merhaba arkadaşlar biz 3 yıldır bebek istiyoruz sebepsiz inferlite.Ben hep özelden gittim doktora ilk doktorum sait yücebilgindi.gerçekten hekimliği çok iyi ona çok güveniyorum bu konuda ama konuşmayı hiç sevmiyor.ilaçları yazarken aşılama yapılcanı öğrendik:)1. aşılamam onla oldu kaç yumurtam oldu kaç kez sordum öğrenemedim hala aklımda:) özel ege tüp bebekte yaptı aşılamamı orayı asla tavsiye etmem(tamam sait bey çok iyi ama ) neyse 1 yıl ara verdik belki kendiliğinden olur diye ama yine tık yok:) rafael leviye gittik 2.aşılamam onunla oldu şifada yaptırdık.levi beyden memnunum ne sorarsan sor yanıtını alıyorsun.şimdi aşılamamın sonucunu bekliyoruz 12 kasım test tarihim.(aslında aşılama istememiştim direk
tüp bebek istedim ama levi bey olmaz dedi) şimdi eğer hamile değilsem tüp bebek olacak.ben çok kararsızım şifa mı kent mi hangisi hayırlı olur acaba?doktorumu bırakmak istemiyorum ama kentte israil aruhla ilgili de olumlu şeyler duydum üstelik onun ekibinden diğer bir doktorun kızına da ders veriyorum gel yardımcı olalım dedi off kararsızım inşallah hamileyimdir