İzmirli hamişler

kızlar naber,ben sabahtan beri nefes alamıyorum,siz ne alemdesiniz?sıcaktan mı acaba ,nabız d ahızlı sankı kalbim yerınden çıkacak gibi.

valla ben bide pazara gittim felaketti yarım saat zor dayandım. evden sadece akşam çokmak lazım kızlar dikkat tansiyonları bozmayalımkaydirigubbakcemile3

günaydınn sabah oldu nerdesiniz ya .dün uzun zamandır ilk defa düzgün uyumuşum. pek bir mutluyum kar kardır. kızlar siz derece aldınızmı aldınızsa nasıl bişi çok lazım olacak diyorlar sevgiler

günaydın kızlar bende sabaha kadar uyuyamadım sıcaktan dün birde aydına gittim orası izmirden beter klimayı açmadım uzaktan vantilatörü açtım sabaha kadar öyle yattım sizlerin az kaldı benim daha haziran ve temmuz var yandım ben yandım

ama bebişte bunalmayacak doğunca annesihihoyyyt sen aydınlımısın arkadaşımopuyorumnanaktan

ay valla yaa allah yardımcın olsun bu sıcaklarda.vantılatör daha çok çarpar be aç klımayı yat rahat rahat.ben de çıkmıoyrum açıkçası evdençizimr 38 derece bugün.

kızlar dün geceden beri felaket sıcak...napıcaz yaaa...daha da çok var doğuma...bugün idrar tahlili yapıldı..nitrat ve lökosit pozitif çıktı...bakalım yine tekrarlanacak 1 saat sonra...bu sıcakta da dışarı çıkmak ölüm...

allahım evdede aynı o oda senin bu kanepe benim. çok sıcaaaak. bu arada nicole kardeş geçmiş olsun enfeksiyon mu var

öf ben de yaaa ordan oraya klımanın karşısına atıyorum kendimi.benım de bugun doğum iznim bıttı:)) yarın gidip 10 gunluk uzatma alıcam.10 gun sonra hala doğurmazsam napıcam bilmiyorum(

öf ben de yaaa ordan oraya klımanın karşısına atıyorum kendimi.benım de bugun doğum iznim bıttı:)) yarın gidip 10 gunluk uzatma alıcam.10 gun sonra hala doğurmazsam napıcam bilmiyorum(

canım ya doğum iznini gidip uzatıyomusun öle mi oluyo ben bilmiyorum:1shok: doktorum bana bişey demedi nerden öğrensem acabaaa

canım ya doğum iznini gidip uzatıyomusun öle mi oluyo ben bilmiyorum:1shok: doktorum bana bişey demedi nerden öğrensem acabaaa

mecburen canım.yarın sabah eşim hastaneye gidip 10 gun postmature dıye rapor alıcak.ama 10 gun sonra hala doğurmazsam ne alırım okula da ne veririm allah biliyo artık:))

yani iltihap mı var?

allahım evdede aynı o oda senin bu kanepe benim. çok sıcaaaak. bu arada nicole kardeş geçmiş olsun enfeksiyon mu var

sağolun kızlar önemli bişey yokmuş...öğleden sonraki idrarımda biraz lökosit fazla çıktı ama bol su iç dedi dr..bişey vermedi...

ay ne güzel yaa..doğumlara az kalmış...benim daha 2 ay var...

ama bebişte bunalmayacak doğunca annesihihoyyyt sen aydınlımısın arkadaşımopuyorumnanaktan

yok canım ben dogma büyüme izmirliyim aydında eşimin arkadaşının dügünü vardı mecbur gitik ama kızımı götürmedim iyikide öyle yapmışım mahfolurdu yavrum oralarda
geceleri aynı gündüz gibi sıcak nolcak halimiz bilmiyorum gündüz klima açık gece vantilatör ama nafile :bbo:

eşim aydınlıda ondan sordum. doğru diyosun aydın felaket çöl gibi. mecbur kalmazsanız dışarı çıkmayın kızlar bugün dahada sıcak. opuyorumnanaktan

mecburen canım.yarın sabah eşim hastaneye gidip 10 gun postmature dıye rapor alıcak.ama 10 gun sonra hala doğurmazsam ne alırım okula da ne veririm allah biliyo artık:))

canım anladığım kadarıyla öğretmensin ben bişey sormak istiyorum. ben de öğretmenim yeni atandım ve şu anda hamileyim 1 yılım dolmadan doğum iznine ayrılmış olacağım bu 16 haftalık izin benim stajerlik süremi uzatır mı yoksa normal zamanında kalkar mı? bilgin var mı acaba bu konuda? bu arada almam gereken eğitimleri izne ayrılmadan önce bitirmiş olacağım.

etkılemez dıye düşünüyorum,eğitimler de tamamlanmış olacak dıyosun.stajerlığın göreve başladığın tarıhten tam 1 yıl sonra aynı gun kalkar.ama en iyisi ilçe milli eğitime gidip özlükten birilerine danış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…