- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
valla ilk kızımın bütün mobilyasınıda dayıları yaptı hiç para harcamadım bebek arabasından tutda tam takım odasını yaptılar bunda sadece yatagını aldım digerleri aynı yenilikte duruyor yani arabası ve salıncagı bebek çantasıda var 2 tane masrafsız bebek benimki yani
valla ilk kızımın bütün mobilyasınıda dayıları yaptı hiç para harcamadım bebek arabasından tutda tam takım odasını yaptılar bunda sadece yatagını aldım digerleri aynı yenilikte duruyor yani arabası ve salıncagı bebek çantasıda var 2 tane masrafsız bebek benimki yani
sevgili izmirli hamişler, alış veriş konusunda uygun yerler nereleri ben kemeraltında mina ve barış bebeyi duydum uygun olarak, mobilya için de geçen hafta karabağlara baktık.... bu konuda tecrübemiz yok, alış verişlerinizi nerden yaptınız
sevgili izmirli hamişler, alış veriş konusunda uygun yerler nereleri ben kemeraltında mina ve barış bebeyi duydum uygun olarak, mobilya için de geçen hafta karabağlara baktık.... bu konuda tecrübemiz yok, alış verişlerinizi nerden yaptınız
bu arada dr a gittik sabah,daha başını doğum kanalına sokmamış kızım,keyfi yerinde gezinip duruyodu.çatı muayenesini haftya yapıcam dedi dr( ay ödüm kopuyo yaa valla dedim elimi kaldırınca duracaksın:) adam bı ohhh dıcek zaten ben doğurunca.yurtdışına toplantısı çıkmış diğerlerini değil de bi senı taktım kafaya nasıl söylıcem ben bunu bu kıza dıye dediallahtan iptal olmuşdelikafadulden,kabusu oldum adamın:)) velhasıl doğmaz bu kız daha dedi,beklıyoruz bakalım...
merhabalar.Ben de 29+2 günlük hamileyim. Ağustos sonuna doğru bir oğlumuz olacak inşallah. Ben doğumu Özel Egepol Hastanesinde düşünüyorum, dün gidip gördüm. Tertemiz bir hastane, doktoru da çok beğendim. Allah herkese bebeğini sağ salim kucağına almak nasip eder inşallah.
merhabalar.Ben de 29+2 günlük hamileyim. Ağustos sonuna doğru bir oğlumuz olacak inşallah. Ben doğumu Özel Egepol Hastanesinde düşünüyorum, dün gidip gördüm. Tertemiz bir hastane, doktoru da çok beğendim. Allah herkese bebeğini sağ salim kucağına almak nasip eder inşallah.
Kızlar barış bebe pazar günleri açıkmı biliyomusunuz???
ben biliyorummm açık:))
slm canım vakıfbankın arkasındaki yer dimi açık olan başka bi şubesi daha varmış sanırım. en çok ürün hangisinde varrzemuszemus
başakcım senin büyük prensesin ismi ne. omu koydu kardeşinin ismini:ecrin_bebek:
canım kızımın ismi başak benim nikim zaten ailedeki bütün çocukların ismini ben koydum abimin çocuklarıyla uygun sırasıyla burçak burak başak burcu ve ikinci prensesiminde cinsiyetini ögrenince agzımdan ilk çıkan burçin oldu ve öyle kaldı porofilimdeki resim albümüme bakarsan benim fıstıgı görürsün opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?