İzmirli hamişler

Merhabalar bu topiği yeni gördüm aylara göre topiği takip ediyordum Bende Ekim annesi olacağım inşallah 20 haftalık olduk Herkesin bebeğini sağlıcakla kucağına almasını diliyorum.

selam bende kasım annesi olacağım inşallah... 18 haftalık, aramızda az varmış, kız mı erkek mi?

hoşgeldin canım aramızaalkisalkisalkis umarım hepimiz topaçlarımızı sağsalim kucağımıza alırız:lepi:

esinss ne güzel senin çok az bi vaktin kalmış darısı başımıza artık:Saruboceq: kasık ağrıların oluyomu benim şimdiden olmaya başladı korkuyorum zamanından önce gelcek diyedelikafadulden

Amin cnm darısı başınıza :Saruboceq:Kasık ağrım oluyo karnım sertleşiyo vee en önemlisi bel ağrısıı son zamanlarda uykusuzluk çok sorun oluyo sabah 4:30 -5:00 ben ayaktayım yarın yine kontroldeyim bakalım ne gelişmeler varhihoyyyt

Hoşgeldin serapcım hayırlı doğumlar ve çok geçmiş olsuun

slm cnm hoşgeldiiiin hayırlı doğumlar kent hastanesinde kime gidiyosun bende oraya gidiyorum Namık hocaya

selaaam, ben namık hocanın öğrencisi Orçun Bey e gidiyorum. kent hastanesinden çok memnunum doktorumdanda çok memnunum, senin doğuma az kaldı galiba, nasıl herşey netleşti mi?

merhabalar bende bu topiği yeni gördüm bende 31*1 haftalığım.temmuz annesi olucam bende:) bu arada herkese sağlıklı doğumlar diliyorum inşallah hepimiz bebelerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız

selaaam, ben namık hocanın öğrencisi Orçun Bey e gidiyorum. kent hastanesinden çok memnunum doktorumdanda çok memnunum, senin doğuma az kaldı galiba, nasıl herşey netleşti mi?
Ehhh netleşti sayılır normal doğuma karar verdik geçen hafta 38+5 teyim yarın tekrar kontrolüm var bekliyoruz bakalım cnm

hoşgeldin cnmmm inş. hayatım allah hepimize sağlıklı bebişler hayırlı doğumlar versinn:Saruboceq:

hadi bakalım hayırlı haberlerle gel canım inş. bende bile şimdiden uykusuzluk var ve uyurken kollarım acayip uyuşuyo:çok üzgünüm: senin daha zordur tabi son haftaya girmişsin nerdeyse:1hug:

kızlar selam,dışardaydım butun gun yenı geldım daha,naber ne alemdesiniz?ben de acayıp kasılıyorum ya karnım taş gibi oluyo,uykusuzluk da cabası.şimdiden alıştırıyo galıba küçük keçi:) sabah ezanıyla ayaktayım,gene mı hortladın sen dıo eşim,yazık adamı da kaldırıyorum sabahın köründe hadi kahvaltı yapalımm diye:)

azcık kaldı senin. ne mutlu. uykusuzluk mahvediyo beni nefes alamıyorum onda pek uyuyamıyorum sabah 6 da midem başlıyo kaydirigubbakcemileişte bööle. herşeyin tammı yani alınacakların bittimi bana hep eksik bişiler var gibi geliyo. bişey soracağım ana kucağı almalımı bebişi hastaneden neyle çıkaracağız ana kucakları hani elde taşınanlar kullanışlımı fikriniz varmı

bana mı soruyosun?

oo bari bırak kocan uyusun kaydirigubbakcemile3 bende öle çok zor uyuyorum hep uyanıyorum napıcaz böle bilmiyorumÇok üzgünüm çoook

bakınız ben yattım ama kalktım gene ayaktayım:) of ya yarasa gibi oldum
ya ne zaman doğacak bu kız?insan bir an önce kucağına alıp koklamak istıyo artık,aman neyse hayırlısıyla gelsın de.c.tesi gidicez bakalım ne dıcek dr.

bana mı soruyosun?

senin çok az kalmış ya en tecrübeli sernsinalkisalkisalkis ben bilemedim. ana kucağı taşıma koltuğu puset kararsızım. bugün bizimde kontrol var. inşallah bebeiş kilo almıştır. dr. tatlı ye diyip duruyo. hiç de sevmem. bütün gün yatıp duruyorum. ayıp olacak amaayy sıkılsım büyüsede gelse:dance:

valla biz bebek arabasıyla bir aldık puseti,onun takımı.hastaneye gıderken alın yanınıza denıyo alıcaz ama ben kucağımdan bırakıp ona koyarmıyım çıkışta bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…