izmirli hamişler nerde doğum yapacaksınız

ben karatas ta yaptım 1 ay once ve cok memnun kaldım..2 katını komple yenılemısler tertemızdı hastane.tavsıye ederım...

selam...bende karataş ve çınarlı arasında karar vermeye çalışıyorum ama karataş yenilenmiş tavsiye ettiler ve fiyat olarak daha uygunmuş sen ne kadara yaptın normal mi sezeryanmı birde doktorun kimdi?

selam...bende karataş ve çınarlı arasında karar vermeye çalışıyorum ama karataş yenilenmiş tavsiye ettiler ve fiyat olarak daha uygunmuş sen ne kadara yaptın normal mi sezeryanmı birde doktorun kimdi?

slm ben sezeryan yaptım.evet fıyat olarak daha uygun ve daha guzeldı odaları..
fıyat veremem cunku doktorumuz tanıdık.resat bozoklar.karatasın ve kadın dogumun doktoru...

ii akşamlar bende buca tıpa gidiyorum ilk defa bugün gittim Aylin hanıma ilgili gördüm ii biri gibi ama aylin hanımda doğum yapan varmı aranızda ben çok korkuyorum ilk gebeliğim eğer Aylin hnm da doğum yapan varsa bi bilgi verebilirmi bana :CüvCüv:

bende buca tıp a aylin hanıma gidiorum çok ii ve ilgili bi doktor gitmeden önce araştırmıştım sorduğum herkes memnun ve buca tıp çok ii bi hastane bağımlılık gbi oldu başka yere gidemioruz biz....

Merhaba..yeni üye oldum..doktor seçeceğim ve Fiyatlar hakkında bilgim yok. Çınarlı veya Ege üni.de doğum yapmış olanlar hangi doktoru önerebilir ve Fiyatlar konusunda bilgi verebilirler mi? 2009 da emekli sandığı ssk katkıları değişti diyorlar...emekli sandığına bağlıyım...çınarlı tüm fiyat 2500 müş sanırım geçen sene..bu sene nasıl acaba?

çınarlıda normal dogum kendi dr girerse yani prof dr güngör bey hastane dr ve bebek dr tüm masraflar dahil epidural anestezi ile normal dogum 1.750 ytl eger kendi dr unuz girerse hastane masrafı 750 tl imiş ben çınarlıda yapıcam nasipse ssk ile anlaşması yok ama izmirde en iyi hastane diye biliyorum

bende konak özel hayat hastanesinde yapmayı düşünüyorum doktoruda bikaç kişiden duydum hemde az bi katkı ücreti alıyorlar muyene de 10ytl ssklılara özellerede 50ytl çok da temiz ilgilenlere

mrb. özlem
aylin hanıma bende gidiyorum daha yeni 6,5 aylığım ama yeni buca tıpa gidiyorum daha önce doruktaydım ve ayşe hnmdan memnun kalmadım aylin hnm önerdiler ama pek fazla araştırma fırsatım olmadı siz ne kadardır aylin hnmdasınız hiç tanıdığınız doğum yaptımı acaba aylin hnm bilgilendirirmisin biraz tşkler...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bnmde doğumum haftaya olacak tepecik hastanesinde yaptıracağım son günlerime kadar hep özel doktorda muayene oldum testlerimide özel labratuarda veya buca tıpta aylin hanıma giderek yaptırdım memnunda kaldım.doktorum doğum için 1200 ytl dedi ve karataşı yada çınarlıyı önerdi e hastanede 1000 ytl alsa 2200 e mal olacak açıkçası bu fiyat fazla geldi başlarda düşünüodum ama şuan bu parayı çocuğum için harcamayı planlıyorum bu nedenle tepecik ssk hastanesinde doğuma karar verdim tanıdıkta var normalde uzman doktor girmiyor orda fakat bnm doğuma biraz fark ödeyerek uzman doktor girecek haftaya doğurayım yazarım nasıl geçtiğini bilginiz olur ama hastane tanıdık olmasa dahi tam teşekküllü ve en ufak sorunda bin kişi başınıza toplanıo düşünsnize on dakikada bir doğum olduğundan tecrübeliler bakalım güveniyorum şimdilik başıma neler gelcek bakalım paylaşırım sizlerle hepinize hayırlı doğumlar:)

