izmirli hamişler nerde doğum yapacaksınız

Karataş Hastanesi ile görüştüm 1,250 -1,400 arası doğum fıyatı kızlar..
*hayat hastanesi
*konak kadın doğum
*İlgi Hastanesi(Göztepe)(1,100)
bu hastanelerde doğum yapan var mı?
Başka neresi var doğum için uygun fıyatlı?

walla karataşla ilgili bikaç bişey duydum oraya gitmem.çınarlıdan çok az fark var ben çınarlıyı tercih ederim şahsen orası da 1.500ytl

Merhaba Kızlar,
ben Şirinyerde oturduğumdan Buca Tıpa gidiyorum.
Dada 2 defa gittim genç bir doktor adı Aylin Barbaros.
Sanırım doğumuda oda yapıcam ssk lılar az bir fark ödüyor okadar da olsun.
Herkez için hayırlı olsun.
Bu arada Çınarlı Hastanesini bende çok duydum.
Orası oldukça pahalı ama bi okadar da güzel bir hastaneymiş.
İnsanlara davranışları çok ii ve dr. larda iimiş.
Ama ben Buca Tıpta başladım kafamı karıştırmak istemiyorum orda devam dicem.

canım bende buca tıpa gidiyorum doktorum şükran hanım ilk gittim çok memnun kaldım oraya devam edicem ve doğumuda kısmetse orada yapıcam çok yeri araştıdım ben en uygunu çınarlı ve buca tıp en uygunu idi çınarlı sadece biraz daha pahalı ama buca tıp ile de iyi seçim yaptığıma inanıyorum.a.s.

peki buca tıpta sosyalgüvecesi olanlar ne kadar fark odüyor doğuma?

bencede devam et bende şirinyerde oturuyorum ve aylin hanımın hastasıyım vede cok memnunum allah yardımcın olsun canım.

peki kızlar 9 eylül yada ege üniversitesinde dogum yapan varmı.nasılmış iyi miymiş.ben kısmetse normal dogum istiyorum ama hastane ve doktorda kararsızım.

Kızlar,ben doğumumu nisan ayında çiğlideki kent hastanesinde yaptım.çok ama çok memnun kaldım.hamile kalmadan önce koç'un doğum için sigortasını yaptırmıştım.yıllık 500 ytl den toplamda 1000 ödedim.hemde taksitle..özel hastanede doğumumu yaptım,gece kaldım.çok güzel ilgi vardı ve çıkarken sadece 100 ytl ödedim.o da oğlumun doktor kontrol masrafı...

canım zaten ozel saglık sıgortası olduktan sonra ızmırdekı butun ozel hastanelerde cok rahat ve ucuz bakılıp dogum yapabılıyorsun...
ozle saglık,cınarlı,sıfa hepsı buna dahıl ama malesef ozel sıgortamız yok((

Merhaba Kelebeğim,
iyi dileklerin için teşekkür ederim.
Sana da hayırlı ve sağlıklı bir doğum diliyorum.
Bence de Buca Tıp ii ve Aylin hanım da ilgili bir doktor.

Merhaba Çıtır Pıtır,
benim arkadaşım ssk lı.
5 gün önce Buca Tıpta normal doğum yaptı ve sadece 800 ytl ödedi.
Bence çok uygun.

Merhaba Kelebeğim,
bence de Aylin hanım ii bir Doktor.
Desteğin için teşekkürler.
Sana problemsiz bir 9 ay ve hayırlı doğumlar diliyorum

uzun zamandır buraya yazan olmamış...doğumu yaklaşan izmirliler nerede doğum yapmaya karar verdiniz..bilgilerinizi bizlerle paylaşırmısınız...

gerçi benim için erken .. daha 3 haftalığım..
ama çınarlının methini çok duydum..
ama bilemiorum o zaman naparım...

ben karatas ta yaptım 1 ay once ve cok memnun kaldım..2 katını komple yenılemısler tertemızdı hastane.tavsıye ederım...

Ben 21 haftalık hamileyim. Büyük ihtimalle doğumumu çınarlı hastanesinde yapıcam. 2200 dediler normal doğum için ama bi yandan da o kadar para vermek istemiyorum. Dokuz eylül hastanesinide çok duydum iyi olduğunu, özel hastaneden hiç bir farkı yokmuş, ilgi,alaka...Hem ordaki bütün doktorlar prof. muş. Bilmiyorum kafam karışıkbenneyaptımki

Bende bir kez gitmiştim hamile kalmadan önce buca tıp'a.Ayşalı YILMAZA muayene olmuştum, hiç mennun kalmamıştım. Ama Aylin Barbarostan memnun olanlar çok gerçekten.

bugün çınarlıya gittim kızlar ve öğrendimki 1200 hastane parasıymış + doktora verilen para...yada oranın doktorunu istersen toplam 2,500 ytl miş (sezeryan)

ben hayat hast.veya özel izmirde düşünüyorum son andaki yatak durumuna bağlı olarak ama eltim çınarlıda doğurmuş çok memnun. özel izimirinde methini çok duydum bakalım hayırlısı. bu arada eğer doğumu doktorunuz yapmayacaksa doğumun olacağı hastaneye 1 - 1,5 ay öncesnden kayıt yaptırmak gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…