- Konu Sahibi MyFairyDaphne
-
kızlar naber,ben sabahtan beri nefes alamıyorum,siz ne alemdesiniz?sıcaktan mı acaba ,nabız d ahızlı sankı kalbim yerınden çıkacak gibi.
günaydın kızlar bende sabaha kadar uyuyamadım sıcaktan dün birde aydına gittim orası izmirden beter klimayı açmadım uzaktan vantilatörü açtım sabaha kadar öyle yattım sizlerin az kaldı benim daha haziran ve temmuz var yandım ben yandım
öf ben de yaaa ordan oraya klımanın karşısına atıyorum kendimi.benım de bugun doğum iznim bıttı:)) yarın gidip 10 gunluk uzatma alıcam.10 gun sonra hala doğurmazsam napıcam bilmiyorum(
canım ya doğum iznini gidip uzatıyomusun öle mi oluyo ben bilmiyorum:1shok: doktorum bana bişey demedi nerden öğrensem acabaaa
yani iltihap mı var?
allahım evdede aynı o oda senin bu kanepe benim. çok sıcaaaak. bu arada nicole kardeş geçmiş olsun enfeksiyon mu var
ama bebişte bunalmayacak doğunca annesihihoyyyt sen aydınlımısın arkadaşımopuyorumnanaktan
yok canım ben dogma büyüme izmirliyim aydında eşimin arkadaşının dügünü vardı mecbur gitik ama kızımı götürmedim iyikide öyle yapmışım mahfolurdu yavrum oralarda
geceleri aynı gündüz gibi sıcak nolcak halimiz bilmiyorum gündüz klima açık gece vantilatör ama nafile :bbo:
mecburen canım.yarın sabah eşim hastaneye gidip 10 gun postmature dıye rapor alıcak.ama 10 gun sonra hala doğurmazsam ne alırım okula da ne veririm allah biliyo artık:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?