ben karatas ta yaptım 1 ay once ve cok memnun kaldım..2 katını komple yenılemısler tertemızdı hastane.tavsıye ederım...
selam...bende karataş ve çınarlı arasında karar vermeye çalışıyorum ama karataş yenilenmiş tavsiye ettiler ve fiyat olarak daha uygunmuş sen ne kadara yaptın normal mi sezeryanmı birde doktorun kimdi?
kızlar bnmde doğumum haftaya olacak tepecik hastanesinde yaptıracağım son günlerime kadar hep özel doktorda muayene oldum testlerimide özel labratuarda veya buca tıpta aylin hanıma giderek yaptırdım memnunda kaldım.doktorum doğum için 1200 ytl dedi ve karataşı yada çınarlıyı önerdi e hastanede 1000 ytl alsa 2200 e mal olacak açıkçası bu fiyat fazla geldi başlarda düşünüodum ama şuan bu parayı çocuğum için harcamayı planlıyorum bu nedenle tepecik ssk hastanesinde doğuma karar verdim tanıdıkta var normalde uzman doktor girmiyor orda fakat bnm doğuma biraz fark ödeyerek uzman doktor girecek haftaya doğurayım yazarım nasıl geçtiğini bilginiz olur ama hastane tanıdık olmasa dahi tam teşekküllü ve en ufak sorunda bin kişi başınıza toplanıo düşünsnize on dakikada bir doğum olduğundan tecrübeliler bakalım güveniyorum şimdilik başıma neler gelcek bakalım paylaşırım sizlerle hepinize hayırlı doğumlar:)
bende konak özel hayat hastanesinde yapmayı düşünüyorum doktoruda bikaç kişiden duydum hemde az bi katkı ücreti alıyorlar muyene de 10ytl ssklılara özellerede 50ytl çok da temiz ilgilenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?