izmirli hamişler nerde doğum yapacaksınız

rengin_35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
222
0
96
İzmir
Izmirli Hamişler. Doğumunuzu Nerde Yapacaksiniz. Ben Kontrollerim Için Devamli Gazi Hastanesine Gidiyorum. Doktorumda Orda. Ama Ssk Dan Da Yaralansammiki Diyorum. Yani Boşuboşuna Doğum Parasi Vermek Istemiyorum. Ama Ssk Da Doğum Yapmakta Beni Korkutuyor. Sizler Hangi Hastanede Doğum Yapacaksiniz?
Gazi Hastanesinde Doğum Yapipta Memnun Kalanlar Varmi?

canım öncelikle hayırlı doğum diliyorum
şöyle ki benim bir arkadaşım kapılardaki özel izmir hastanesinde bir bayan dr.a gidiyordu kontroller için ve o hastanede o doktorun gözetiminde doğum yaptı çokta menmnun hemde sigortadanda yararlanabiliyorsun çok küçük bir rakam fark ödemişlerdi.

canım ben özel çınarlı da doğum yapıcam çok mükemmel bi hastane doktorum da orda doğuma giriyor doğumda şuan en iyi hastane.ssk 1500 ytl özel 2500 ytl doğum ücreti.bence değer kaç kere yaşıycaz bu güzelliği şunun şurasında olmuşken tam olsun

ya kızlar. çınarlıyı bende duydum herkes övüyor. ama kontrollerime hep gazi hastanesindeki doktoruma gittim. şimdi çınarlıda yaparsam dooktor nası olacak . öf çok kararsız kaldım ben . allah yardımcımız olsun. hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

benim bir arkadaşımın tanıdığıda çınarlı doğumda yaptı orasıda çok güzel bir hastane eğer ben bu ay hamile kalırsam inş.kontrollerede doğumada oraya giderim ...

kontrollerde oraya gitmene gerek yok tatlım orda doğum yapan bir doktora gitsen yeter.benim doktorumu ben insanüstü bir varlık olarak nitelendiriyorum çok seviyorum kendisini inanılmaz ilgili sevecen eğlenceli ve işinde bir numara bir isim.hangi dr a söyleseniz bilir.ahmet seçkin önoğlu adı.ona gidersin seni bigüzel muayene eder sonrada gider doğumu çınarlı da yaparsın canım.

hem kendisi aynı zamanda tepecik kadın doğumda da doktor testlerimi ve ilaçlarımın hepsini ssk karşılıyo yani çok büyük kolaylık.muayenehanesi de şirinyerde

kızlar bende dogumumu cınarlı da yapmayı planlıyorum..doktorumda hem kadın dogum hastanesının hemde ozel karatas hastanesının doktoru ama cınarlıdada doguma gırıyor.cokta memnunum.Butun tahlıllerımı dogum hastanesınde yaptırıyorum ucret odemıyorum.muayne ucretıde dıger doktorlardan cok daha uygun.Dr.Resat BOZOKLAR.bilginize...

biliyorum ahmet beyi gerçekten çok iyi bir dr.benimkide kahraman kolday.aynı hastanedeler zaten

bende burdayım bir ,izmirli olarak.ama daha çok yeni bir hamiş olduğum için düşünmedim henüz hastahane konusunu.benim dr.smrna art la anlaşması var.belki orada olabilir ama emin değilim.drumlada konuşmak istiyorum bu konuyu.şöyle bi 7 aylık falan olayımda hayırlısıyla.henüz çok erken diye düşünüyorum.

cnm ben devlet hastanesinde yaptım 250ytl normal doğum yeşilyurtta. arkadasımda bugun 9eylulde yaptı normalle ozelın farkı ilgi sadece ozelde ilgilenirler psıkolojık olarak yanı maddı acıdan rahatsan ozelde degılsen devlette yap aynı yanı ikiside doğum hiç bir fark olmuyor.

hem kendisi aynı zamanda tepecik kadın doğumda da doktor testlerimi ve ilaçlarımın hepsini ssk karşılıyo yani çok büyük kolaylık.muayenehanesi de şirinyerde
atatanem ben şirinyerde oturuyorum ama henüz özel bi doktor bulamadım..şimdilik buca tıpa gidiyorum ama güvenilir bi doktor bulana kadar...Ahmet beyin yeri tam olarak neresi ve muayene ücreti ne kadar birde doğum için ne kadar alıyormuş biliyomusun..

ne güzel devlet hastanesınden memnun kalmışsın.
soyledığıne katılıyorum aslında.sonuçta doğum bu özelde kuş kondurmyacalarına göre..
ikisinede de durum aynı ama benı tek korkutan tarafı özel olmayan hastanelerdeki doktor,hemşire ve ebelerın rahatlığı ve acımasızlığı.çok acımasızca yapıyorlar işlerini.Ceplerıne bırkac kuruş sıkıştırınca bır guzel ılgılenıyorlarmış ama...
Doğumu nerde yaparsak yapalım.Allah ıyı ınsanlarla karşılaştırsın inş.Allahım hepimizi bir avazda kurtarsın inş..
Sen normal mi yaptın doğumunu?

bende 8 haftalık hamileyim buradaki arkadaşların tavsiyesine uyarak buca doruk tıpa gidiyorum doktorum şükran hanım ve ilk gidişimdi çok memnun kaldım.oraya devam edicem hem sigortalılardan muayne ücreti 25 ytl alıyorlar.büyük ihtimalle doğumuda orada yapıcam çünkü fiyatlarını filan sordum uygun geldi ve hastane nezih ve çok temiz düzenli bir yer.tavsiye ederim...

canım şirinyerde mutlu halı var ya hani bomba patlamıştı önünde onun dibindeki apartman kapısına giriyosun hemen merdiveni çık kapı bitişikte zaten adını görürsün.doğumu da çınarlı da ssklılara 1.500ytl özele 2.500ytl dedi ben sormuştum.muayene ücreti 100ytl canım.artı istediğin zaman her gün her saat arayabiliyorsun çok anlayışlı o konuda mesela ben çok pimpiriklendim bikere özel bir durumum vardı nolur ultrasona gireyim diye telefon açtım hemen 1 gün sonrasına randevu ayarladılar gittim baktı içimi rahatlattı konuştu çok güzel benle.ve ücret de alınmadı başka doktor kesin alırdı bide kendi isteğimle gitmiştim kontrole falan çağırmadan.

ilgili olması çok iyi bişey gerçekten..banada çok yakınmış...ben yarın 2'li test sonucumu alıcam buca tıpta aylin hanıma gittim ama 1 haftadır moralim çok bozuk ense kalınlığı 2,8 çıktı ama belki amniyosentez isteyebilirim deyince ister istemez takıyor insan..neyse hayırlısıyla yarın öğrenicem bakalım...ona göre karar vericem ne yapacağıma....kendine iyi bak canım..

Ben rutin kontrollerimi, testlerimi hep özelde yaptırdım.. ama iş doğuma gelince Konak doğum evinde olacak.. Bakalım nasıl olacak? kısmetse ağustosta bunu öğreneceğim.. ve hemen burada artısıyla eksisiyle sizlerle paylaşacağım..

cok ıyı olur canım.bızde fıkır edınmış oluruz.ben hala doğum ıcın karar vermıs değiim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…