Allah kurtarsın Allah bir nefeste doğum nasip etsin sorunsuz ben çok korkuyorum 6,5 aylığım ama nerdeyse hergün ağlıyorum nası olcak diye inşallah 5 dk biter ağrısız sancısız :) birde belden iğne yapacaklarmı ona dikkat edermisin normal doğumda yapıyorlarmış ağrı falan olmuyomuş
tekrardan Allah kurtarsın darısı bizim başımıza :):ecrin_bebek:

saol hayatım hepimizi allah bir an önce sağlıklı olarak bebeklerimize kavuştursun tepecik hastanesinde normal doğumda epidural yapmıyorlar fakat dedim ya tanıdık var bana yapacaklardı ama artık gerek kalmadı çünkü doğumum sezeryan olacak bu nedenle zaten epiduralle doğum yapacağım sezeryanda yapıolar zaten:)genel anestezide var tercih olarak ama ben istemiyorum çünkü doğum anında bebeğimi görmek istiyorum baygın olursam göremem işte bööle kıslar az kaldı ya çok heyecanlıyım her gece rüyama giriyo doğum off geçse şu günlerde kavuşsak dimi:))))

canım hayırlı dogumlar sana sen kararını vermişsin ama bende 6 sene önce orada dogum yaptım gerçi senin tanıdık varmış ama şu sancı adasında beklemek yokmu insanın sinirlerini alt üst ediyor bagıranmı ararsın çıglık atanmı benim resmen korkudan sancılarım çeklidi nasıl dogurdugumu bir ben birde allah bilir şimdi asla gitmiyorum korktum birkere doguma kadar özel kliniklere gidicem dogumuda çınarlıda yapıcam nasipse

teşekkürler cnm ya normal doğum olsaydı bnm haklısın ama sezeryan ya sancı odasına gerek olmayacak sanırım direk alacaklar bebeği ondan rahatım yoksa normal olsaydı bnde özeli düşünüyordum dediğin gibi güvenemezdim korkardım başıma ne gelecek diye ama şimdi nasılsa sezeryan hemen yarım saat sürüomuş bebiş doğuyomuş bakalım o gün gelsin yazacağım size nasıl geçtiğini doğumun:)))

hadi hayırlısı peki sezeryanı senmi istiypsun yoksa doktorun gözetimi altındamı yani önce sana normal denip şimdi sezeryanmı deniyor yoksa senmi istiyosun:) kafam karıştı.....

ya ben normal istiyordum hep o yöndeydik doktorumla fakat rahatsızlandım rahmin kenarında siğillim çıktı buda normal doğumda bebeğin ses tellerinde nodüle yol açıyormuş tehlikeli dedi doktor bu nedenle sezeryana döndük mecburen yanii epidural sezeryan olacak kısmetse bu perşembe doğuruyorum günümde belli artık inşaallah problem yaşamam kızlar yaa dua edin bende doğum sırasında sizlere dua edeceğim söözzz:Saruboceq:

bende konak özel hayat hastanesinde yapmayı düşünüyorum doktoruda bikaç kişiden duydum hemde az bi katkı ücreti alıyorlar muyene de 10ytl ssklılara özellerede 50ytl çok da temiz ilgilenlere

canım sen hangi doktora gidiosun hayat hastanesin de bana yardımcı olurmusun ben de 6 aylığım bundan sonra oraya gştmeyi düşünüyorum ama hangi doktora gidiceğime karar veremedim yazarsan sevinirim..

slm kızlar doğurdummmmm tepecik hastanesinde herşey süper geçti epispi diye bişey yaptılar hem epidural hem spinal iğneymiş açıklaması iğneyi duymadım zaten hemen uyuştum sonra altı dakikada bebeğimi gördüm dikişler fln 20 dakikaka çıktım yoğun bakımda 4 saat kadar kaldım bir kez ağrım oldu oda morfin yaptılar hemencik geçti sonra yürüyerek kendi odama geçtim bir gece kaldık hastanede ertesi gün hemen evime geldim üçüncü gün dikişlerimin acısı bile geçti şuanda evin içinde koşturuyorum bile o derece iyiyim yanii:)) hastanedeki ekip süperdi sadece tuvaletler kötüydü o kadar geri kalan herşey süperdi başımda 1 uzman doktor 1 asistan 1 operatör doktor 2 hemşire 3 ebe 1 anestezi uzmanı 1 teknisyen vardı kamerayada çektiler bütün doğum görüntülerimi özelde bile bu kadar olmasdı bnce hemşireler süperdi nasıl bir ilgi vardı her dakika başımdalardı ama sırf bnm diil herkese aynı muamele vardı valla ben tavsiye ediyorum:ecrin_bebek:

Slm arkadaşlar, bende kent hastanesi yada çınarlıyı düşünüyorum. Özel sağlık sigortam var. O yüzden biraz daha rahatım. Bakalım doktoruma da danışarak, fiyatları araştırarak sonuca ulaşaacğım inşallah
hepimize hayırlı doğumlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…