için ise irenbe 3000-3500 tl civarı tutuyor . İrenbe gerçekten iyi bir klinik ve doktorum süper Aral Bey. Bu tedavide doktoruna güven çok önemli. Hangisi içine sinerse cnm. Bol şans
canım ben şifada laparoskopi oldum drum erol tavmergendi bende tüp bebek yapacagım irenbeyle smyrna arasında kaldım ama encok içime smyrna yattı ege üniversitesini bilmiyorum ama özel ege tüp bebek merkezinde hiç ilgi yokmus bende cok arastırdım dediğim gibi smyrna içime yattı allah nasip ederse yaza baslıyacagım
benim sanırım açılma ihtimali yok ayça.dr direk oyalanma tüp bebek için yoğunlaş dedi.erol beyi çok duydum ama çok yoğunmuş sanırım.devlet hastanelerinde bu işin çok zor olduğunu duydum.özelerde de dediğim gibi defalarca deneme şansım yok.ne yapacağımı şaşırdım.sağol yardımın için.allah yardımcımız olsun.:çok üzgünüm:
tek tüpünüzün kapalı olması hamile olmayacağınız anlamına gelmez , eşinizin sperm durumu da iyi ise bence tüp bebek için acele etmeyin normal yollardan hamile kalmaya çalışın. Burada kritik olan bence yaşınız, eğer 35-36 yaşını geçmediyseniz bence tüp bebek için erken henüz. Sonuçta tek tüpte de yumurta oluşur ve eşinizin ssperm durumuda normalse doğal yollardan hamile kalabilirsiniz kendinize zaman tanıyın. Bunun canlı örneği benim ... ben 36 eşim 40 yaşında benim de tek tüpümde yapışıklık vardı eşimin sperm sayısında değil ama morfolojisinde sorun vardı .. iki defa aşılama denedik olmadı. Doktorumuz bize de tüp bebek dışında pek şansınız yok yaşınızda ilerliyor biran önce tüp bebek üzerinde durun demişti ama bir sonraki ay doğal yollardan hamile kaldım... Bunu yaşadığım için diyorum ki tüp bebek için acele etmeyin.
selam arkadaşlar.rahim filmi çekildim ve tek tüpüm açık diğeri kapalı çıktı.diğer tüm tetkiklerimiz iyi.eşimin sperm değerleri,benim kan testi sonuçlarımda hiç bir sorun yok.tek sorun tek tüpümün olması.dr tüp bebek önerdi.maddi yönden defalarca yaptırmam imkansız.bu nedenle çok iyi araştırmam gerekiyor.Deneyimli arkadaşlara sormak istediklerim;
Ege üniversitesi ve tepecik kadın doğumda sanırım ssk geçerliymiş.prosedürler çok mu uzun?nasıl bir süreç? paylaşırsanız sevinirim.
birde smyra ve şifa hakkında fikir isityorum.irenbeyi çok öneren var ama çok pahalı.ssk desteğide yok.
kısacası izmirde tüp bebek tedavisi olan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.uykularım kaçıyor.eşime belli etmemeye çalışıyorum ama çok kötü durumdayım.
mafoldumben
merhaba cnm umarım tedavin olumlu sonuçlanır güzel haberler verirsin..
ben de pgt tüp bebek tedaviis gördüm ilk denemem di.. smyrna da tedavi oldum. çok memnun kaldım eğer düşünüyorsan tavsiye edebilirm..
benim sanırım açılma ihtimali yok ayça.dr direk oyalanma tüp bebek için yoğunlaş dedi.erol beyi çok duydum ama çok yoğunmuş sanırım.devlet hastanelerinde bu işin çok zor olduğunu duydum.özelerde de dediğim gibi defalarca deneme şansım yok.ne yapacağımı şaşırdım.sağol yardımın için.allah yardımcımız olsun.:çok üzgünüm:
selam ,tamamen aynı durumdayız.benimde bir tüpüm tamamen tıkalı diğerinde yapışıklıklar var doktorum normal yollada kalabilirsin demişti ama ben 3 yıldır çocuk için uğraşıyorum benide iyi tanıdığı için tüp bebek önerdi.ilkini erol beyle şifada denedik.tutmadı.ikincisini kent hastanesinde israil bey yaptı şuan hamileyim hatta yarın kese görmeye gidicem.kent hastanasini çok beğendiğim için orayı tercih ettim ama sgk filan geçmiyor.hasatane sen ilk muhayene ücreti 160tl ve tüm işlemler için tahlilerin yapıldıysa 2500dolar alıyor.ilaç genelde senin bünyene bağlı olarak değişiyor ben tanıdık eczane bulup ucuza almıştım ilaçlarımı.bu koşullarda erol bey daha uygun.3250 hastane alıyor erol bey 750 alıyor ilaç konusundada çok destek oluyor.ama neden ben kenti daha çok seviyorum ve güveniyorum.erol beyinkisi bana ticarethane usulü gelmişti.ama şunu aklından sil bende senin gibi diyordum bir kez nyaptırır bir daha yaptıramam ilkindede tutmadı ikinciyi yine yaptırdık.allaha çok dua ettim.inşallah seninde olur cnm.bakarsın kendiğinden olur.ama bunu 7-8 kez deneyenler var.lütfen kendini şartlama.
selam arkadaşlar.rahim filmi çekildim ve tek tüpüm açık diğeri kapalı çıktı.diğer tüm tetkiklerimiz iyi.eşimin sperm değerleri,benim kan testi sonuçlarımda hiç bir sorun yok.tek sorun tek tüpümün olması.dr tüp bebek önerdi.maddi yönden defalarca yaptırmam imkansız.bu nedenle çok iyi araştırmam gerekiyor.Deneyimli arkadaşlara sormak istediklerim;
Ege üniversitesi ve tepecik kadın doğumda sanırım ssk geçerliymiş.prosedürler çok mu uzun?nasıl bir süreç? paylaşırsanız sevinirim.
birde smyra ve şifa hakkında fikir isityorum.irenbeyi çok öneren var ama çok pahalı.ssk desteğide yok.
kısacası izmirde tüp bebek tedavisi olan arkadaşlar bana yardımcı olurlarsa çok sevinirim.uykularım kaçıyor.eşime belli etmemeye çalışıyorum ama çok kötü durumdayım.
mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?