İzmirli gelin adayları ve yeni evlenmiş gelinler fikir alışverişi

Simge mode evi ne tarafta canım?? fiyatları nasıl benim de düğünüm temmuzda hayırlısıyla aklımda hiç bir model yok bi staplez olsun istiyorumbayanssulusmile

tamam canım haftaya filan bakmaya gidicem. Haber veririm zemuszemus

simge moda evi çankaya mimar kemalletinde benim baktığm gelinkler 1.5-2 milyar arası değişiyordu.model çok fazla düşünme zaten ben çok düşündüm bi işe yaramıyor gidip deniyorsun üstünde görmen lazım çok farklı duruyor.o yüzden kafanı pek yorma canım :) gelinliklerin çoğuda straplez zaten çeşitli modellerden dene kafanda bişeyler oluşur.

evet çok düşünmemek lazım, taşlı seviyorum ben ama ışıl ışıl parlıyorrrbayanssulusmile

Arkadaşlar,
Kına gecesi için mekan arıyorum.
Bildiğiniz yer varmı?
Hatay-Üçkuyular-Balçova-ınciraltı tarafı bilmiyorumkismile

Madam burcu ünlüdür tabıkı cok kalitelı belkı birazda pahalıdır tv'de reklamları dönüyor izmirin gelınlık markası diyor reklamda ) birde tanıtım amaçlı limuzini var görmenız lazımmm yanii.. gecenlerde alsancakta gördük oda neydı ya =))

Off Off bu evlilik işlemleri amma da zormuş kızlar ya çok moralim bozuk eğlence mekanıyla günleri denk getirmemeiz gerek ama daha gidemedik bile:gitme:

geçtiğimiz cumartesi gittim simge'ye. üst kata showroom açıyorlarmış ve yeni çeşitler gelecekmiş.Mart ilk haftası hazır olur dediler. Tekrar bakmakta fayda var.

Gelinlik fuarına hazırlanıyor tüm modaevleri. Gidip dolaşacağım bende fuarı. İyice kafam kasempatiksalakcinnirışsın

Bende dün gelinlikçileri gezdim. Kemeraltı ve Çankaya tarafını.
Çoğunluğu fuara hazırlanıyor.
Fuardan sonra çıkaracaklarmış yeni modellerini..
Beklemek lazım..

Son düzenleme:
kızlar madam burcunun sitesine nasıl girebilirim
üye girişi filan yazıyo modelleri göremiyorum
ama üye olunacak yerde yok bilmiyorumkismile

olabilir.. modelleri saklıyorlar :1rolleyes:...fuardan sonra bütün modaevleri yeni modelleri satışa çıkarırlar

merhaba kızlar,

Bende izmirliym.25 temmuzda nişanlandım.Nişanlığımı kemeraltından Saray modaevinden aldık.Nişanımız evimizin altındaki alanda oldu.Fotograflarımız Bozyakada Studyo Burak ta çekildi.Hiç düşünmeden aynı şekilde düğün fotolarda orda çekilcek.8 mayısta düğünüm olucak.Düğün salonunu Bozyakada Pembe düğün salonu.Gelinliği daha bakmadım bile senağlama. madam burcuyu burda çok duydum.Çeyizim tamamıyla hazır ufak tefek eksikler haricinde:) mobilyalarımız ve evimiz tutuldu.Geriye kına için bindallı seçmek ve gelinliğim kaldı.Kuafordede Eşrefpasa da Şebnemi düşünüyorum.Fikrinizi almak istiyorum.Şebnem nası ordan çıkan gelin tanıdıklarınız varmı? kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…