İzmirli hamişler

ohh ne güzel canım hepsini güle güle kullansın inş. senin pek masrafın olmamış ne güzel. bizimde odası ve kıyafetleri ananesinden arabası amcasından bizde para harcamıyos allahtankaydirigubbakcemile5

başakcım senin büyük prensesin ismi ne. omu koydu kardeşinin ismini:ecrin_bebek:

kızlar günaydınnnn,bugün 11:30 da kzımla rendevumuz var,doktora gidicez onu görmeye.ay dr çatıya bakmaz inşallah ödüm kopuyo valla:bbo: hadi inşallah güzel haberlerle döneriz,cadı içimde dans edıyo şu an resmen:)) öptüm sizi...

beşik çok cici olmuş gülegüle sağlıkla yatsın içinde. bizde oda yaptık. beşik almadık odasın abir çekyat koyduk bisüre biz orada yatarız dedik. bakalım olacakmı. çatı olayı kısa sürüyo bende korkuyorum bir yandanda yapsada bilsem çatı darmı genişmi diye diyorum. ama 38 de yapacağım. dedi. bu arada şeker hastası isen tatlı yeme hepimizin bünyesi başka. ben normalde hiç yemiyordum daha hızlı bebek yağ tutsun diye ye dedi bana açığımım kapatmam için. sen fazlasını yeme arkadaşım. opuyorumnanaktan

sevgili izmirli hamişler, alış veriş konusunda uygun yerler nereleri ben kemeraltında mina ve barış bebeyi duydum uygun olarak, mobilya için de geçen hafta karabağlara baktık.... bu konuda tecrübemiz yok, alış verişlerinizi nerden yaptınız

biz nerdeyse herşeyini elbise,krem,nevresim,araba vs Barış bebeden aldık,en ucuzu orası izmirde.mobilyalarını da karabağlarda Baby City den aldık.alkisalkisalkis

bu arada dr a gittik sabah,daha başını doğum kanalına sokmamış kızım,keyfi yerinde gezinip duruyodu.çatı muayenesini haftya yapıcam dedi dr( ay ödüm kopuyo yaa valla dedim elimi kaldırınca duracaksın:) adam bı ohhh dıcek zaten ben doğurunca.yurtdışına toplantısı çıkmış diğerlerini değil de bi senı taktım kafaya nasıl söylıcem ben bunu bu kıza dıye dediallahtan iptal olmuşdelikafadulden,kabusu oldum adamın:)) velhasıl doğmaz bu kız daha dedi,beklıyoruz bakalım...

Ben bebek odasını ve beşiği mother care dan aldım fiyat olarak uygun geldi çünkü ben aldığım zaman kampanya vardı ondan yararlandık birde her ayın 15 nde mothercare da %50 indirimler oluyo haberiniz olsun bebiş kıyafetlerinide öyle aldım kendime gecelik pijamayı falanda kemeraltında relax mode outlet mağazası var ordan aldımzemuszemus

hıııımm cnm çatı muayenesinden korkma valla çok büyütülcek gibi değil bende çok korktum ama o kadarıda normaldir yani bak benim çatı müsait normal doğuma karar vermiştik ama şimdide rahimde hiç açılma yok dr 37. hafta dan itibaren 1 cm. bile olsa açılma olması gerekiyo dedi ben 39 a girdim tık yok ama buarada bebişte kilo almaya devam ediyo oyüzden normal doğum şansım azalıyo salıya kadar açıldı açıldı açılmadı SEZERYAAAN

merhabalar.Ben de 29+2 günlük hamileyim. Ağustos sonuna doğru bir oğlumuz olacak inşallah. Ben doğumu Özel Egepol Hastanesinde düşünüyorum, dün gidip gördüm. Tertemiz bir hastane, doktoru da çok beğendim. Allah herkese bebeğini sağ salim kucağına almak nasip eder inşallah.

Amin cnm inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim alırız kucağımıza :Saruboceq:

hoşgeldin canım aramıza sağsalim kucağına alırsın inş. oğlunu. egepolde tijen hanım var ona mı gidiyorsunbuyrunnnnnnnnn

slm canım vakıfbankın arkasındaki yer dimi açık olan başka bi şubesi daha varmış sanırım. en çok ürün hangisinde varrzemuszemus

vakıfbankın oradakğ kapalı olabilir orası işhanı ya ama kızlarağasının sokağındaki açıktır orası daha büyük ve mal daha çok birsürü şey var.

evet benım gittiğim de hisarönundekı kızlar ağasının ordakı.hem acayıp tenha oluyo pazar gunu rahat rahat yaparsın alışveriş.hadi bakalım biz kocimle yürüyüşe gidiyoruz sahile,dr yürü ki rahat doğurasın dedi:)) see u

başakcım senin büyük prensesin ismi ne. omu koydu kardeşinin ismini:ecrin_bebek:

canım kızımın ismi başak benim nikim zaten ailedeki bütün çocukların ismini ben koydum abimin çocuklarıyla uygun sırasıyla burçak burak başak burcu ve ikinci prensesiminde cinsiyetini ögrenince agzımdan ilk çıkan burçin oldu ve öyle kaldı porofilimdeki resim albümüme bakarsan benim fıstıgı görürsün opuyorumnanaktan

gördüm tatlım görmezmiyim çok tatlı kaydirigubbakcemile3: allah her ikisinede uzun ömürler versin inş.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…