- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
kızlar hasta oldum ateş kırgınlık dr üşüttün herhalde dedi c vitamini iç. of ya bu ne ya zaten sıcaktı terlemekten ölüyorum artık bebişe bişi olmaz dedi vermidon verdi. evde üşüten bür ben varım herhaldekaydirigubbakcemile2arkadaşım sık dişini bende hep yalnızım eşim vardiyalı çalışıyor. idare ediyoruz izne çıkacak haftasonu ben yemek bile yapamıyorum kendime inşallah kocan döndüğünde beraber bebişi karşılarsınız
ay kıyamam yaa yok benım kız daha gelcek gibi değil,annemi çağırdım o geldı yaprak dökumunu izliyoruz.k.valıdemler de karşı blokta oturuyo zaten.başakçım sana da çok teşekkurler,benı doğurtmuş kadar oldun valla:))alkisalkisalkis
yok canım karşıyakada oturuyorum.
ahahhah şekeri şaka mı yapıyosun:) esmek kiiiii,kaldı kı benım evim deniz kenarında inan her yer açık değil esmek yaprak bile kıpırdamıyor.yatak odasındaki klımada bozuk,gece öldüm sıcaktan( balçovayı bılıyorum tabı ben doğma buyume izmirliyim:)) aşağıdasınız siz herhalde,yoksa yukarılar guzel eserorda.
aynen akvaryumdaki balık gibiyiz ata caddesindeyim düşün artık. dün mafoldum. görümcem geldi sağolsun temizliğe yardıma bir iki toz alayım dedim serildik yine. bacakların şişmeye başladımı o kadar su içiyorum yine ödem var çok değil ama. bugün kontrol var ya yoruldum ya. hadi birimiz doğuralım kızlaralkisalkisalkis
tuzu sıfırlamanı kım söyledi sana dr mu? doktorlar sıfır tuzu asla önermıyolar ama haberın olsun.sağlıklı değil yaptığın.kaç haftalıksın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?