İzmirli hamişler

kızlar nerdesiniz beee bayıldınız mı sıcaktan?biz kızımla duş aldık yayıldık klımanın karşısına:) yaa eşim istanbula gidiyo bugun yok 2 gün,ya doğurursam:))

yok canım sende babası yokken kızın gelmez zannderesem annen yada bir yakının yokmu canım acil durumda çagırabilicegin olmadı yarın bütün gün pc açık bırakırım sen bize doguruyorum de hemen yetiştiririz canım seni hastaneye nasılsa çınarlıda dogurucaksın eh banada yakın nasıl olsa hızlı şöförümüzde hazır allahtan bir avazda kurtarır inşallah der dogumhanenin kapısında bekleriz seni :roflol:

kızlar hasta oldum ateş kırgınlık dr üşüttün herhalde dedi c vitamini iç. of ya bu ne ya zaten sıcaktı terlemekten ölüyorum artık bebişe bişi olmaz dedi vermidon verdi. evde üşüten bür ben varım herhaldekaydirigubbakcemile2arkadaşım sık dişini bende hep yalnızım eşim vardiyalı çalışıyor. idare ediyoruz izne çıkacak haftasonu ben yemek bile yapamıyorum kendime inşallah kocan döndüğünde beraber bebişi karşılarsınız

ay kıyamam yaa yok benım kız daha gelcek gibi değil,annemi çağırdım o geldı yaprak dökumunu izliyoruz.k.valıdemler de karşı blokta oturuyo zaten.başakçım sana da çok teşekkurler,benı doğurtmuş kadar oldun valla:))alkisalkisalkis

yalnız olmadığına sevindim. sormamın mahsuru yoksa sen narlıdere güzwelbahçe de falan mı oturuyorsun. sahil diyince gerçi karşıyaka aklıma gelmemişopuyorumnanaktanben balçovadayım neyse hayırlı sabırlı beklemeler gelir elbet ne yapacak bu çocuk içerde-tatlicadiarzu-

yok canım karşıyakada oturuyorum.

herkese günaydın. havalar az biraz serinleyecekmiş müjde. d. gabbana karşıyaka yine daha serindir püfür püfür eser balçovayı bilir misin bilmem ama çukurun içindeyiz. ay herşey batıyor buara. akşam klima salonda diye orada uyuyayım bakalım dedim yok nafile sucuk gibi terledim kendimi tanıyamıyorum. mafoldumben

ahahhah şekeri şaka mı yapıyosun:) esmek kiiiii,kaldı kı benım evim deniz kenarında inan her yer açık değil esmek yaprak bile kıpırdamıyor.yatak odasındaki klımada bozuk,gece öldüm sıcaktan( balçovayı bılıyorum tabı ben doğma buyume izmirliyim:)) aşağıdasınız siz herhalde,yoksa yukarılar guzel eserorda.

aynen akvaryumdaki balık gibiyiz ata caddesindeyim düşün artık. dün mafoldum. görümcem geldi sağolsun temizliğe yardıma bir iki toz alayım dedim serildik yine. bacakların şişmeye başladımı o kadar su içiyorum yine ödem var çok değil ama. bugün kontrol var ya yoruldum ya. hadi birimiz doğuralım kızlaralkisalkisalkis

oooo erkencisin bu sabah:)) yok tatlım çok şükür benım hiçbiyerimde ödem yok,şişmedim allahtan.ama ben de deli gibi su içiyorum bı de acayıp kıraz yıyorum:)) acayıp ama o da ödem sökturuyomuş galiba.yaa bu arada esinss yok kaç gundur farkında mısınız?doğurdu mu acaba?

ya kızlar bu havalar ne böyle haziranda böyleysek temmuzda napcaz bilmiyorum denizede giremiyoruz benim doktor bana girme dedi sadece 5 den sonra ayaklarını sok dedi adaletmi bu yaaaaaaa((( bende ödem yok şişme olmadı tuzu kesinlikle kullanmıyorum sıfır tuz ama bu seferde tansiyonum düşük çok başım dönüyor doktorum çok az kullan dedi artık midemde bulanıyor sizdede bulantısı olan varmı bana doktor renni verdi ondan kullnıyorum ama faydası yok (

tuzu sıfırlamanı kım söyledi sana dr mu? doktorlar sıfır tuzu asla önermıyolar ama haberın olsun.sağlıklı değil yaptığın.kaç haftalıksın?

tuzu sıfırlamanı kım söyledi sana dr mu? doktorlar sıfır tuzu asla önermıyolar ama haberın olsun.sağlıklı değil yaptığın.kaç haftalıksın?

ilk kızımda çok ödem olmuştu ve çok zorlanmıştım o zaman tuza dikkat etmemiştim bunda biraz daha dikkatli olmaya çalıştım kıstım ben zaten normalde tuzsuz asla yiyemem aslında kullanıyorum tuzu ama hiç yokmuş gibi yani olmakla olmamak arasında bir şey ama şimdi tansiyondan dolayı biraz arttırdım miktarını bugün tam 32 haftalık olduk

hu kızlar nederesiniz?yoksa kendinzi izmirin serin sularınamı bıraktınız serinlemekiçin.
gabbana canım senden ne haber dogum yaklaştı bir belirtin varmı dogumun en belirgin işareti karın ve bel agrısı umarım sorunsuz atlatırsında alırız güzel haberlerini

yok be güzelim nerdeeeeeeeeeeee:) bıraz önce doktordan geldık.ben malum rahat duramadığım için adam çatıya bakamadı,kasmayalım senı daha fazla doğumda anesteziyi verince bakarım dedi.ama rahımde açılma yok kanalada girmemiş dedi.gününü dolduracak herhalde kızım,gunu de 23 hazıranda doluyo.3360 gr olmuş.ya nbı muayeneyı olamadım nasıl yapıcam normal doğum( anesteziye guvenıyorum açıkçası.ben de haberler böyle.çeşmeye gidicez bırazdan ama serin sulara bırakamıycam maalesef kendımı içine girebileceğim bi mayom yok( ayaklarımı sokarık artık şaban gibi:))

dogru söylüyorsun büyük kızımda dr verdigi tarihte dogum yaptım kendini hiç kasma canım içeridekini mecbur çıkarmak için herşeye katlanıcagız yeterki normal yolla gelsin kızlarımız.
eşimde denize gidelim diye tuturdu bende çekiniyorum mikrop kaparım diye halbuki su kuşuyumdur yüzmeyi çok severim sadece sıcak beni düşündürüyor

arkadaşlar merhaba ben henüz hamile dğilim ama kendimden şüpheleniyorum 2 yııllık evliyim ilk defa bu ay korunmadık 10 gündür inanılmaz kasıklarım ağrıyo regl 5 gün var sizce bu hamilelik belirtisimidir

sedef canım hamile kaldıgını düşünüyorsan eger adetin gecikirse 1 hafta kadar test yaptıgınd kesin çıkar ama her sancıyı hamilelik belirtisi olarak yorumlamak olmaz gerçektende adet sancısı olabilir ilk başta bebek düşünüyorsan acaba bu ay oldumu diye kafana takmaman gerekiyor ben 2 senedir kafayı yiyicektim ama sakin oldugum ay hamile kaldım inşallah allah gönlüne göre verir canım

günaydınnlr. ay böyle erkenden uyanıp sonrada bütün gün yatıyorum cuma dr a gittik kızım 2750 olmuş ay sevindim. büyüttük kendimizide kızıda. haftaya çatıya bakayım dedi. ama çatı ya bakmak doğumu tetikler gibi bi laf etmişti sankilmaz:zaten kasıyorum kendimi ben kızımız daha aşağılara inmemiş hali vakti yerinde bekliyo. normal doğum istedim. kendini hazır hissediyomusun dedi bende siz düşünün benle neyapacağınızı didimkaydirigubbakcemile3ama d. gabbana sen gözümü korkuttun tam gününedek beklerse yandım 3 temmuz zaten sıcak korkudan ne havuz ne deniz. :bbo: seninde normalmiydi ama anestezi demişsin kafam karıştı. kızalkisalkisalkisın tocamaan olmuş maşallah ona tuzlu yemiyorum bende zaten kısrsam tansiyo 9 - 6 dan nerelere düşer ben nerelere giderim bilmem. ya bastırınc açukur kalmıyo ama bi değişiklik var ayakkabım sıkıyo falan ayyy ne konuştum herkes uyuyo ben çene yapıyorum tek başıma uyanında konuşalımbuyrunnnnnnnnn

günaydın kızlar guernica canım kocaman olmuş senin kuzu bengeçen ay gittigimde daha 1200 gr kızım ama biz daha küçügüz 32 haftadayım doguma kadar daha büyür degilmi.
kahvaltıdan sonra sanki üzerimden tır geçmiş gibi oluyorum çarpıntı ve halsizlik oluyor uaznıyorum kolumu kaldırcak halim olmuyor neden oluyor böyle anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…